- 17 Ağustos 2016
- 3.744
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bizim komsular hemen soruyor annemlerin yanina gidince esin nerde falan filan bi gün sinirime gelcek fena bozcam, zaten ayriliktan sonra iyice tahammülsüz bir insan oldum.Valla milletimiz ne yiyip iciyor......bana bir kere bile boyle bir soru soran olmadiParmaginda yuzuk yoksa belli ki evli degilsin yani mal mi bu insanlar
Ebesinin ...da , dava acip oraya gonderdim derdim bu tip insanlar ne derseniz diyin hakediyorlar vallahi.
Elalemin derdi, seni mi gerdi, de, çık işin içinden.Bosanan bayanlar etraftan bir soru oldugunda ne diyorsunuz mesela ailenizin yanina gidince komsular ya da akrabalar esin nerde deyince? ya da akrabalar sorunca. Veya yeni tanistiginiz bir insan yasinizi sorunca tabi otuz üstü olunca evlimisin dediklerinde nasil cevap veriyorsunuz. Yalan söylemek istemiyorum ama kimseyi sevindirmekte istemiyorum biliyorsunuz bazen ailelerde iyi olmayan durumunuza sevinenler oluyor..
Bizim komsular hemen soruyor annemlerin yanina gidince esin nerde falan filan bi gün sinirime gelcek fena bozcam, zaten ayriliktan sonra iyice tahammülsüz bir insan oldum.
haha ben nerden bileyim süper fikir:) ya da cehennemin dibinde:) evet öldü demekte bir alternatif cünkü benim icin öldüÇocuk doğduğunda işi bıraktım. Ben de bu “ne iş yapıyorsun” sorusuna uyuz oluyorum. Çalışmıyorum abicim EV KADINIYIM. Keşke insanlar birbirlerini tanımak için daha orijinal sorular üretse.
En nefret ettiğin ünlü kim
Hangisini tercih edersin, şerbetli tatlı mı sütlü mü
En son ne zaman ağladın ve neden
Gibi
Eşin nerde diyenlere öldü veya uzaya çıktı diyemeyeceğine göre AYRILDIK veya BOŞANDIK veya BEN NERDEN BİLEYİM diyebilirsin :)
cünkü insanlar acik aramaya cok merakli gercekten mrb dan sonra ilk bu soruyu soruyorlarkomşulara ne ki?
boşanmamış olsan bile her yere eşinle mi gidiyosun sanki adam evinde yatıyor belki.
ne meraklıyız ya banane komşunun kızının eşinden.
Annemin bir arkadaşı boşandığı eşinden “rahmetli” diye söz eder. Sizinki de öyle olsun madem. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin, hayatta mutluluklar :)haha ben nerden bileyim süper fikir:) ya da cehennemin dibinde:) evet öldü demekte bir alternatif cünkü benim icin öldü
instagram facebooktan bile resim sildigini farkediyorlar ayrilmis diyorlarElalemin derdi, seni mi gerdi, de, çık işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?