Ne dostum var gibi ne de sevgilim.. çok yalnız hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar dert ortakları güzel hanımlar...şu an gözlerim yaşlı yazıyorum çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. 4 aylık bir ilişkim var öncesinde de arkadaştık. Ama ben kendimi neden bu kadar yalniz hissediyorum bilmiyorum. Beni sevdiğine inanmıyorum sanırım. Sevgilim bıraksan 24 saat uyuyacak bir tip. Sürekli yorgun olduğundan dem vuruyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz tamam yeri geliyor gerçekten çok çalışıyor ama neden bu kadar yorgun anlamıyorum. Ayrıca ben istemesem görüşmeyecek gibi. Bugün izin günümüz istedim ki buluşalım hayatım desin yok beyefendi temizlik yapacakmış sonrasında yorgun olurmuş bende surat yaparmışım. Bahane bu.! Insan sevgilisi ile neden görüşmek istemez neden aramaz sadece mesaj yazar? Evlilikten bahsediyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben buna neden inanamıyorum? Şimdi bir arkadaşımın nikahından geldim onları görünce gözlerim doldu o kadar cok güzel görünüyorlardı ki. Kendimi o anda daha da yalniz hissettim. Yabancı bir şehirde doğru düzgün arkadaşı olmayan sevgilisi olan ancak onu hissetmeyen biriyim. Bu yalnızlık duygusu ile nasıl baş edecegim bilmiyorum. 33 yaşından sonra yeni bir hayata nasıl başlayacağım? Nasıl yeni şeylere adapte olacağım en önemlisi artık birilerine nasıl güveneceğim hiç bir fikrim yok. En kötüsü de asla bir yuvam olamayak hissi gerçekten sevip sevilene hissi...
Genel olarak ilgisiz mi yani varligi yokluğu bir mı?

Ben de 33 yaşındayım, ne sevgili adayım var ne aday adayım:) yalnız değilsiniz yani bunu söylemek için yazdım. İnsan sanki çok geç kalmış gibi hissediyor bazen ama aslında sayıca baya varız. Demek ki normal artık bu yaşlar.
Onun dışında bence de sevgiliniz size değer vermiyor, kendinizi zorlamayın. Bi süre kendi haline bırakın aramayın sormayın, baktınız aynı ilgisizlik devam ediyor demek ki gerçekten sizi özlemiyor, sevmiyor.
Bu arada adil yıldırım diye bir ilişki uzmanı var, bu tarz durumlar için çok güzel tavsiyeleri var, bir bakın isterseniz:)

Başlık tam anlamıyla benim hayatım içerik uyuşmuyor.
İnsan tek başına olabilmeli diyoruz ama o işler öyle olmuyor.
İnsan hesapsızca arkadan vurulurum korkusu olmadan dertleşebileceği bir dost
Başına omzunu koyabileceği arkasında durabilen bir sevgili arıyor.
Yine bunlar olmadanda kendi işini hallediyorsun yaşayıp gidiyorsun ama manevi yön eksik
Hoş evli 2 çocuklu aşırı sosyal görünen aslında yalnız çok kadın tanıyorum orası ayrı

Konu sahibine önerim adamın ipini salması
Arayıp sormaması eğer gerçekten ilgisi varsa bu defa kendi ilgi göstermeye başlayacaktır

Arkadan bakmadan kaç bu adamdan. Evlenseniz evlenirken yorgun olur. Siz taşırsınız her şeyi. Evlenir yorgun olur yatar. Çocuk olur kaza bela yine yorgundur yatar. Is yapmayan kendini zora koymayan birşeyleri şimdi yapmayan adam.asla yapmaz. Hep uykusuz ve yorgun olur. O hassas olur. Sen anlayissiz ve nankör olur cikarsin. Ayy içim daraldı. Yol yakınken bırak.

Tek çocuğum annem babam hayatta değil. Memleketimde değilim iş nedeniyle.
Oturmuş evde koltuk kaplıyorum kedimde yerde yuvarlanmakla meşgul, az sonra bir bardak filtre kahve hazırlayıp salonun dekorasyonuna odaklanacağım.

Özetle konu sahibi dert görmemişsin. Otur oturduğun yerde. 0... 😂

Mutluluk kendi içinizde.... Ama derin bir yerde onu yüzeye çıkarmakta sizin elinizde.

Tek çocuğum annem babam hayatta değil. Memleketimde değilim iş nedeniyle.
Oturmuş evde koltuk kaplıyorum kedimde yerde yuvarlanmakla meşgul, az sonra bir bardak filtre kahve hazırlayıp salonun dekorasyonuna odaklanacağım.

Özetle konu sahibi dert görmemişsin. Otur oturduğun yerde. 0... 😂

Mutluluk kendi içinizde.... Ama derin bir yerde onu yüzeye çıkarmakta sizin elinizde.
Bende tek çocuğum. Annemler var ama çok iletişim halinde değiliz sanırım ondan da bu yalnızlık hissi.

Ben de 33 yaşındayım, ne sevgili adayım var ne aday adayım:) yalnız değilsiniz yani bunu söylemek için yazdım. İnsan sanki çok geç kalmış gibi hissediyor bazen ama aslında sayıca baya varız. Demek ki normal artık bu yaşlar.
Onun dışında bence de sevgiliniz size değer vermiyor, kendinizi zorlamayın. Bi süre kendi haline bırakın aramayın sormayın, baktınız aynı ilgisizlik devam ediyor demek ki gerçekten sizi özlemiyor, sevmiyor.
Bu arada adil yıldırım diye bir ilişki uzmanı var, bu tarz durumlar için çok güzel tavsiyeleri var, bir bakın isterseniz:)
Âdil beyi severim ve takip ederim. Ama ben bu konularda çok rol yada taktik yapamıyorum ya. Eninde sonunda çıkacak gerçek yüzü seni seven her halinle sevmeli ona göre gelmeli.

Naçizane tavsiyem, her şeyden önce tek başınıza olduğunuz hayata emek verip o hayattan keyif almayı öğrenin. Hayatınızı, o bir kişi gelene kadar geçiştirilmesi gereken bir şeymiş gibi görmeyin, hayatınızı sevin, sevmiyorsanız seveceğiniz hale getirin. Önceden bilmediğiniz ama sonra öğrendiğiniz pek çok şey gibi bu da -çaba göstererek- öğrenilir bir şeydir. Tek başınıza yaşadığınız hayattan zevk almaya başlamanız için, o hayatın içini sizi mutlu edecek, kendinizi iyi hissettirecek pek çok şeyle doldurmanız, bunların sürekliliğini sağlamak için de ilk başlarda hayli disiplinli olmanız gerekir. Tek başınıza yaşadığınız hayatınızı, severek mutlulukla yaşamaya başlayınca, bunun ışığını da saçmaya başlıyorsunuz etrafa. Bugün, hayatında 2 saat yer alabilmek için günlerce beklediğiniz insanlar, o gün o saçtığınız ışığın etrafında pervane oluyorlar. Cazibe dediğimiz şeyin büyük bir bölümü, kaşınız gözünüz ile ilgili değildir. Kendisiyle mutlu ve hayatını ondan keyif alır hale getirebilmiş insanlar, çok daha fazla ilgi görürler. Mutluluk için, böyle hımbıl adamlara değil, kendinize yatırım yapın, daima karlı çıkarsınız.
Güzel yazınız ve vaktiniz için çok tsk ederim. Aslında sizinle çoğu sey de aynı fikirdeyim. Ancak corona ve bazı özel nedenler bizi birazcık umutsuzluğa sürükledi sanırım. Nereden başlayacağım kendime nasil yatırım yapacağım bilmiorum. Birazcık çabaya ve zamana ihtiyacım var galiba.

Arkadan bakmadan kaç bu adamdan. Evlenseniz evlenirken yorgun olur. Siz taşırsınız her şeyi. Evlenir yorgun olur yatar. Çocuk olur kaza bela yine yorgundur yatar. Is yapmayan kendini zora koymayan birşeyleri şimdi yapmayan adam.asla yapmaz. Hep uykusuz ve yorgun olur. O hassas olur. Sen anlayissiz ve nankör olur cikarsin. Ayy içim daraldı. Yol yakınken bırak.
Bugün saat 15 te uyanıp günaydın hayatım yazmış. Sonra da çok uyumuşum ya demiş. Bende senin hayatın senin özelin yetişkin bir insana ne dönebilirim ki dedim. Sanırım haklisiniz da bunu nasıl yapacağım bilmiyorum.

4 aylık böyle davraniyorsa bundan bir yol olmaz siz üzülürsünüz bırakın sizde uyusun rahat rahat

Merhabalar dert ortakları güzel hanımlar...şu an gözlerim yaşlı yazıyorum çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. 4 aylık bir ilişkim var öncesinde de arkadaştık. Ama ben kendimi neden bu kadar yalniz hissediyorum bilmiyorum. Beni sevdiğine inanmıyorum sanırım. Sevgilim bıraksan 24 saat uyuyacak bir tip. Sürekli yorgun olduğundan dem vuruyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz tamam yeri geliyor gerçekten çok çalışıyor ama neden bu kadar yorgun anlamıyorum. Ayrıca ben istemesem görüşmeyecek gibi. Bugün izin günümüz istedim ki buluşalım hayatım desin yok beyefendi temizlik yapacakmış sonrasında yorgun olurmuş bende surat yaparmışım. Bahane bu.! Insan sevgilisi ile neden görüşmek istemez neden aramaz sadece mesaj yazar? Evlilikten bahsediyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben buna neden inanamıyorum? Şimdi bir arkadaşımın nikahından geldim onları görünce gözlerim doldu o kadar cok güzel görünüyorlardı ki. Kendimi o anda daha da yalniz hissettim. Yabancı bir şehirde doğru düzgün arkadaşı olmayan sevgilisi olan ancak onu hissetmeyen biriyim. Bu yalnızlık duygusu ile nasıl baş edecegim bilmiyorum. 33 yaşından sonra yeni bir hayata nasıl başlayacağım? Nasıl yeni şeylere adapte olacağım en önemlisi artık birilerine nasıl güveneceğim hiç bir fikrim yok. En kötüsü de asla bir yuvam olamayak hissi gerçekten sevip sevilene hissi...
Bazı erkekler böyle olabiliyor. Yazıp arama sıklığı çok düşük olabiliyor. Bende eskiden sevgi gösterme şeklinin sık arama yazma olduğunu düşünür benimle böyle ilgileneni aşık sanardım. Meğer öyle değilmiş. Evet çok yazan ilgilenen çok aşık olabileceği gibi farklı sebeplerle de bunu yapabilir. Aynı zamanda seyrek arayan birinin kişisel özelliği veya yoğunluğu dolayısıyla böyle olabilir ama aşık olabilir.
benim şuanki nişanlım beni günde sadece bir kez telefon ile arar. Yoğun çalışıyor. Çalışmadığı zamanlarda da akşama kadar uyur. Akşam 6 da falan günaydın mesajı atar yani öyle düşün. Sonra da gece aramasını yapana dek yazmaz . O adam hep böyleydi yani kişiliği bu bende kabullendim. Kişiliği öyle olabilir ve bu seni sevmediği anlamına gelmez. Harektlerine sana karşı tutumuna bak . Arama sıklığı ve görüşme sıklığınıza çok takılma.

Aslında şimdinin 30-40 arası eskinin 20-30 arası gibi bir şey oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X