O beni arayacak bu seferde ben onun yuzune bakmayacam teyzesinde kalmis istemedigim halde vee haber vermiyor ise gidio gitmemesi onemli degil ki beni merakta biraktiYorgundur cnm o yuzden ise gitmek istememistir gece gecede seni uyandirmak istememistir ne var bunda bekle arar seni uyaninca
Sarji bitmemis kendisi kapatmis ise gitmemek icinnBi sey oldu diye endiselendiniz ya bence şimdi rahat olun. Dua edin bir sey olmamis ne guzel.. Yorgunluktan sarja takmayi unutmustur bence..
Sarji bitmemis kendisi kapatmis ise gitmemek icinn
Ne diyelim arkadaşım biz sana telefonunu acınca cemkir işte.Sarji bitmemis kendisi kapatmis ise gitmemek icinn
Aslinda ben tavir yapmayi dusunuyordum yapmamalimiyim yani?Himmm tabi boyle bi durumda gerek arayarak gerekse de mesaj yoluyla bilgilendirmeliydi sizi.. Neyse olan olmus bi sey olmaz bence..
Aslinda ben tavir yapmayi dusunuyordum yapmamalimiyim yani?
Ne diyelim arkadaşım biz sana telefonunu acınca cemkir işte.
mesaj atabilirdi ama o yorgunlukla uyumus kalmıs olabilir empati kurmasını isteyin anlıcaktırSabah sabah deli oldum.
Dun gece esim uzun yola cikti teyzesi bizim sehire gelecekti onu getirmeye bende evde tek kalmamak icin annem gilde kaldim esime hangi saatte gelirsen gel haber ver buraya gell dedim tamam canim dedi.
Sonra gece 4 gibi uyanip aradim telefonu kapali aklimi yedim ama sarji bitmistir dedim ikna ettim kendimi ve uyudum.
Sabah aradim kapali.. merak sardi beni bende bizim orturdugumuz ildeki baska bir teyzesine sordum x gelmidi diye zaten (baska ildeki teyzesini bu teyzesinin yanina getirecekti.) Teyzeside evet canim geldi burda yatiyor dedi.
Hix cvp vermedim ama cildirdim suandaaa uyanincaa ona oyle seyler soylemeyi dusunuyorum kii.
Ben meraktan kendimi yiyorum kendisi hem bana haber vermiyor hemde ise gitmemek icin kapatmis telefonu...
Cok tesekkur ederim sagolun :)Soyleyin bir daha boyle yapmamasi gerektigini ama kavga etmeyerek. Sadece cok uzuldugunuzu ve korktugunuzu soyleyin. Esiniz boylece bir daha yapmaz..
Aaa o Allahın emri :)Bende oyle dusunuyordum zaten bu yuzde sordum size tavir almam gereksizmi olur yoksa yerindemi olur diye
Aaa o Allahın emri :)
Bencede oyle yapmaliyim sagolun tesekkur ederimtelefonunu kapatıp sana haber vermemesi büyük düşüncesizlik...çok merak ettiğini ve birdaha yapmaması gerktiğini söyle kesinlikle...
Bendee oyle dusundum ama ailemde ulasamaz o yuzden kapatmadimKapat telefonunu akşama kadar ulaşamasın sana o zaman anlar.
Ödeşmiş olursunuz hemde zevkli ya bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?