NE düşünmem lazım

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
merhaba arkadaslar. Eşimle gecen gün goruntulu konustuk. Kızım babasıyla gorısmek ısteyınce facetıme ile aradım. Kadın dogum doktoru ve Yenekteydı( ögle arası). Konusması garip geldi ve kapadıktan sonra kiminle yıyorsun dıye sordum. Bana bir erkek ve bır kız arkadas ısmını soyledı. Eve geldıgınde telefonuna baktım ve yemek yeıyoruz dedıgı erkek arkadası tam konusmamızdn bır dakıka sonra esımı aramıs ve 5 dakıka konusmuslar. Yanı yanında degıldı ve ben bunu yuzune vurdum. Once inkar ettı sonra ben cok emin yalan soylıyorsun dıyınce. Bayan doktorun adını souledı. Ve bana yemege cıkmadık , zaten hergın cıkıp yıyoruZ. Karnımızı doyuruyoruz dedı. İş arkadasım falan fılan. Hayır hergun bırlıkte yedıklerını de soyluyor. Ne dusunecegımı bılemıyorum. Tartısmanın ortasında telefon geldı hastasından ve yarım kaldı. Ainirlerim altüst durumda

Peki siz normalde de kadın-erkek iş arkadaşlığına tepkili misiniz? Öyleyse bir şey demeyin diye saklamıştır. Ya da ne yapacağınızı bilememiştir.

Öylesine bir yemektir büyük ihtimal. Yoksa yemekteyken arkadaşından gelen telefonda 5 dakika konuşmaz.
Duzenli olarak yemeğe çıkmasından rahatsızsanız onu söyleyebilirsiniz illa ki de aldatmayı aklınıza getirmeye gerek Yok

Eşimi işyerindeyken ya da öğle saatinde görüntülü arasam benimki direk reddeder mesela,garip ve komik geliyor etrafında birileri varken görüntülü konuşmak ona. O yüzden kasılması tuhaf gelmedi.

Normalde kıskancsanız yanında sadece kadının olması sizi rahatsız eder diye düşünmüş olabilir yanına bi arkadaş uydurmuştur belki.

Sadece bu olaydan ben genel bi çıkarımda bulunmazdım,diğer değişkenlere de odaklanırdım.

Bence bir adam karısının rahatsız olduğunu bile bile bir kadınla oturmamalı, bu kadınlar için de geçerli. Kıskanacağını ve sorun olacağını bile bile yapılmaması gereken hareketler.

Bence bir adam karısının rahatsız olduğunu bile bile bir kadınla oturmamalı, bu kadınlar için de geçerli. Kıskanacağını ve sorun olacağını bile bile yapılmaması gereken hareketler.

Ben daha önce hastanede çalıştım,personeli yoğun bi yerdi,çatt diye yanınıza biri selam verip oturabiliyor ,herhangi bi asistan doktor mesela,havadan sudan bi iki konuşuyorsunuz,anlık gelişiyor olaylar,aa erkek deyip kalkamıyorsunuz,ya da eşim acentelarla görüştüğünde ziyaret sonrası yemek yiyebiliyorlar iş hayatı öğle yemeklerine takılmıyorum ben. Hazırlanılmış planlı bi akşam yemeği beni de rahatsız eder ama gün içinde spontan gelişebiliyor.

Kıskanc biri değilim. Oglenlerı yemek ıcın dısarı cıktıgını bilmiyordum ve o da arar aramamdan mutlu olur. Fakat bir i
değilm. Kıskanc biri hiç değilim. Gün içinde arayıp soran bırı de degılım. Kendı arar ararsa fakat o gın denk geldı. Aradıgım saat 3 gıbıydı . Fırsat bulmus cıkmıs yemege demek ki. Fakat nıye konusurken dıkkatımı cekecek kadar garıp konustu. Ve ben kımıle yıyorsun dıye sormak zorunda kaldım. Kendısıne de aynen boyle sordum. Farkında degılım degısık konustugumun dıyor. Bir de uatune yanında olmayan bırı varmıs dıye yazınca kafam karıstı.

Valla ben de çoğunluğu erkek olan özel bir firmada çalıştım. İnsan gayette istemediği ortamda bulunmayabilir. Eşim kıskanç ama asla bu konu ile ilgili tartışmamız bile olmadı çünkü gerek kalmadı ben gayet mesafeliydim ve istemediğim hiçbir ortamda bulunmak durumunda kalmadım. Kalanların da kendi istekleri ile bu ortamları oluşturduğunu düşünüyorum.

Artı hem bir kadınla oturup hem de bana yalan söylemesi sonucu aile faciası çıkabilir. Herkes dürüst ve açık olmalı. Söylemeye çekineceği bir duruma kendini getrmemeli.

Kendinizi gaza getirmeyin konusahibi genelde iyi bi eşse çok üzerinde durulacak bi konu değil,ha ben hissediyorum zaten son günlerde farklıydı bi de şu vardı bi de bu vardı bu da tuz biber oldu derseniz o zaman tabi ki farklı değerlendirebilirsiniz. Geneli değerlendirin. Burda ben şöyle ahlaklıyım böyle kendimi koruyorum diye atan tutan çok olur,siz sizi bilirsiniz ona göre karar verin.

Sakınacağı bir durum olsa açmazdı , muayenedeydim falan diyebilirdi ..

Başka şüphelendiğiniz , dikkatinizi çeken bir durum yoksa sıkıntı yapılacak bir durum gibi gelmedi

Eşim
eşim cok beyefndı kıbar gayet derli toplu bırıdır. Taki kullanmadıgı telefondaki mesajları gorene kadar boyleydı benım ıcın de. Evlenmeden once ( evli bayanlar da var arasında) kadınlarla yazısma tarzı , uslubu .... bunları okuyunca farklı bır kısılıgı oldıggına kanaat getırdım ama eskide kalmıs meseleler dıye takmadım. Fakat evlendıkten sonda da bana yanlısları oldu. Aslonda onursuzca eşi olarak kalmamın bedelını oduyorum. Bu guvensızlıkle evlılgı devam ettırecek kadar da cesaretsızim. Aslında eskı konularımı okusanız, sana müstehak herşey dersınız.

O zaman gözünün üstünde kaşının olması bile kabahat benim için.. Sizde hem gitmeyip hem bu kadar eşeliyorsanız,derdiniz ne diye sorasım geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…