ne düşünecegimi şaşırdım abartıyor muyum??:(

aradaş diyeceklerime tercüman olmuş bile agzına saglık bırak gitsin okuluna bak sen

aradaş diyeceklerime tercüman olmuş bile agzına saglık bırak gitsin okuluna bak sen

dimi ama ya çok sinirlendimm okuyunca.. ciddi bi ilişkim var kasımda nişanım ,yaza düğünüm var ,ve bu topiği görünce hem çok kızıp üzüldüm hem de şükrettim valla ne yalan söyliyim

dimi ama ya çok sinirlendimm okuyunca.. ciddi bi ilişkim var kasımda nişanım ,yaza düğünüm var ,ve bu topiği görünce hem çok kızıp üzüldüm hem de şükrettim valla ne yalan söyliyim

hklısınız ama yanlş bi ilşki oldugunu biliyrum sadece npmm grktigini blmiyodum ama btmsi en gzli olck

bn onu grçkten svyorum ama bitsede çok üzülmücem önceden alıştıdım kndimi e dyim ona açıklama yapmadan mı ayrılıyım

yollmıcm zaten önceden de istmşti yllmdım şimdide yllmıcam bunu bnde anlmdım hem gzl degilsin dyo hemde foto istiyo ama tam çirkin olduguma kkrr veremedi heralde her hlimin fotosundan kastı dgşk poz yada açık seçk resmde olblr yne aynı şylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…