arkadaslar ben 23 yasindayim, nisanlanip ayrildim birkere. ve ilk sevdigim tek asik oldugum adamla yani nisanlanmadan ;nce birlikte oldugum adamla tekrar deneyelim dedik cesaret ettik ve basladik...
annene anlat dedim, hayir derse biliyorum sende beni birakacaksin dedim, hep hayir seni birdha birakmam dedi, birkere kaybettim birdaha asla dedi...
kizlar annesi karsi cikti, nisanlip ayrilmami sebeb g;steriyo
seni cok sevseydi senden sonra nisanlanmazdi falan
ona hersyi anlattim, 6 sene sonra birbirimizi yine bulmsken yine bitti. daha evelki gun seni birakmicam diyorken, ondan sonra tiki cikmadi, mesaj yazdim ondan sonra cevap geldi, utaniyormus yazmaya beni yari yolda biraktigi icin
cevap vermedim artik ne diyim. cok uzgunummmmmmmm
baslamadan bitti, askimiz hep yarim kaldi, ona dedim eger annen karsi cikarsa ben yokum bu iste, cok zor cunku, yasadiklarim tekrarlansin istemiyorum, senin le kavgalar tartismalar yasamak istemem dedim. bana seni seviyorum dedi ertesi gun b;yle oldu
bana sevginle karsimda duramadigin s[rece bu iliski icin savasamam dedim ve oda bunu g;sterdi bana .... aklim cok karisik ne dogru artik bilmiyorum 
annene anlat dedim, hayir derse biliyorum sende beni birakacaksin dedim, hep hayir seni birdha birakmam dedi, birkere kaybettim birdaha asla dedi...
kizlar annesi karsi cikti, nisanlip ayrilmami sebeb g;steriyo

baslamadan bitti, askimiz hep yarim kaldi, ona dedim eger annen karsi cikarsa ben yokum bu iste, cok zor cunku, yasadiklarim tekrarlansin istemiyorum, senin le kavgalar tartismalar yasamak istemem dedim. bana seni seviyorum dedi ertesi gun b;yle oldu