ne düşüneceğimi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben hala aşığım :)) bayılıyorum o adama.. filmlerinin etkisinden de haftalarca çıkamıyorum

Ay ben hala aşığım :)) bayılıyorum o adama.. filmlerinin etkisinden de haftalarca çıkamıyorum
Bende. 7 kez izlediğim filmi var mesela. 100 000! kez izlediğim fragmanları, kısa videoları. Bayağı abartmıştım. Bütün filmlerini izledim bu arada. Toplam 34 tane kadar. Aşıktım ya..! Geçti ama. Başka idol buldum kendime. ama filmlerini, özellikle 3 aptalı asla unutamam. Birde şarkısı var. Atiye kandala. Dansıda çok şirin. Ghulam filmin adı izlemişmiydiniz.

Ghulam izlemedim daha.. ama benim favorilerim yerdeki yıldızlar ve üç aptal.. BA YIL DIMMMM :) oğlumdan fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. İlk fırsatta p.k. yi izliycem inşallah.. bundan sonra dediğiniz filmine bakıcam.. insan bu kadar tatlı olur mu yaaa.. eşim bilmiyo hayranlığımı ben öyle şeylere takılmam ama o çok kıskanç gizli takipçiyim ben

Ohoooo.. sen daha Fanaa ve Ghajiniyi de izlememişsin. Olamaaaz. onu sarıya boyadım. Var..

Pk yı en sona bırak. Benden sana tavsiye.

Kimi gördün bacım ne ıgrendırdı senı merak ettım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…