Ne diyeyim ben bu kadına

• Konu Sahibi Konu Sahibi sue1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptiklari hemen hemen ayni seyler.ben cok duydum aranmiyoruz sorulmuyoruz gelinmiyor gidinmiyor ki,bunlarin tam tersini yapiyorduk ama yine de illa bir bahane bulacaklar.aslinda söylenecek cok sey varda ama yinede büyügümüz dedik sustuk.ne kadar takma denilsede insan takiyor canim.böyle basliyor kopukluklar iste.bir yere kadar sabrediyorsun ondan sonrasi malum...

genç kaynanalar her zaman beni daha çok korkutmuştur. yaşlılar daha anlayışlı olabiliyor ama genç olanlar deli gibi kıskanç oluyorlar. tecrübeyle sabittir.
benimki de zırt pırt aradığı için açmam. uzun uzun çaldırır. bi saat sonra falan ben ararım. müsait değildim derim. o her istediğinde beni hazır ol da bulamasın diye bu yöntemi geliştirdim. işim var, yoğunum, meşgulüm,ne bileyim duştaydım falan diye bahaneler. eşime de taktik uyguluyorum.annem aramış ama ben duştaydım, sonra ben aradım görünce fln derim.

ayyy sinir oldum yaa. çok hassas. tek oğlu mu? baştan tavrını belli et o istiyo diye arama. sen istediğin zaman ara. benim bazı akrabalarım böyle aramıyo diye haber gönderirler bende inadına aramam ilgi bekleyenlere sibnir oluyom. sanki bizim başka işimiz yok onları arayacaz devamlı. nasıl alıştırırsan öle gider diyorum başkada bişe demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…