Ne diyorsunuz?

Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Çoğu erkek aldatmaz. Erkekler kadar aldatan kadınlae da var. Ayrıca aldatmak kişisel bir eylem ilerde (olmaz inşallah ama ) böyle bir durum yaşarsanız bu sizin suçunuz olmayacak.
Bunları söyledikten sonra diyebilirim ki tabi çıkar öyle bir anda çıkar ki sizde şaşırırsınız. Çok dua edin hayırlı bir insan için Allah gönlünüze göre versin. Yalnız hissettiğiniz dönemlerde arkadaş ve ailenizle bolca sosyalleşmeleri geri kalmayın. Ayrıca yalnız yapabilecek aktiviteleri de unutmayın. Sevgiler

Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Erkek yok rainy, ben lgtbiyim ama kizkardesim de bundan muzdarip 3 yıldır oradan biliyorum :)

Cikmis geliyomus Rainy'cimm. Rainy ne zaman kafayı buna takmayı birakirsin, o zaman bulursun birini

Aldatan kadın da var erkek de. Bunu paylaşım yaşamadan asla bilemezsiniz çok çapkın bir adamdır sizde kendini bulmuştur sevmiştir aşık olmuştur uyumlusunuz dur adam bir daha sizden başkasına bakamaz. Ama tersi de olabilir. Sürekli arayış içinde olursanız yanlış insanları çekersiniz hayatınıza. Sosyallesin ortak paydalariniz olan insanlarla ilişki kurun.

Rainy şimdi düşündüm de tango olmaz.Oraya genelde düğünde tango yapmak isteyen çiftler geliyor.Canın sıkılıp,moralin bozulmasın.

Rainyy ben seni SeX And The City deki Charlotte a benzetiyorum.Bir gün hedefine ulaşacağına inanıyorum.Azimli sı…duvar deler derler.
Sansüre gerek yok yav. Oradaki sıçan fare olan.

Son nefesini bile erkek diyerek vereceksin bu giidşle :KK70::KK70:

Flörtü güneşe tut hologramlı bandrolü parlıyorsa o aldatmaz lisanslıdır. Ama parlamıyorsa fason erkek aldatır gay bile olabilir

Back
X