• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne dogru artik bilmiyorum

Yaren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
287
0
46
Almanya
arkadaslar ben 23 yasindayim, nisanlanip ayrildim birkere. ve ilk sevdigim tek asik oldugum adamla yani nisanlanmadan ;nce birlikte oldugum adamla tekrar deneyelim dedik cesaret ettik ve basladik...
annene anlat dedim, hayir derse biliyorum sende beni birakacaksin dedim, hep hayir seni birdha birakmam dedi, birkere kaybettim birdaha asla dedi...
kizlar annesi karsi cikti, nisanlip ayrilmami sebeb g;steriyo :50:seni cok sevseydi senden sonra nisanlanmazdi falan :43:ona hersyi anlattim, 6 sene sonra birbirimizi yine bulmsken yine bitti. daha evelki gun seni birakmicam diyorken, ondan sonra tiki cikmadi, mesaj yazdim ondan sonra cevap geldi, utaniyormus yazmaya beni yari yolda biraktigi icin :43: cevap vermedim artik ne diyim. cok uzgunummmmmmmm
baslamadan bitti, askimiz hep yarim kaldi, ona dedim eger annen karsi cikarsa ben yokum bu iste, cok zor cunku, yasadiklarim tekrarlansin istemiyorum, senin le kavgalar tartismalar yasamak istemem dedim. bana seni seviyorum dedi ertesi gun b;yle oldu :50: bana sevginle karsimda duramadigin s[rece bu iliski icin savasamam dedim ve oda bunu g;sterdi bana .... aklim cok karisik ne dogru artik bilmiyorum :43:

Geçmiş olsun
Belkide hakkında hayırlı olan ve doğru olan budur.
Olmuyosa zorlamayacaksın demişler kendini üzme bence
Ayrıca nişanlıp ayrıldın diye suç mu işlemişsin ?
Annesinin önyargısıda çok ilginç yani , o zaman kimse nişanlanıp ayrılmasın insanlar kötü gözle bakmasın diye ...

Sevgisinin arkasında duramayan bir adammış işte.
Annesi de saçmalamış. :19:
Nerden belliydi bir daha bir araya geleceğiniz? Hayatının sonuna dek bunu mu bekleyecektin?! Lafa bak! :19:
Belki de sana annesini bahane ediyordur. Aslında kendisi istemiyor ama bunu söyleyememiştir.
Yoksa gerçekten seviyor olsa arkanda olurdu, emin ol!

Sevdiğin kişi sözünde duramayan biriymiş.. Şimdiden böyleyse emin ol ileride de hep öyle olur.. Ayrıca nişanlanman bi bahane olamaz çünkü herkes yanılır, her insan hataya düşer önemli olan o hatadan dönebilmektir.. en doğrusunu sen bilirsin tabi ama bence kendi yoluna devam et.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.. kimse için de yüzünü yere eğme.. sevgini hakedecek birini elbette bulursun..

Bu millet adam olmaz,yemin ediyorum olmaz.:19::19:

Nişanlanırsın namusunla,anlaşamaz ayrılırsın,yaftayı yapıştırırlar hemen : Yarı dul.:20::20:

Rabbim yardımcın olsun tattlım.:26:

sırf nişanlandın dye seni istemeyen, etiketleyen zihniyetteki kör cahil insanlardan ve o anlayışta yetişen birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence üzülmek yerine..daha şimdiden bunu diyen ilerde kimbilir neler derdi. bırak baştan olmasın zaten.

sagolun :(

ben ona okadar degeri verdimki, daha bana 6 sene önce hediye ettigi hersey duruyor, gülleri bile :43:

ondan koptuktan sonra niyeti ciddi dedigim birisine evet dedim, kaynana istemedi oda sorumsuzca davrandi ayrildik. sonra 6 sene sonra bulduk birbirimizi... ve daha dogru düzgün baslamadan bitti :43:
birdaha savasamam bir iliski icin, anne karsi olunca elinde sonunda erkek annesini seciyor, o ona olan askimin degerini bilemiyorsa ne diyebilirimki ?! bana 6 sene önce yazdigi siir bile hala ezberimde kizlar... ona atti benim kalbim. simdi o beni yari yolda birakti,,, senelerdir ugruna kendimi cezalandirdigim adam beni yari yolda birakti, hani annesi istemiyorsa zaten bende istemem yürümez cünkü, ama ettigi laflar hepsi bos cikti. pazar günü ilk kez bulustuk, pazartesi annesine anlatti, ve o gün son telefon görüsmemizi yaptik, ettigi sözler laflar birakmam falan... ertesi gün citi cikmadi :43: karsimda sapa saglam duramadi ki ona güveneyim artik :50:

bir yandan diyorum hamdullillah allah bana onun dogru kisi olmadigini gösterdi artik, bir yandanda kalbim iste ne yapim :43:

insallah,

ama benim icin neyin dogru oldugunu bile sececek durumda degilim ki, heleki söz konusu o olunca :50:

sali gunu son mesajindan sonra birdaha sesi solugu cikmadi, hadi diyelimki geri geldi?! eeee sonra ?! onunla olmayi okadar cok istiyorumki ama bile bile kendimi atesede atamam ki :43: gelse bir türlü gelmese bir türlü :43:

insallah,

ama benim icin neyin dogru oldugunu bile sececek durumda degilim ki, heleki söz konusu o olunca :50:

sali gunu son mesajindan sonra birdaha sesi solugu cikmadi, hadi diyelimki geri geldi?! eeee sonra ?! onunla olmayi okadar cok istiyorumki ama bile bile kendimi atesede atamam ki :43: gelse bir türlü gelmese bir türlü :43:

Canı istediğin de gelip, canı istediğin de gidecekse niye bekliyorsun hala? onun keyfine göre mi hayat süreceksin.. ''Canım sen keyfine bak ben nede olsa bekliyorum'' der gibi.. Yapma lütfen biz kızların hep kaybeden olması bu yüzden işte.. Göster ona onu önemsesen de önemsemiyormuş gibi dur! Karşısında dim dik dur ki yüzü olması bir daha.. Bir erkek ne olduğunu bi bakışıyla bile belli eder.. Buda çok güzel göstermiş ne olduğunu.. Diyeceksin size göre söylemesi kolay diye.. Hayır.. Bi çoğumuz atlattık böyle konular.. Ama onların keyiflerine göre davranırsak biz ne olacağız? Olacak olan şu: Hep üzülelim, yıpranan, hayatı mahfeden biz olalım.. Eee nede olsa o mutlu hayatına devam ediyor.. Lütfen hepimiz seni düşünüyoruz.. Burada kalbini değil mantığını devreye sok.. Ve kanıtla ona muhtaç olmadığını, onsuz da hayatına devam edebileceğini.. Ve lütfen kızma bize yorumlardan dolayı :(

Canı istediğin de gelip, canı istediğin de gidecekse niye bekliyorsun hala? onun keyfine göre mi hayat süreceksin.. ''Canım sen keyfine bak ben nede olsa bekliyorum'' der gibi.. Yapma lütfen biz kızların hep kaybeden olması bu yüzden işte.. Göster ona onu önemsesen de önemsemiyormuş gibi dur! Karşısında dim dik dur ki yüzü olması bir daha.. Bir erkek ne olduğunu bi bakışıyla bile belli eder.. Buda çok güzel göstermiş ne olduğunu.. Diyeceksin size göre söylemesi kolay diye.. Hayır.. Bi çoğumuz atlattık böyle konular.. Ama onların keyiflerine göre davranırsak biz ne olacağız? Olacak olan şu: Hep üzülelim, yıpranan, hayatı mahfeden biz olalım.. Eee nede olsa o mutlu hayatına devam ediyor.. Lütfen hepimiz seni düşünüyoruz.. Burada kalbini değil mantığını devreye sok.. Ve kanıtla ona muhtaç olmadığını, onsuz da hayatına devam edebileceğini.. Ve lütfen kızma bize yorumlardan dolayı :(

yok olurmu neden kizayim, tam tersi... cok sagolun... bene 6 senemi onsuz gecirdim. gelecegim de onsuz gecebilir ama kalbim birtek onda carpti, oda bana bunu yapti. halbuki ilk günden dedim, benim korkularim cok büyük, nolur beni yaniltma diye, büyük büyük konustu ama is ciddiye binince bir haber vermeyi bile cok gördü, neymis utaniyormus... ortadan kayboldu, bir mesajla (oda ben yazdiktan sonra) veda bile etmeden.... bu kadarmi yaaa?? :53:

biliyorum gelecek, affet dicek... onun dogru insan olduguna artik inanmiyorum ama yine de aff ederim diye cok korkuyorum...:50:
hem annesi karsi , hem kendisi verdigi sözlerin arkasinda birkere bile durmadi hemen vazgecti... :43:

üzülme canımm . biliyorum cok zor . sevgine sahip çıkmadıgını düşünüyorsun . onun için annesi ne demek bilemeyiz . ama bunlar birer sınav . eger basarıyla veremiyorsa seni haketmiyodur .

biraz amiyane bi tabir olcak ama daha yolun başında sukoyveren birinden ne hayır beklenir ki? hayat bu. ne zorluklar var hayatta. bence kurtulduğun için şükretmelisin.

cok haklisiniz, bende herseyin farkindayim zaten, ama ona verdigim degerin ve icimde büyütdügüm askin karsiligini böyle görmek zoruma gidiyor :50:

simdi tek korkum ya yine gelirse?! ona nasil davranmaliyim hic bilmiyorum :50:

yok olurmu neden kizayim, tam tersi... cok sagolun... bene 6 senemi onsuz gecirdim. gelecegim de onsuz gecebilir ama kalbim birtek onda carpti, oda bana bunu yapti. halbuki ilk günden dedim, benim korkularim cok büyük, nolur beni yaniltma diye, büyük büyük konustu ama is ciddiye binince bir haber vermeyi bile cok gördü, neymis utaniyormus... ortadan kayboldu, bir mesajla (oda ben yazdiktan sonra) veda bile etmeden.... bu kadarmi yaaa?? :53:

biliyorum gelecek, affet dicek... onun dogru insan olduguna artik inanmiyorum ama yine de aff ederim diye cok korkuyorum...:50:
hem annesi karsi , hem kendisi verdigi sözlerin arkasinda birkere bile durmadi hemen vazgecti... :43:

sözünün eri olmayan biri seni hiç bi zaman mutlu edemez.. hep arada kalırsın.. annesi var sonuçta arada ve seni istemiyo.. ki zaten sevgisine sahip çıkabilen bi adam olsa annesine ''ben seviyorum, istiyorum'' der direk.. hakkında hayırlısı olsun.. ama üzülme..

sözünün eri olmayan biri seni hiç bi zaman mutlu edemez.. hep arada kalırsın.. annesi var sonuçta arada ve seni istemiyo.. ki zaten sevgisine sahip çıkabilen bi adam olsa annesine ''ben seviyorum, istiyorum'' der direk.. hakkında hayırlısı olsun.. ama üzülme..

cok haklisiniz, aklim cok karisik, bir sizin gibi diyorum, birdaha affi yok diyorum, bir yandan da gelse, artik annemin rizasi var dese? güvenmelimiyim??? sonucta oda kayboldu gitti, sözünün arkasinda duramadi, veda bile etmedi, tamam ben zaten demistim annen istemesse bende yokum diye ama ?! uffffffffff bilmiyorum ... :50:

tatlım sevgisinin arkasında durmayan adam sen haklı olduğunda yarın ailesine seni nasıl savunacak? seni istiyorsa uğraşır. sevmiyorsa da zaten şükretmelisin.

tatlım sevgisinin arkasında durmayan adam sen haklı olduğunda yarın ailesine seni nasıl savunacak? seni istiyorsa uğraşır. sevmiyorsa da zaten şükretmelisin.

haklisin. biliyorum, birkere yasadim kaynana sikintisini zaten. ama zoruma gidiyor iste. belki onun annesi farklidir diyorum?! ki bunu o benden daha iyi bilmeli dimi ? eger o savasmiyorsa elden ne gelir. elim kolum bagli oturuyorum iste...

Yine ben :( dün düğün vardı oda geldi. Girerken bana baktı göz göze geldik. Erkek kardesim yanımda oturduğu için fazla bakamadım. O geldikten 5 dakika sonra akrabalar ısrar edip halaya kaldırdılar bizi. Kalktım sonra uzaktan oturduğu yerden baktığını gördüm. Sonra apar topar gitti :( toplam belki 20 dakika bile kalmadı düğünde. Sizce neden ?! Neden kalamadı düğünde. ?! Neden geldi neden hemen gitti ?! Benim orda olacağımı biliyordu onceden !!!

Back
X