ne düşünecegimi şaşırdım abartıyor muyum??:(

monene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
21
0
0
Aydın
öncelikle iyi bayramlar bayanlar..aklım çok karışık yaklaşık 1 seneye girecek bi ilşkim vardı gerçi bir kaç ay önce ayrıldık nedeni ise sürekli kavga etmemizdi ikimizdede hata vardı neyse yaklaşık 2 hafta önce tekrar barıştık benim rahatsız oldugum davranışları vardı onları degiştirdigini kalbinde yanlızca benim oldugumu söyledi önceden evlilik lafı geçmezken şimdi eşi olmamı istiyor zamanı gelince aramızda 3 yaş var ben bu sene kazandım üniversiteyi onuda bitirmesine 2 sene var sonra beni 2 sene bekler mi bilemiyorum onu seviyorum oda öyle oldugunu bensiz yapamadıgını söylüyor ya beklemez giderse başkası olursa diyorum önceden böyle bi konuşma yapmıştık eger ailesi zorlarsa başkası dye napabilirmiş öyle demişti ..şimdi ben atmadan msj atma diyor sevgimden şüphe duyuyosun diyor haklıda çünkü gerçekten öyle şüphe duyuyorum benle konuşurken yedekleride var gibime geliyo belki ona haksızlık ediyorum belki yok ama güvenim sarsıldı gerçekten kıyamıyorum aşıgımda ama baglanmak istemiyorum ona oda farkındadır msj atmdan atmıyorum ilgisizsin diyo atıncada kızıyor geçen günde dedi bana bir sürü resmini yolla hepsi blgsyrımda blnsun dye bende neden zaten buluşcagız ddm olsun dedi 2 kerede çokta güzel olmadıgımı söyledi fotomu napcak diyorum abartıyo muyum arkdaşlarıma anlatıp fikir alamıyorum çünkü arkdşlarım onla olan ilşkimi onaylamıyolar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

1 seneye girecekmişsiniz, bu gibi şeylerin üstesinden gelmeniz gerekiyodu diye düşünüyorum.
Sen niye beni bekler mi diye düşünüyosun ki, o seni beklesin.

Diğer konularda pek akıl veremicem ama şu önerimi dinlemeni kesinlikle isterim ki, asla fotoğrafını falan verme. Bilgisayarında bulunmasına gerek yok yani. Kaldı ki şüphe içindesin. İnsanoğlunun ne yapacağı inan hiç belli olmaz.

önceden bi konuşmamızda ailem illede başkasıyla evlenceksin dese dedi ben foto falan yollamak istemiyorum kaldıki güzel bulmuyo beni dönüşünede anlam veremedim ama sevdigim için kendime engel olmadım..

Anladığım çok gençsiniz ne evliliği hayırdır?
Kovalayan mı var?
Ayrıca, sana pek de güzel değilsin diyorsa orada bir dur derim.
Neden dersen:
Sevene sevdiği diken bile olsa gül görünür.
Senin erkek arkadaşın hala diken göründüğünü düşünüyorsa orada soru işaretleri var demektir...

Bu gibi şeyleri şimdiden söylemesi çok saçma. Yani ailem başkasıyla evlendirirse falan gibisinden. Basit düşünceler bunlar. Yarın bi gün bişey olsa ailesini öne sürecek biri. Kendi benliğini taşıyabilecek biri gibi gelmedi bana.

19 yaşına grecegim boşver dyorum kendime okulum var benim okumam gerek sorun var belkide yakınken btrmek aklımı onla meşgul etmek mantıksız

haklısın aslında ailesinide tanıyorum bu sadece bi bahane

onemli olan insan coook guzel olmasi degil.Insan karsisindakinin kisiliginede asik olabilir. Amaaaa cok gencsin, okulu tercih etmelisin bence evlenip sorumluluk almak icin cok erken yas ve kesinlikle bende arkadaslarima katiliyorum sakin foto gonderme farkli amaclarda kullanabilir.

zaten böyle bi şey yok ona en baştan okuyacagımı beklese beklesin beklemese çekip gidecegni söyledim ben çok zar şartlarda okudum ve kazandım bir anda bunun bir hatayla elimden kaymasına izin veremem en iyisi ayrılmak galiba ona güzel gelmiyomuşum ama tatlı kşiligi gzl brymişim öyle dyor böyle demesi bni rahatsız ediyo en baştan beri foto istedi yollmdım yne yollmıcam

Erkek arkadasinizin soyledikleri midemi bulandirdi. Ben msj atmadan msj atma demesi, sizin yedekte oldugunuz konusundaki supheleriniz, sizi cokta guzel bulmadigini soylemesi, onceden hic evlilikten bahsetmemesine ragmen simdilerde evlilikten bahsetmesi, ve sizin onun sizi bekleyecegi konusundaki supheleriniz, yani bu teklife pek te inanmayisiniz.. bunlar bosa olamaz. Bu cocuk normal davranmiyor. Seven erkege sevdigi prenses gibi gorunur, dunyadaki en guzel kizdir, ve degil 2 sene, senelerce bekler. Senaryo kurmak istemiyorum ama suphelerinde haksiz olmadigina inaniyorum. Bence temkinli ol. Fotolarindan "herkesin" gorebilecegi yani rahatsizlik duymadigin fotolarini gonder eger gondereceksen. Ve onunla cinsel bi yakinlikta bence bulunma. Benden sana tavsiye..

Seni beğenmeme muhabbetini dile getirmesi de ayrı bi konu. Söylenmez ki öyle bişey.

Boşver canım.Daha üniversiteyi yeni kazanmışsın bak, güzel günler var önünde.Seviyorum diyip aklını ona odaklama.

Ben de evliliğimden önceki ilişkimde çok seviyorum zannediyodum ama, zannediyomuşum.

Kapılma yani.Gözün açık olsun.

onla herhengi bi konuda beraberlik yaşamayacagımı biliyor defalarca ddm karşıyım diye bana msj atma diyor onun işi oluyomuş bende çok msj atıyomuşum bakamıyomuş birden bire geldi evlencem dyor prensesi hayatı vazgeçilmezmişim ama inanmıyorum ki bunlara aklına esiyo 1 gn boyunca msj atmıyo sanırım onla geçirdigim zamnlar boşaa

tamam ben onun tiple ilgili yorum yapmadım hatta onu gören kız arkadaşlarım yok artık bunla mı çıkyosun ddi sevdgim içn bşy demdim tpnde önmsemdim ama kendisi bana çirkinsin dedi 2 kez şimdi demesede snr oluyorum

seni anlıyorum gerçekten."bu hayatımın aşkı olabilir" diye düşünüyorsun.hatta senin için belki de öyle.Ama karşındaki kişide şüpheli çok durum var.
1-Çokta güzel olmadığını düşünüyor.Eğer kalbinde bir tek sen varsan sen ona dünyadaki en güzel kadın olmalısın bence.Seven insan kaşından,saçından,gülümsemesinden ne olursa olsun bir yol bulur aşka götüren.Çevrendeki insanlara bak hepsi podyumdan fırlamış gibi mi.Ama birbirlerinde sevecek birşey bulmuşlar.
2-Ailem başkası diye diretirse napabilirim,olmaz,ayrılırız gibi bir durum söz konusu.Eğer evlilerin konularına bir göz atarsan erkeklerin eşinden/müstakbel eşinden önce ailesini düşünüyorsa hatta evlenmek gibi bir kararı onlara bırakıyorsa ilerde siz evlenseniz bile sen ailesi ve onun istekleri arasında ezilip gideceksin demektir.Ne yazık ki bunu bende yaşıyorum.Ve 5 yıllık evli olmamıza rağmen hala eşim bizi ailesi olarak görmüyor,ki bir çocuğumuzda var.Diyeceğim şu ki "sen benim herşeyimsin" demeyen demesi de yetmez bunu davranışlarıyla göstermeyen birine gencecik ömrünü harcama.
3-Bir erkek senden resmini istiyorsa orada duracaksın.Sanadeli gibi aşık olsa bile duracaksın.Nice çılgın aşık sonra kanlı bıçaklı olmuştur.Resim gibi birşeyi veripte kendini ilerde üzülebileceğin bir durumda bırakma.
4-Eğer gerçekten seni seviyorsa,zaten bekler.Beklemiyorsa bir detten kurtulmuşsun demektir.

çok uzattım ama son olarak şunu diyeyim,git gönlünce gez eğlen şimdi yalnızlık sandığın şey aslında "özgürlük"..

Ayy.böyle erkekler de ne salaktır.
Kendi tipine bakmaz, başkasını beğenmez.
Kendilerini bişey sanan ahmaklar.Aslında hiç bi şeyler.Ve senin de bi hiç uğruna doğru düşünememen çok üzücü.

çok teşekür ederim yorumunuz için gerçekten çünkü ben evlennce muttsuz bi evliliktense bitirme taraftarıyım şimdiden aslında düşüncem şu belki ona yada bana haksızlık fazla baglanmadan ilerde gderse bile bşy kaybetmicem ama şuan anlıyorum ki onunla dk lar bile beni boguyor artık içimdeki herneyse kırılmış söyledigi sözlerde fayda etmiyo bu yorum çok etkiledi beni

Ayy.böyle erkekler de ne salaktır.
Kendi tipine bakmaz, başkasını beğenmez.
Kendilerini bişey sanan ahmaklar.Aslında hiç bi şeyler.Ve senin de bi hiç uğruna doğru düşünememen çok üzücü.

Blyorum çok üzücü bi durum ama napıyım beni seviyo snp kandrdım kendimi

diger sorunları bilmem ama sana güzel degilsin deme cüretini kendisi yakışıklı olmdıgı halde küçümser gibi diyen birinden ne bekliyorsun ilerde daha agırını söyler mutlaka msj işine gelincede sor bir neden msj atmamı istemiyosun diye fotograf falan yollama başını derde sokabilir ayrıyeten çirkin buldugu kızın fotografını napacakmış..!!!!

forum takipten öylesine denk geldi topik dayanamadım valla
yol yakınken dön bence bu işten sen bunlar çok sarsıcı şeyler çünkü
erkek arkadaşım bana ben mesaj atmadan mesaj atma desin bakalım onun mesajına bile cevap vermem ondan sonra
yok bide güzel değilmişim bak sen ya..sen nesin george clooney mi ??
ay çok sinirlendim

yaşın küçük, üniversiteyi yeni kazanmışsın mis gibi salla gitsin daha ne kıymet verenler çıkar karşına emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…