mrb kızlar daha önce konu açmıştım işe başlıyorum çok heyecanlyım diye 4. günümdü bugn benden sorumlu şefim eğitimdeydi bugn geldi eğitime başaldık bugn biara toplantıya giti pc ye ben oturdum kpss ye girmiştim forumlara bakıyodum sonra geçmişi siliym dedim sorun olmasın diye geçmişe bi baktım ahlaksız sitelere girmiş eğitime giitği yerle ilgili bi arayış içine girmiş chat sitelerini görmezden geldm ama +18 diyebilceğim şeler ama çok abartı şeler yani görünce şaşırdım ama banane yani adamın özel hayatı dedim geçiştiridm kapadım (ama çok ahlaksız yani)
nese geldi şefim adamdan tiksndm bişler analtıyo gördüğüm şeler geliyo yani googla yazdığı kelimeler falan dinleyemedim adamı ya bi tuhaf oldu yani ben bu adamla beraber çalışcam bu adam acaba sapıkmı anlamadım iş hayatı farklı özel hayatı farklı ama ıyy adamdan tiksndm siz ne düşünürdünz acaba benmi abarttım acaba
nese geldi şefim adamdan tiksndm bişler analtıyo gördüğüm şeler geliyo yani googla yazdığı kelimeler falan dinleyemedim adamı ya bi tuhaf oldu yani ben bu adamla beraber çalışcam bu adam acaba sapıkmı anlamadım iş hayatı farklı özel hayatı farklı ama ıyy adamdan tiksndm siz ne düşünürdünz acaba benmi abarttım acaba