• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dusunmeliyim?disardan bir bakis acisina ihtiyacim var.

Teşekkürler yorumlarınız için.Konuya çok bayan yazdığım için düzenledim.Emin olabilirsiniz ki erkek değilim.Cok detay vermemek adına üstten yazdım.Herkese iyi geceler diliyorum.

Teşekkürler yorumlarınız için.Konuya çok bayan yazdığım için düzenledim.Emin olabilirsiniz ki erkek değilim.Cok detay vermemek adına üstten yazdım.Herkese iyi geceler diliyorum.
Bazen insan o kadar dalgın yoğun oluyor ki bunu bende yapıyorum mesela görüyorum mesaji ama o an başka önemli bir iş ile mesgulsem unutuyorum cok sonra aklıma geliyor bu cok sevdiğim biri de olabiliyor. Karşı taraf sizin gibi bu incelikte yaklaşsa yorar. Sürekli böyle ise tabi arkadaşlık etmek istemiyor olabilir ama her iki durumda da kafanıza takmayın bu durumu bence takip edecek kadar dert etmişsiniz bosverin gerçek arkadaşlık bu şekilde kurmak zor

Öncelikle herkese iyi geceler
Sorunum şu; Bundan biraz zaman önce bir kadinla bir ortamda tanıştık.Iste numaralarınızı aldık.Tekrardan görüşürüz diye.Sonra o kadin bana yazmadı hiç bende ona sadece bir kere yazıp bir yere davet ettm gelmedi tatlıca geri çevirdi.Gecenlerde halini hatırını sordum whatsaptan ve bir başarısı için güzel temennilerde bulundum.Mesajımı gördüğü halde cevap vermedi.Yogun olduğunu düşünmüyorum.Cunku gün içerisinde whatsaptaydi.Simdi ben ne düşüneceğim şaşırdım.Halbuki ilk etapta sıcak bir izlenim almıştık birbimizden.Hani bu ne demek arkadaşlar soruyorum? Yani önemsemiyorum seni işte o yüzden cevap vermeye gerek de görmüyorum mu demek.Oyle yapışık bir tipte değilim.Sadece konuya pat diye girerim yani aylardır konuşmasak bile ne yapiyosun faln diye veya bir paylaşım yapmışsa ona uygun cevap veririm aylardır konuşmasam bile.Bu arkadaştan once yine böyle bir durum yaşadım.Cok görüşmediğim bir kıza birsey attım hani yararına olur gibisinden haberin olsun diye oda cevap vermedi.Bu ne şimdi? Ne düşünüyorlarda benim hakkımda böyle cevap vermiyorlar?İşin garip yani numaramı da silmiyorlar.Konusmak istemeyen silmez mi numarayı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Olabilir diye sizi yedekte tutuyor. Sizde daha iyisini bulursa onunla devam edecek ama bulmazsa üzülmeyin size de sıra gelir

Oranın yerel dilini öğrenmek zor gelebilir belki ama İngilizce alt yapınız varsa İngilizce'nizi geliştirin derim. Yine birazda olsa işinize yarar diye düşünüyorum. Böyle kurslara falan gidip,gelmelere devam edin belki kafanıza göre biri çıkar. Yalnızlık zor üzüldüm şu an ya. :(

Oranın yerel dilini öğrenmek zor gelebilir belki ama İngilizce alt yapınız varsa İngilizce'nizi geliştirin derim. Yine birazda olsa işinize yarar diye düşünüyorum. Böyle kurslara falan gidip,gelmelere devam edin belki kafanıza göre biri çıkar. Yalnızlık zor üzüldüm şu an ya. :KK43:
Aslnda cocuk gruplarına gidiyorum cocugum için,ama burda doğup büyüyenler kendi çevresi olduğu için arkadas edinme gereksinimi duymuyorlar benim gözlemlediğim bu.Bende sakin ve daha az konuşan bir insan olduğum için yürümüyor heralde işte bu anlattığım kadına da yazdım belki görüşürüz diye ama cevap bile vermedi.Iste böyle oluyor sonra

Aslnda cocuk gruplarına gidiyorum cocugum için,ama burda doğup büyüyenler kendi çevresi olduğu için arkadas edinme gereksinimi duymuyorlar benim gözlemlediğim bu.Bende sakin ve daha az konuşan bir insan olduğum için yürümüyor heralde işte bu anlattığım kadına da yazdım belki görüşürüz diye ama cevap bile vermedi.Iste böyle oluyor sonra
Daha fazla sosyalleşmeye çalışın mutlaka arkadaş olabileceğiniz biri çıkar ya

Bazı insanlar önüne gelene çok samimi davranır ama o anlıktır, ilerletmek gibi bir dertleri yoktur. Bence böyle yapan insanları önemsemeyin. Karakterleri bu. Davet etmişsiniz gelmemiş, o zaman ondan size bir davet gelmediği sürece tekrar iletişime geçmeyin

Sorunum şu; Bundan biraz zaman önce bir kadinla bir ortamda tanıştık.Iste numaralarınızı aldık.Tekrardan görüşürüz diye.Sonra o kadin bana yazmadı hiç bende ona sadece bir kere yazıp bir yere davet ettm gelmedi tatlıca geri çevirdi.Gecenlerde halini hatırını sordum whatsaptan ve bir başarısı için güzel temennilerde bulundum.Mesajımı gördüğü halde cevap vermedi.Yogun olduğunu düşünmüyorum.Cunku gün içerisinde whatsaptaydi.Simdi ben ne düşüneceğim şaşırdım.Halbuki ilk etapta sıcak bir izlenim almıştık birbimizden.Hani bu ne demek arkadaşlar soruyorum? Yani önemsemiyorum seni işte o yüzden cevap vermeye gerek de görmüyorum mu demek.Oyle yapışık bir tipte değilim.Sadece konuya pat diye girerim yani aylardır konuşmasak bile ne yapiyosun faln diye veya bir paylaşım yapmışsa ona uygun cevap veririm aylardır konuşmasam bile.Bu arkadaştan once yine böyle bir durum yaşadım.Cok görüşmediğim bir kıza birsey attım hani yararına olur gibisinden haberin olsun diye oda cevap vermedi.Bu ne şimdi? Ne düşünüyorlarda benim hakkımda böyle cevap vermiyorlar?İşin garip yani numaramı da silmiyorlar.Konusmak istemeyen silmez mi numarayı?

Görüşme teklifinizi geri çevirdikten sonra bir daha iletişim kurmamalıydınız
Bazı insanlar kabadır, net insanlar değildir, görüşmek istemiyorum diyemez bu tip davranışlarda bulunur, bir daha aramayın.

Her insan girişken olamıyor maalesef. Ben de senin gibiyim insanlarla tanışmaktan iletişim kurmaktan çekinmem. Hatrı sayılır bir arkadaş çevrem de vardır. Ama bazen arka arkaya fire veren kişiler denk gelebiliyor. Takılma

Seni sevmıyorlardır tanıstıklarında ondan cevap vermıyolar bence hep yasıyorsan bununda pek cok sebebi olabılır tabı. Bunuda bız burdan tahmın edemeyız . Ama örnek veriyorum; iticisindir, gıcıksındır, onlara göre gereksiz bırısındır ne bılıyım bı cok sey olabılır. Öylesındır dıye ben demıyorum bu arada yanlıs anlama ama aklıma baska bısey gelmedı

kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye
Kadın erkek diye ayırmadan yazıyorum. Herkes aynı şekilde davranıyorsa, muhakkak çok istekli görünüyorsunuzdur. Yeni tanışma durumlarında bu ruh hali çok itici gelir. Ne kadar umurunuzda değil gibi davranırsanız, o kadar üzerinize düşerler. 2 çarpı 2 4 eder.

neden bu kadar taktınızki cvp vermiyosa konuşmak istemiyordur,insan bazen gününde olmuyor bazen kimseyle görüşmek istemiyor yani belki bir sorunu vardır tabi cvp vermemekle ayıp etmiş numarasını silin bence üstüne bide engelleyin,sen kimsin kızım kendini ne sanıyon fln imajı cizin😄

Back
X