Ne diyeyim ben bu kadına

• Konu Sahibi Konu Sahibi sue1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
123
Tekirdağ
ay sinirden elim ayağım titriyo.kızlar daha önce de kaynanamdan bahsetmiştim. bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ne oluyo. kaynanam beni ya da eşimi her aradığında biz meşgule atar hemen döneriz çünkü bizden bedava.her seferinde de neden açmadınız der durur. ben de anne ne gerek var bizden bedava derim her seferinde. eşim de bunu çok iyi bilir. bugün iş yerimdeyken aradı. hem de müfettişlerin yanında. açamadım doğal olarak. önce sessize aldım. baktım tekrar tekrar arıyo. meşgule attım ben de. aradan 2 saat geçti eve döndüm. aradım açmadı. tekrar tekrar aradım. sonunda açtı. o bizi bi daha aramıcakmış. biz onla konuşmak istemiyomuşuz. o yüzden her aradığında meşgule atıyomuşuz onu. bi de ben meşgule atıp aramayınca eşimi arayıp şikayet etmiş beni. inanamıyorum yaaa

boşver cnm takma önemli olan eşinin ne düşündüğü o da senin gibi düşünüyorsa sorun yoktur.
hem zaten böyle biriyse seni bir daha aramaması daha güzel değil mi

Ona denebilecek tek şey "çocuk gibi davranmayın lütfen" falan olur, ama o da denemez elbet..

Eşiniz sizinle hemfikirse, duymamaya çalışın. Kişisel almayın, yaşı kaç bilmiyorum ama yaşlılar gitgide çocuklaşırlarmış, çocuğa laf anlatır gibi sabırlı yaklaşmaya çalışın. Ama asıl sabrı Allahım size versin.

boşver cnm takma önemli olan eşinin ne düşündüğü o da senin gibi düşünüyorsa sorun yoktur.
hem zaten böyle biriyse seni bir daha aramaması daha güzel değil mi

valla aramayacağını bilsem zil takıp oynarım da arar ama sinirimi bozdu yani. konuşacak bişey de bulabilsek amenna. ama tabiri caizse birbirimizin soluğunu dinleyip duruyoruz telefon başında:)

ah bi diyebilsem onu zaten:) neyse ki eşim de benle aynı şekilde düşünüyo. o kadar yaşlı da değil ki 45-46 yaşlarında. daha yaşlı olsa ne der kim bilir. daha da çok yeni evliyim. gerçekten allah bana sabır versin

valla aramayacağını bilsem zil takıp oynarım da arar ama sinirimi bozdu yani. konuşacak bişey de bulabilsek amenna. ama tabiri caizse birbirimizin soluğunu dinleyip duruyoruz telefon başında:)

haklısın bazen aileler huzurunu kaçırıyo insanın ama takmamaya çalışmaktan başka yapabilcek bi şeyin yok ki keşke olsa..kim bilir kaç yaşında değişmesi zor. ee eşinin annesi atamazsın tek yapabilceğin takmamak o ararsa aç aramazsa sende aramazsın olur biter önemli olan sen eşinle huzuruna kaçırma eğer o da sana hak veriyorsa.

Yolun başındasınız ve galiba daha çok ne diyeyim ben bu kadına diyeceğiniz şeyler olacak. Dert etmemeye, eşinize yansıtmamaya çalışın. Erkeklere bazen bu vıdı vıdı gibi gelebiliyor. Duymamaya çalışın. Zaten o bütün bunları mutsuzluğundan ve kıskançlığından yapıyordur. Mutlu bir insan bu tür şeyler yapar mı bir düşünün. Sadece acıyın onun mutsuzluğuna. Ve çok fazla açıklama yapmak için uğraşmayın derim size. Yoksa yer bitirir sizi

45-46 mı? Ona yaşlı bile denmez valla, ben de bi an 60 yaşında, hayatta sizden başka meşgalesi olmayan bir kadıncağız sanmıştım.

o aramadığında ben de aramıyorum. o zaman da sorun oluyo. ben bişey mi dedim ki aramıyo oluyo bu sefer de. mesela eşimle beraberken pazar günleri arıyoruz. eşimin telefonundan aradık diyelim. benle konuşmuyo. benim telefondan ararsak da eşimle konuşmuyo. neymiş onunla konuşacak insan ararmış onu. iyi de aynı gün içinde yan yanayken neden ayrı ayrı arayalım ben de bunu çözemiyorum

katılıyorum daha nelerle karsılasacaksın.inş allah karsılastırmasın tabı.. son cümle çok doğru..

Sorun çıkarmaya çalışıyor. Ona bu fırsatı vermeyin. Önemsemeyin. Bakalım ne kadar ne yapmaya çalışacak. sizden tepki göremezse biraz daha dozunu arttırır yaptıklarının sonra vazgeçer. Ama saygıyı da elden bırakmadan elbette ki. Sizin için eşiniz önemli ve o da eşinizin annesi. Eğer işler büyürse eşinizle de çatışabilirsiniz. Ben annem ne kadar haksız da olsa kendim söylerim ama kimseye de laf ettirmem anneciğime

valla önceleri ben de söylüyodum eşime. ama artık söylemiyorum. ne de olsa annesi laf ettirmez. şimdi kendisi görüyo bazı şeyleri. anlıyo da artık beni ama neden benle bu kadar uğraşıyo anlayamıyorum

çok ilginç takıntıları varmış ya bu ne böyle
valla cnm Allah yardımcın olsun hakkaten zor biri.
sen evliliğini etkilemesine izin verme sabırlı olmaya çalış.

Tabi ne bilsin iş hayatını,denetlenmeyi kaynana yıllarca 5 kuruş kazanıpta ezilmişmidir evinde hüküm sürmüştür aile üyelerine aynısını sanada yapmaktadır ah ah bu kaynanalar

Emin olun siz eşinize şikayet etmezseniz kazanan siz olacaksınız. Bıktırmayın eşinizi diyorum tekrar olacak ama. Gün içersindeki yorgunluklardan sonra tahammülü azalabilir. Bir de sorun kendi annesi. Sizin kadar hassas bakamayacak olaya, belki de gün gelecek büyüttüğünüzü düşünecektir. İşte o zaman bu eşinizle sizin arasında soruna dönüşecektir bence

evet çok haklısın. ben de ağzımı açıp tek kelime bile etmiyorum onun için. ama kendi kendime söylenipduruyorum. bi de siz varsınız tabi derdimi paylaştığım:)

Son düzenleme:

Evet, en doğrusu. Bırakın annesinden bıksın Ki bu gidişle fazla zaman alacağa da benzemiyor. Oğlu sert çıkarsa kendine gelir.

Ayrı ayrı aranmak istemesi de ayrı kompleks. Kim bilir kafasından ne geçiyor, ama normal olmadığı ortada. Ne ego varmış kadında be arkadaş..

evet çok haklısın. ben de ağzımı açıp tek kelime bile etmiyorum onun için. ama kendi kendime söylenipduruyorum. bi de siz varsınız tabi derdimi paylaştığım:)

Umarım yardımcı olabiliyoruzdur size. Tabi ki dert sizin derdiniz. Ve yaşayan sizsiniz. Zor bir durum. Ama inanın öyle büşük acılar ve çaresiz dertler var ki ve hayat o kadar kısa ki. Hiçbirşeyi dert etmeye değmez. Geriye dönüp baktığınızda bu üzüldüğünüzle kaldığınızı göreceksiniz.

bende bazen çok sinirlendııgmde ipler koptuugnda anneısnı şikayet edıyorum ama dayanamıyorum.hatta bazen çok şiddetlı kavga dahi edebılıyoruz akaynanam yuuznden.şikayet etmedııgmde hıçbı sorun yokmuş gibi sanmasın dıye.. aslında yanlıs yapıyorum bılıyorum ama şikayet etmeden inceden sızlanarak aramızdakı sogukluguda aynı zamanda bılmesını ıstıyorum.bunu nasıl yapabılıırm kızlar.

Şikayet kelimeleriyle değil normal gün içinde bir arkadaşınızdan bahseder gibi bir ses tonuyla ve asla ama asla kayınvalidenizi suçlayacak şekilde olmadan annem de bugün böyle söyledi. Ya da bunu yaptı. Neden acaba anlayamadım gibi. Sanırım bişeyleri yanlış mı düşünüyor yanlış anlıyor. Nasıl davransam ki ne dersin gibi kelimeler kullanırsanız eşiniz de muhtemelen size amaan boşver sorun çıkartmaya çalışıyor diyecektir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…