Ne düşünmeliyim bilmiyorum.

misscheery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
195
0
26
İzmir
Kızlar merhaba,
Bu aralar kendimi tanıyamadığım bir durum var. Uzun süreli bir ilişkim var yaşadığım bir süredir ayrı yerlerdeyiz. Ben onu çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı düşünürdüm hep, ayrıldığımız sorun olduğu zamanlarda suçsuz da olsam özür dilerdim. Belki de ben onu tepeme çıkardım ve beni gerçekten çok yıprattı. Yalan söylediği zamanlar oldu hep affettim. Şu an dönüp baktığımda fazla kusuru sildiğimi affettiğimi görüyorum.
Biz halen beraberiz ama sanırım ben başka birinden etkilendim. Yani belki de uzaklıktan oluyor yada ilişkiyi çok fazla sorgulamamdan ama çok kötüyüm. Sizin ilişkilerinizde böyle dönemleriniz oldu mu?

seni çok iyi anlıyorum bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım ama biz aynı ildeydik ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldım ayrılamazmışım gibi geldi ama ayrıldım geriye dönüp baktığımda kendime çok kızıyorum bence daha fazla yıpranmadan çaresine bak derim (şuanda başka biriyle birlikteyim )

Fazla taviz verdiğini düşünüyosan, ve helede başkasından etkilenme durumun varsa
Daha fazla zorlama ve bitir bu ilişkiyi.

Ben kendimi ona bağlı hissediyorum, ama bu bağlılık benim onsuz yaşamayacak olmamla ilgili değil sadece onun bensiz ne yapacağını nasıl devam edeceğini düşünüyorum. Ne yapar, çok üzülür mü, hayatını düzene sokabilir mi böyle sorular var aklımda. Ben kendimi biliyorum aslında ayrılırsam pişman olacağım ama gelecek göremiyorum. bundan 3-4 yıl sonraya evlendiğimiz zamana baktığımda bu ilişkide mutlu olabileceğimi düşünmüyorum.

bu durumun sorgulamaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ama madem etkileniyorsunuz ayrılın madem.
sonuçta hala bir sevgiliniz var.

başka birinden etkilenmişseniz zaten onu yeterince sevmiyorsunuzdur
ya da buna çok naz aşık usandırır demeliyiz usandırmış sizi

Ben kendimi ona bağlı hissediyorum, ama bu bağlılık benim onsuz yaşamayacak olmamla ilgili değil sadece onun bensiz ne yapacağını nasıl devam edeceğini düşünüyorum. Ne yapar, çok üzülür mü, hayatını düzene sokabilir mi böyle sorular var aklımda. Ben kendimi biliyorum aslında ayrılırsam pişman olacağım ama gelecek göremiyorum. bundan 3-4 yıl sonraya evlendiğimiz zamana baktığımda bu ilişkide mutlu olabileceğimi düşünmüyorum.

merak etme hiç bişey olmuyo bi kaç gün yada arada kafası esincce seni suçlayıcı mesaj atar sonra kesilir. (hatta başkasıyla birlikteyim diye mesaj bile atıyolar )

Son düzenleme:
başka birinden etkilenmişseniz zaten onu yeterince sevmiyorsunuzdur
ya da buna çok naz aşık usandırır demeliyiz usandırmış sizi

Gerçekten usandım sanırım. Tahmin edebileceğinizden fazla taviz verdim ve eminim bu hayatım boyunca böyle olacak eğer birlikte olursak

merak etme hiç bişey olmuyo bi kaç gün yada arada kafası esincce seni suçlayıcı mesaj atar sonra kesilir. (hatta başkasıyla birlikteyim diye mesaj bile atıyolar )

Keşke suçlasa da üzülmese kırılmasa. Verilen emeklere kıyamıyorum. Sinirlerim oldukça bozuldu. Böyle size anlatınca da kıyamadığımı fark ediyorum. Nasıl bir iştir nasıl yaman çelişkidir bu anlamadım

bu durumun sorgulamaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ama madem etkileniyorsunuz ayrılın madem.
sonuçta hala bir sevgiliniz var.

Aslında bu etkilenme de biraz sorgulama kaynaklı olabilir. İnsanların ne kadar kibar davrandığını görünce veya farklı özelliklerini görünce kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum, hatta direk haksızlığa uğradığımı fark ediyorum.

Keşke suçlasa da üzülmese kırılmasa. Verilen emeklere kıyamıyorum. Sinirlerim oldukça bozuldu. Böyle size anlatınca da kıyamadığımı fark ediyorum. Nasıl bir iştir nasıl yaman çelişkidir bu anlamadım

sen kıyamazsan o sana kıymaya devam edicek bendede aynı sorun vardı ve hatamı aYrılınca anladım okdr taviz vermemem gerektiğini.

erkekler ne kadar kolay ayrılabiliyorlar ne kadar rahatlar. Ben nasıl söylerim ne tepki verir diye uyku uyayamıyırum resmen.

İnsan değer verdiği kişiden de aynısını bekliyor.
Affetmek hatasını bildiğin gibi kabul etmek güzel birşey.
Ama bu sürekli tek taraflı da olmaz ki.

Etkilendiğin kişile ile sevgilini kıyaslıyorsun sanırım.
Herkesin artıları eksileri vardır.
Çok yıprandığını düşünüyorsan
Uzatma derim.

onunla ilgili çok karışık olduğun belli kısa bir araya ihtiyacım var de ve bu süre zarfında görüşme bence kendini dinle.. ve ayrılırsam ruh durumu nasıl olur diye düşünme çünkü sadece onu düşünürsen bu iş sadece sana zarar verir erkekler iki günde unutur emin ol

sana ilgi göstermiyor hep kırıyorsa seni tabikide normal senin baskasından etkilenmen
çünkü insan ilgi istiyor şefkat sıcacık bir kalp istiyor nazil davranılmak istiyor
seninde en doğal hakkın bu bence
ilişkiye ara ver diğer etkilendiğin insanla görüş eğer onla görüşürken diğerini unutmuşsan sen diğerini yani ilk baştakini sevmiyorsun artık demektir
ayrıca yaşın gençse hiç yıpratma kendini yeni yelkenlere bırak kendini

Kızlar merhaba,
Bu aralar kendimi tanıyamadığım bir durum var. Uzun süreli bir ilişkim var yaşadığım bir süredir ayrı yerlerdeyiz. Ben onu çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı düşünürdüm hep, ayrıldığımız sorun olduğu zamanlarda suçsuz da olsam özür dilerdim. Belki de ben onu tepeme çıkardım ve beni gerçekten çok yıprattı. Yalan söylediği zamanlar oldu hep affettim. Şu an dönüp baktığımda fazla kusuru sildiğimi affettiğimi görüyorum.
Biz halen beraberiz ama sanırım ben başka birinden etkilendim. Yani belki de uzaklıktan oluyor yada ilişkiyi çok fazla sorgulamamdan ama çok kötüyüm. Sizin ilişkilerinizde böyle dönemleriniz oldu mu?

seni anlayabiliyorum bütün yük sana binmiş ve yorulmussun :) ilişkide sana değer verecek yükünü hafifleticek birilerini arayış içine girmişssin ister istemez ve karsınada bi insan çıktığı için etkilenmende çok normal.. Ama çok iyi düşün o etkilendiğin insan baakalım nasıl birisi ?

İnsan değer verdiği kişiden de aynısını bekliyor.
Affetmek hatasını bildiğin gibi kabul etmek güzel birşey.
Ama bu sürekli tek taraflı da olmaz ki.

Etkilendiğin kişile ile sevgilini kıyaslıyorsun sanırım.
Herkesin artıları eksileri vardır.
Çok yıprandığını düşünüyorsan
Uzatma derim.

Hem de fazlasıyla kıyaslıyorum ve bu kıyaslamada hep aynı taraf ağır basıyor. Bir de şu var, gayet normal olması gereken ama ben erkek arkadaşımı görünce artık heyecanlanmıyorum. Yani sıradanlaştı benim için sanırım

seni anlayabiliyorum bütün yük sana binmiş ve yorulmussun :) ilişkide sana değer verecek yükünü hafifleticek birilerini arayış içine girmişssin ister istemez ve karsınada bi insan çıktığı için etkilenmende çok normal.. Ama çok iyi düşün o etkilendiğin insan baakalım nasıl birisi ?

O da var tabiki, bu kişiyle yeni tanıştım aynı ortamdayız şu an ama onu doğru düzgün tanımıyorum bile belki de sevgilisi vardır onun da. Bu kadar yabancıyım ona sadece dışarıdan davranışları tavrı etkileyici.

Kızlar merhaba,

uzaklık gerçek sevgileri etkilemez bence.bende sevdiğimden uzaktayım 2 aydır.çok özlüyorum.ama bu başka birinden etkilenmeme sebep olamaz.sen eğer başka birinden etkilenebildiysen bu ilişkini uzatma derim.yinede karar senindir.ama onu gerçekten sevseydin etkilenemezdin bir başkasından.çünkü şuan benim gözlerim ondan başka her erkeğe kapalı

Bitiremiyorum ne yazıkki. Bir taraftan da diğer taraftan gerçekten hoşlandığımı hissediyorum. Garip bir çekim var, onu doğru düzgün tanımamama rağmen.

Back
X