boşver cnm takma önemli olan eşinin ne düşündüğü o da senin gibi düşünüyorsa sorun yoktur.
hem zaten böyle biriyse seni bir daha aramaması daha güzel değil mi
Ona denebilecek tek şey "çocuk gibi davranmayın lütfen" falan olur, ama o da denemez elbet..
Eşiniz sizinle hemfikirse, duymamaya çalışın. Kişisel almayın, yaşı kaç bilmiyorum ama yaşlılar gitgide çocuklaşırlarmış, çocuğa laf anlatır gibi sabırlı yaklaşmaya çalışın. Ama asıl sabrı Allahım size versin.
valla aramayacağını bilsem zil takıp oynarım da ararama sinirimi bozdu yani. konuşacak bişey de bulabilsek amenna. ama tabiri caizse birbirimizin soluğunu dinleyip duruyoruz telefon başında:)
ah bi diyebilsem onu zaten:) neyse ki eşim de benle aynı şekilde düşünüyo. o kadar yaşlı da değil ki 45-46 yaşlarında. daha yaşlı olsa ne der kim bilir. daha da çok yeni evliyim. gerçekten allah bana sabır versin
Yolun başındasınız ve galiba daha çok ne diyeyim ben bu kadına diyeceğiniz şeyler olacak. Dert etmemeye, eşinize yansıtmamaya çalışın. Erkeklere bazen bu vıdı vıdı gibi gelebiliyor. Duymamaya çalışın. Zaten o bütün bunları mutsuzluğundan ve kıskançlığından yapıyordur. Mutlu bir insan bu tür şeyler yapar mı bir düşünün. Sadece acıyın onun mutsuzluğuna. Ve çok fazla açıklama yapmak için uğraşmayın derim size. Yoksa yer bitirir sizi
o aramadığında ben de aramıyorum. o zaman da sorun oluyo. ben bişey mi dedim ki aramıyo oluyo bu sefer de. mesela eşimle beraberken pazar günleri arıyoruz. eşimin telefonundan aradık diyelim. benle konuşmuyo. benim telefondan ararsak da eşimle konuşmuyo. neymiş onunla konuşacak insan ararmış onu. iyi de aynı gün içinde yan yanayken neden ayrı ayrı arayalım ben de bunu çözemiyorum
Emin olun siz eşinize şikayet etmezseniz kazanan siz olacaksınız. Bıktırmayın eşinizi diyorum tekrar olacak ama. Gün içersindeki yorgunluklardan sonra tahammülü azalabilir. Bir de sorun kendi annesi. Sizin kadar hassas bakamayacak olaya, belki de gün gelecek büyüttüğünüzü düşünecektir. İşte o zaman bu eşinizle sizin arasında soruna dönüşecektir bence
Emin olun siz eşinize şikayet etmezseniz kazanan siz olacaksınız. Bıktırmayın eşinizi diyorum tekrar olacak ama. Gün içersindeki yorgunluklardan sonra tahammülü azalabilir. Bir de sorun kendi annesi. Sizin kadar hassas bakamayacak olaya, belki de gün gelecek büyüttüğünüzü düşünecektir. İşte o zaman bu eşinizle sizin arasında soruna dönüşecektir bence
evet çok haklısın. ben de ağzımı açıp tek kelime bile etmiyorum onun için. ama kendi kendime söylenipduruyorum. bi de siz varsınız tabi derdimi paylaştığım:)
Evet, en doğrusu. Bırakın annesinden bıksınKi bu gidişle fazla zaman alacağa da benzemiyor. Oğlu sert çıkarsa kendine gelir.
Ayrı ayrı aranmak istemesi de ayrı kompleks. Kim bilir kafasından ne geçiyor, ama normal olmadığı ortada. Ne ego varmış kadında be arkadaş..
bende bazen çok sinirlendııgmde ipler koptuugnda anneısnı şikayet edıyorum ama dayanamıyorum.hatta bazen çok şiddetlı kavga dahi edebılıyoruz akaynanam yuuznden.şikayet etmedııgmde hıçbı sorun yokmuş gibi sanmasın dıye.. aslında yanlıs yapıyorum bılıyorum ama şikayet etmeden inceden sızlanarak aramızdakı sogukluguda aynı zamanda bılmesını ıstıyorum.bunu nasıl yapabılıırm kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?