- Konu Sahibi islamitruhek
Böyle seyleri okuyunca yada duyunca ilk aklıma gelen.
Ana Baba calissin didinsin mal varligi yapsin.
Cocuklar da onlarin ne emekle yaptigi mallari bolusemesinler .
Birbirlerine girsinler.
Size dublex ev alinmis ama siz konunuzda kv nizin yapmadigi alisveristen bahsediyorsunuz.
Arkadasım bende en cOk buna üzüldüm bı insan babasına böyle yapmaz
İkincisi iyi okuyun ben alışverişi misal verdim ev daha yeni alındı herseyi anlatmadım ince ince benim ailem kız tarafına düşen hersyi yapti en ince ayrıntısına kadar hic paradan kaçınmadı ama kayınvalidem imkanı olduğu halde hic bişey almadı dedim sizi evlenceginiz zaman annenizde alıp kayınvalideniz hadi düğün alışverişine dese hani kilikdir kiyafettir camasirdir kınalikdir götürse boş boş dolandırır eltimin cocuklarına iptir patiktir alsa bindallima kadar annem aldı bnim kaç saat boş boş dolandırdı biz oturalım diyincede yok bı çay iceriz dedi valla bizde hersey cok farklıdır kız tarafida erkek tarafida üstüne düşeni yapar daha neler neler oldu benim yerimde sende olsan ısınmazdin
Bu arada kk da kayinbabasindan ev kalan kaç kisi var tapusu onların üstüne Türkiye'de büyükler yaşarken evi verir ama tapuyu vermez ben böyle gördüm genellikle
Buraya ben fikir edinirim dedim ama her mesajımda anlattım maddi olarak bı ayrımcılık yok onlar yıllar icinde taksit taksit daha fazlasını yapmış diye ama kimse okumuyor galiba ????