- 31 Ağustos 2015
- 901
- 908
- 103
Bende aynı fikirdeyim.İstese zaman bulur gerisi hikaye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı fikirdeyim.İstese zaman bulur gerisi hikaye
32 yaşında.. açıkçası çok üzülüyorum ve ayrılık düşünüyorum. Sadece kendime düşünme zamanı veriyorum. Bu ilişkinin sonu var gibi durmuyor.Sevgiliniz kaç yaşında? 4 aylık bir ilişkide buluşma heyecanı kaybetmek için çok erkenne hissediyorsunuz içinizde olumsuzluk ‘bu değil’ gibi hissiniz oluyor mu ?
Bende sarılbilirim. Hiç birşey görüldüğü gibi değil. Arkadaşım eşine kavuştu ben benimle görüşmek istemeyen bir sevgiliye sahibim böyle prenses olunuyorsa her daim olunur.Konu sahibi çok yalnız degil yahu.
Bence premens falan.
Yakın arkadaşının nikahına gidiyor, e sevgilisi de var.
Sen kendi derdine yangel de sarılayım
![]()
Bu tembel haline yaşı büyüktür dİye düşünmüştüm ama ikinizde genç insanlarsınız32 yaşında.. açıkçası çok üzülüyorum ve ayrılık düşünüyorum. Sadece kendime düşünme zamanı veriyorum. Bu ilişkinin sonu var gibi durmuyor.
Bende sarılbilirim. Hiç birşey görüldüğü gibi değil. Arkadaşım eşine kavuştu ben benimle görüşmek istemeyen bir sevgiliye sahibim böyle prenses olunuyorsa her daim olunur.
Merhabalar dert ortakları güzel hanımlar...şu an gözlerim yaşlı yazıyorum çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. 4 aylık bir ilişkim var öncesinde de arkadaştık. Ama ben kendimi neden bu kadar yalniz hissediyorum bilmiyorum. Beni sevdiğine inanmıyorum sanırım. Sevgilim bıraksan 24 saat uyuyacak bir tip. Sürekli yorgun olduğundan dem vuruyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz tamam yeri geliyor gerçekten çok çalışıyor ama neden bu kadar yorgun anlamıyorum. Ayrıca ben istemesem görüşmeyecek gibi. Bugün izin günümüz istedim ki buluşalım hayatım desin yok beyefendi temizlik yapacakmış sonrasında yorgun olurmuş bende surat yaparmışım. Bahane bu.! Insan sevgilisi ile neden görüşmek istemez neden aramaz sadece mesaj yazar? Evlilikten bahsediyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben buna neden inanamıyorum? Şimdi bir arkadaşımın nikahından geldim onları görünce gözlerim doldu o kadar cok güzel görünüyorlardı ki. Kendimi o anda daha da yalniz hissettim. Yabancı bir şehirde doğru düzgün arkadaşı olmayan sevgilisi olan ancak onu hissetmeyen biriyim. Bu yalnızlık duygusu ile nasıl baş edecegim bilmiyorum. 33 yaşından sonra yeni bir hayata nasıl başlayacağım? Nasıl yeni şeylere adapte olacağım en önemlisi artık birilerine nasıl güveneceğim hiç bir fikrim yok. En kötüsü de asla bir yuvam olamayak hissi gerçekten sevip sevilene hissi...
Konu sahibi çok yalnız degil yahu.
Bence premens falan.
Yakın arkadaşının nikahına gidiyor, e sevgilisi de var.
Sen kendi derdine yangel de sarılayım
![]()
Böyle ölmedim başıma füze atsaydın![]()
Cherry erkek ırkı fazla donanımlı kadından kaçıyor.
Daha az oku, kariyerini çöpe atıp daha sıradan bir ise başka, 2 aya nikah![]()
Öncelikle yaşınız genç ve insanlar biraz kendine zaman ayırmak isteyebilir belki size anlatamadığı problemleri de olabilir 4 ay bir ilişki için birbirini yeni tanıma süreci olmalı belki sizde yalnız olduğunuz için ilişkinizi bu kadar merkezinize koymuşsunuzdur bu yüzden bazı durumlar size ilgsizmiş gibi geliyor olabilirMerhabalar dert ortakları güzel hanımlar...şu an gözlerim yaşlı yazıyorum çünkü çok kötü hissediyorum kendimi. 4 aylık bir ilişkim var öncesinde de arkadaştık. Ama ben kendimi neden bu kadar yalniz hissediyorum bilmiyorum. Beni sevdiğine inanmıyorum sanırım. Sevgilim bıraksan 24 saat uyuyacak bir tip. Sürekli yorgun olduğundan dem vuruyor. Aynı iş yerinde çalışıyoruz tamam yeri geliyor gerçekten çok çalışıyor ama neden bu kadar yorgun anlamıyorum. Ayrıca ben istemesem görüşmeyecek gibi. Bugün izin günümüz istedim ki buluşalım hayatım desin yok beyefendi temizlik yapacakmış sonrasında yorgun olurmuş bende surat yaparmışım. Bahane bu.! Insan sevgilisi ile neden görüşmek istemez neden aramaz sadece mesaj yazar? Evlilikten bahsediyor beni çok sevdiğini söylüyor ama ben buna neden inanamıyorum? Şimdi bir arkadaşımın nikahından geldim onları görünce gözlerim doldu o kadar cok güzel görünüyorlardı ki. Kendimi o anda daha da yalniz hissettim. Yabancı bir şehirde doğru düzgün arkadaşı olmayan sevgilisi olan ancak onu hissetmeyen biriyim. Bu yalnızlık duygusu ile nasıl baş edecegim bilmiyorum. 33 yaşından sonra yeni bir hayata nasıl başlayacağım? Nasıl yeni şeylere adapte olacağım en önemlisi artık birilerine nasıl güveneceğim hiç bir fikrim yok. En kötüsü de asla bir yuvam olamayak hissi gerçekten sevip sevilene hissi...
Birlikteyken nasıl? Güven veriyor mu? Buluşma planları dışında başka konularda da uyuşuk mu? Sevdiğini söylüyor tamam ama davranışlarından anlıyor musunuz? Üzüldüğünüzde destek oluyor mu? Sevinince beraber seviniyor musunuz? Beraber gülebiliyor musunuz? Bunlar baya önemli.
Yok cherry senden adam olmaz.Karantinada oturuyorum zaten kız daha ne yapayım patates kıvamındayım bundan da daha nikahlayacak birini bulamazsam yazıklar olsun![]()