Ne düşünmeliyim?

Sevgiay89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
3
0
1
36
Merhaba. 2 senelik evliyim, eşimin telefonunda kilit yoktur, yanımda bırakır gider, eşimin facebook, twitter ve instagram hesaplarının açık olduğu tableti her gün ağırlıklı olarak ben kullanmaktayım. Ama dün işten geldiğimde ortak kullandığımız tablete messengerdan tarihi olmayan, eski sevgilisinin (birkaç ay takıldığı uzak ilişki) eşimin gönderdiği sesli mesaja kalp attığı bir bildirim gelmiş olduğunu gördüm. Bildirime tıkladığımda beni messengera yönlendirdi ve herhangi bir mesaj gösterilmedi ve tabi bildirimde gitti. Eşime konuyu açtığımda eski mesajlara aittir dedi. Dün epey telefonunu karıştırdım ama herhangi birsey bulmadım. Eşim bu zamana kadar bana hiç yalan söylemedi, hatta maalesef biraz patavatsızdır, bilmemem gereken detayları bile anlatır. Bu yüzden mantığım ve kalbim inan derken gözlerim benim gördüğüm neydi diyor. Kafam karışık, benim yerimde olsaydınız ne düşünürsünüz?

Ben olsam şüpheden yatamazdım muhtemelen ama eşiniz doğru söylüyor olabilir. Uygulamalarda bazen böyle problemler çıkabiliyor.

Normalde ara ara eski bildirimlerin geldiği oluyor da hiç 2 yıl önceki bildirimin geldiğini duymadım.
Açıklama bana mantıklı gelmedi.
Ben de izlemeye devam ederdim sanırım

Karşı taraf mı atmış kalbi o kısmı anlamadım? Eğer öyleyse bildirimi siz açtıysanız eşinizin habersiz olması normal.

Aklıma şu geldi eşinizin eski sevgilisi eski mesajlara bakıyordur. O an birine kalp göndermiştir. Mesajlar silindiği için de görülmedi hiçbir şey. Bence eşinizin dediği gibidir . Korkma canım
aynen karşı taraf mesajları silmeyen biriyse eli kaymıştır bakarken.Bana çok olur. Hemen telaşlanır kalbi çekerim ama giden bildiirim gider :KK53:

Şu teknoloji de insanların başına bela oldu valla.
Çevirmeli telefon zamanı ne güzelmiş, ne mesaj var ne kalp. Arıyorsun konuşuyorsun bitiyor.

Aklıma şu geldi eşinizin eski sevgilisi eski mesajlara bakıyordur. O an birine kalp göndermiştir. Mesajlar silindiği için de görülmedi hiçbir şey. Bence eşinizin dediği gibidir . Korkma canım
Gerçekten hiç aklıma gelmemişti ve anlattığınız durum çok mantıklı geldi. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sakin olup izlemeye devam edin. Sosyal medyalara hakim profesyonel bir tanıdığınız varsada bilgisini alın. Banada eski mesajlara dair bildirim geldiği oluyor, hiç bir şeyini sizden saklamayan sizle her hesabını paylaşan biri için hemen bu kararı vermek sakıncalı olabilir ama şüphede tek gerçektir o yüzden beklemekte yarar var

Kocanızın eski sevgilisi eski mesajları okurken yanlışlıkla atmıştır. Geçen gün benim de başıma geldi neyse ki eski bir öğretmenimdi sadece 😄
Kocanızdan şüphelenmeniz gereken bir durum olduğunu sanmam, öyle olsa bu kadar rahat davranamazdı zaten

Back
X