- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.357
- 178
- Konu Sahibi wassermeloneblume
Ben sizi anladim. O kadinla tekrar iletisim kurmayin ama numarasinida silmeyin. Orda kurslar yok mu oralara gidip cevre edinmeye calisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden taktım çünkü,görüşmek için birbirimizin numarasını aldık ve bana göre arkadaş olabiliriz diye düşünmüştüm.Hic cevap vermemesi tuhafıma gitti o yuzdenneden bu kadar taktınızki cvp vermiyosa konuşmak istemiyordur,insan bazen gününde olmuyor bazen kimseyle görüşmek istemiyor yani belki bir sorunu vardır tabi cvp vermemekle ayıp etmiş numarasını silin bence üstüne bide engelleyin,sen kimsin kızım kendini ne sanıyon fln imajı cizin![]()
Var aslnda gideceğim bir müddet sonra belki o zamn cvre edinebilirimBen sizi anladim. O kadinla tekrar iletisim kurmayin ama numarasinida silmeyin. Orda kurslar yok mu oralara gidip cevre edinmeye calisin.
Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim hicKadın erkek diye ayırmadan yazıyorum. Herkes aynı şekilde davranıyorsa, muhakkak çok istekli görünüyorsunuzdur. Yeni tanışma durumlarında bu ruh hali çok itici gelir. Ne kadar umurunuzda değil gibi davranırsanız, o kadar üzerinize düşerler. 2 çarpı 2 4 eder.
tuhaf olmasına tuhaf,insanları anlamak güç,son zamanlarda dahada bir ilginçlesti herkes bilmem farkettinizmi,o yüzden ben yadırgamazdım siler engellerdimNeden taktım çünkü,görüşmek için birbirimizin numarasını aldık ve bana göre arkadaş olabiliriz diye düşünmüştüm.Hic cevap vermemesi tuhafıma gitti o yuzden
Hangi sehirdesiniz? Bellliki muhabbeti ilerletmek istememisEvet yalnızım.Baska bir memleketden gelin geldiğim için fazla cevrem yok.Bir iki arkadaşım var görüştüğüm onlara da bunaltmamak adına fazla yazmıyorum
Yurt dışındayım,aslında aramızda kötü bir durum da geçmedi görüşmemesini dusundurecekHangi sehirdesiniz? Bellliki muhabbeti ilerletmek istememis
Doğru diyorsunuz biraz da kendimde aradım problemi o yuzden konu açtım.Acaba muhabbetim mi sarmadı bir de şu var ki dış gorunusumu çok kafaya taktığım için kendine arkadaş olarak mı yakıştırmadı diye düşünüyorum bazen insanlar hakkindatuhaf olmasına tuhaf,insanları anlamak güç,son zamanlarda dahada bir ilginçlesti herkes bilmem farkettinizmi,o yüzden ben yadırgamazdım siler engellerdim
dış görünüşünüze takacak kadar boş,kendini yetiştirememiş insanlarla işiniz olmasın zaten,ne demiş mevlana,insanı gördüklerinden ibaret sayma göremediklerimde ara,içidir hakikatin resmi dışı sadece bir manzara...Doğru diyorsunuz biraz da kendimde aradım problemi o yuzden konu açtım.Acaba muhabbetim mi sarmadı bir de şu var ki dış gorunusumu çok kafaya taktığım için kendine arkadaş olarak mı yakıştırmadı diye düşünüyorum bazen insanlar hakkinda
Bence konu nerden baksakta olmamış,yeni gelinsiniz eşinize yoğunlaşmak yerine bayanlaraHaklısınız aslında takılacak kadar büyük bisey değil ama ortamda sıcak bir hava vardı.Muhabbet etmiştik bende arkadaş oluruz belki diye yokladim ve hiç cevap vermemesi garibime gitti . Hiç kafasına uymadiysam numaramı silebilirdi
Diyorum ki, acaba kulübe girişe kapıda kimlik mi gösterse yeni üyelerMahmut abi?
Neden takmasın ki tanıştığım bir bayana mesaj atıp; mesajıma da cevap gelmezse bana cok saygısızca geliyor.Teşekkür etmek çok mu zor?Samimi olmazsın olur biter.Üyenin konusu hiç de erkek olduğunu göstermiyor.Konu sahibi boşverin umursamıyorsa siz de umursamayın.Silin gitsin hatta numarasını.İşte tam olarak bundan dolayı erkek olduğunuzu düşündük. Hiç bir kadın bir ortamda tanıştığı başka bir kadın mesajına geri dönmedi diye kafasına takmaz çünkü. Neden takayım ki flörtüm mü? Sevgilim mi? Konuyu ilk okuduğumda sanki hoşlandığı birinden karşılık alamamış bir insan canlandı gözümde ne yalan söyliyim. Birde bayanlara soruyorum demeniz. Zaten burası hep kadınların olduğu bir site kime sorabilirsiniz ki?![]()
Kadın yabancı mı? Yabancılar bizden farklılar. Ondan soruyorum.Yurt dışındayım,aslında aramızda kötü bir durum da geçmedi görüşmemesini dusundurecek
Yok yabancı değil ama burda doğma büyümeKadın yabancı mı? Yabancılar bizden farklılar. Ondan soruyorum.
Yeni gelin değilim 4 senelik evliyimBence konu nerden baksakta olmamış,yeni gelinsiniz eşinize yoğunlaşmak yerine bayanlarayani kadınlara neden bu kadar alaka
![]()
Biz o konuyu geçeli çok oldu canım yaNeden takmasın ki tanıştığım bir bayana mesaj atıp; mesajıma da cevap gelmezse bana cok saygısızca geliyor.Teşekkür etmek çok mu zor?Samimi olmazsın olur biter.Üyenin konusu hiç de erkek olduğunu göstermiyor.Konu sahibi boşverin umursamıyorsa siz de umursamayın.Silin gitsin hatta numarasını.