• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dusunmeliyim?disardan bir bakis acisina ihtiyacim var.

Ben sizi anladim. O kadinla tekrar iletisim kurmayin ama numarasinida silmeyin. Orda kurslar yok mu oralara gidip cevre edinmeye calisin.

neden bu kadar taktınızki cvp vermiyosa konuşmak istemiyordur,insan bazen gününde olmuyor bazen kimseyle görüşmek istemiyor yani belki bir sorunu vardır tabi cvp vermemekle ayıp etmiş numarasını silin bence üstüne bide engelleyin,sen kimsin kızım kendini ne sanıyon fln imajı cizin😄
Neden taktım çünkü,görüşmek için birbirimizin numarasını aldık ve bana göre arkadaş olabiliriz diye düşünmüştüm.Hic cevap vermemesi tuhafıma gitti o yuzden

Kadın erkek diye ayırmadan yazıyorum. Herkes aynı şekilde davranıyorsa, muhakkak çok istekli görünüyorsunuzdur. Yeni tanışma durumlarında bu ruh hali çok itici gelir. Ne kadar umurunuzda değil gibi davranırsanız, o kadar üzerinize düşerler. 2 çarpı 2 4 eder.
Çok teşekkür ederim öyle düşünmemiştim hic

Neden taktım çünkü,görüşmek için birbirimizin numarasını aldık ve bana göre arkadaş olabiliriz diye düşünmüştüm.Hic cevap vermemesi tuhafıma gitti o yuzden
tuhaf olmasına tuhaf,insanları anlamak güç,son zamanlarda dahada bir ilginçlesti herkes bilmem farkettinizmi,o yüzden ben yadırgamazdım siler engellerdim

tuhaf olmasına tuhaf,insanları anlamak güç,son zamanlarda dahada bir ilginçlesti herkes bilmem farkettinizmi,o yüzden ben yadırgamazdım siler engellerdim
Doğru diyorsunuz biraz da kendimde aradım problemi o yuzden konu açtım.Acaba muhabbetim mi sarmadı bir de şu var ki dış gorunusumu çok kafaya taktığım için kendine arkadaş olarak mı yakıştırmadı diye düşünüyorum bazen insanlar hakkinda

Bazıları dengesiz olabiliyor. Benim de vardı öyle bir tanıdık. Bir bakıyosun can ciğer kuzu sarması bir bakıyorsun sizli bizli konuşuyor. Hemen irtibatı kesip numarasını sildim. Samimiyetsiz insanların tipik özelliğidir bu tutarsız tavırlar

Konuşmak istemiyorlar evet. Ne alaka şimdi diye düşünüp uzak duruyorlardir.ben konuşmak istemediğim insanın numarasını silmem mesela,çünkü o aradığında bileyimde acmayayim diye.yoksa okuldan ordan burdan mıdır acaba diye yabancı numaraları açmak zorundayım tanımadığım.ayrica bu belli değil mi neden anlamadınız ki?

Doğru diyorsunuz biraz da kendimde aradım problemi o yuzden konu açtım.Acaba muhabbetim mi sarmadı bir de şu var ki dış gorunusumu çok kafaya taktığım için kendine arkadaş olarak mı yakıştırmadı diye düşünüyorum bazen insanlar hakkinda
dış görünüşünüze takacak kadar boş,kendini yetiştirememiş insanlarla işiniz olmasın zaten,ne demiş mevlana,insanı gördüklerinden ibaret sayma göremediklerimde ara,içidir hakikatin resmi dışı sadece bir manzara...

Haklısınız aslında takılacak kadar büyük bisey değil ama ortamda sıcak bir hava vardı.Muhabbet etmiştik bende arkadaş oluruz belki diye yokladim ve hiç cevap vermemesi garibime gitti . Hiç kafasına uymadiysam numaramı silebilirdi
Bence konu nerden baksakta olmamış,yeni gelinsiniz eşinize yoğunlaşmak yerine bayanlara😁yani kadınlara neden bu kadar alaka 🤷

İşte tam olarak bundan dolayı erkek olduğunuzu düşündük. Hiç bir kadın bir ortamda tanıştığı başka bir kadın mesajına geri dönmedi diye kafasına takmaz çünkü. Neden takayım ki flörtüm mü? Sevgilim mi? Konuyu ilk okuduğumda sanki hoşlandığı birinden karşılık alamamış bir insan canlandı gözümde ne yalan söyliyim. Birde bayanlara soruyorum demeniz. Zaten burası hep kadınların olduğu bir site kime sorabilirsiniz ki? :KK70:
Neden takmasın ki tanıştığım bir bayana mesaj atıp; mesajıma da cevap gelmezse bana cok saygısızca geliyor.Teşekkür etmek çok mu zor?Samimi olmazsın olur biter.Üyenin konusu hiç de erkek olduğunu göstermiyor.Konu sahibi boşverin umursamıyorsa siz de umursamayın.Silin gitsin hatta numarasını.

Bakın biraz özgür bırakın, şimdilik bir şey yapmayın, o zaten sizinle görüşmek isterse gelecektir :KK66:
Bence bir insanın sizinle kendi isteğiyle görüşmesi, yanınızda olması daha kıymetli. Çünkü emin olun bir insan bir yerde zorla olunca bunu hissedersiniz ve çok üzülürsünüz. Ayrıca da siz ona bu haliyle ilgili sitem ettiğinizde "e tamam da sen beni zorluyorsun" derse haklı olur :KK43:
Ben instagramda biriyle tanıştım, normal konuştuk. Sonra sürekli yazmaya başladı, 2 dakika geç cevap versem, görüldü atsam "🙄🙄🙄🙄🙄" emojisi, sabah mesajına cevap vermezsem akşam yine yazıyor. Ya da instagramda cevap vermezsem (hayır belli ki işim var ya da sadece konuşmak istemiyorum) bu sefer whatsapptan yazıyor, hikayeme cevap veriyor. Ona durumu anlattığımda "tabii ki haklısın" diyor, sonra da "yazmıyorsun, aramıyorsun, sormuyorsun" diye sitem ediyor.
Size kızmıyorum yanlış anlamayın, aynı şeyi ben de yapmıştım zamanında.
Çevrimiçi takip edip sürekli yazardım. Sonra fark ettim ki benimle resmen kendi isteğiyle konuşmuyor. Zorla konuşuyor. Mesela Pazartesi yazdığım mesaja Cuma cevap alabiliyorum. En sonunda biraz trip atayım dediğimde engeli yedim :)) evet biraz acı oldu ama bana ders oldu.
Yani bu kadar takıntılı olmayın ya, biraz bizim size gelmemize izin verin. Hani karşınızdaki bir insanın sadece siz zorluyorsunuz diye yanınızda olması güzel mi? Bırakın o gelsin. Emin olun böylesi daha kıymetli :KK66:
Anlayabiliyorum sizi ama durum bu :KK43:

Neden takmasın ki tanıştığım bir bayana mesaj atıp; mesajıma da cevap gelmezse bana cok saygısızca geliyor.Teşekkür etmek çok mu zor?Samimi olmazsın olur biter.Üyenin konusu hiç de erkek olduğunu göstermiyor.Konu sahibi boşverin umursamıyorsa siz de umursamayın.Silin gitsin hatta numarasını.
Biz o konuyu geçeli çok oldu canım ya

Bende böyle biriyle tanışmıştım.
Londra'dan dönerken uçakta.
Kızla 4 saat boyunca sohbet muhabbet çok güzeldi.
Sonra telefon alıp verme olayına girelim dedik.
Hatta annesi de vardı kızın uçakta.
Kızla tekrar Londra'ya geliriz diye plan bile yaptık.
Uçaktan indik falan valiz bekliyoruz.
Kız hiç oralı olmadı hatta bakmıyor bile yüzüme çok şaşırmıştım.
Bende iyi günler dedim gittim.
Telefon alıp verseydik oda aynısını yapicakti büyük ihtimalle.
Söyle bir şey var yolda orda burda tanistigin birine ne kadar guvenebilirsin ki .
Artik ortam çok kötü o yüzden de insanlar arkadaşlık kurmaktan çekiniyor bence .
Bence arama sorma silme de boşver

Back
X