Ne düşünürdünüz

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar, bir arkadaşım için yazıcam onun üyeliği yok sorun şu ki internetten tanıştığı çocukla sevgili oldular sonra ayrıldılar bu ayrılık sürecinde arkadaşım onu denemek istedi ve 18 yaşında olduğunu belirterek fake bi hesaptan eski sevgilisiyle konuşmaya başladı bu konuşmada ona şu ana kdr kimseyle birlikte olmadım olmak istiyorum seninle olsun yazdı o da ona tamam ben yalnız yaşıyorum ztn :) demiş arkadaşım bu olay üstüne ondan çok soğudu ama aradan baya bi zmn geçti ve sevgilisi ona msj attı ben seni çok özledim diye.. bunun üzerine arkadaşım dönmek istiyor ama bu konuşma olayı yüzünden dönmek istemiyor çok üzgün ve ikilemde ..siz olsaydınız öyle diyen biri için ne düşünürsünüz sevgiliyken baya iyi tanıtmıştı çünkü kendisini ama bir anda gel ben yalnız yaşıyorum demesi çok tuhafımıza gitti siz neler düşünüyorsunuz bunu diyen kişi 30 yaşında arkadaşım 24

Yani ayrılmış bitmiş gitmiş neyi deniyor anlamadım??
Iki taraftada güven diye bir sey yok bence
Şöyleki anlaşarak ayrılmışlardı ve sevgili zamanlarında çocuk buna çok iyi davranıp kendisini iyi gösterdi hep arkadaşımda onun bir açığını yakalamak için böyle bir şey yapmak istedi ve haklıda çıktı benimde yorumum bu durum için elbette kötü ama o sizlerinde düşünceleerini çok merak ediyor ama bir yandanda hala seviyor çok üzgün çocuk geri dönmek için mesaj atıyor arkadaşımın korkusu evlenirselerde böyle olur mu

Bence sakın geri dönmesin çok pişman olur sonrasında. onunla sevgiliyken belki başkasıda yazıcak yine ve çocuk yeniden cevap vericek. Hiç bir türlü çocuktan emin olamazsınız. Zaten şu anda emin değilsiniz o yüzden yeniden başlamamak en doğrusu bence. Hayat karşınıza belki daha iyisini çıkarıcak. Genellemek istemiyorum ama çoğu zaman bir erkek kendinden 6 yaş küçük bi kızı çocuk gibi görür ve kandırmaya çalışır. Arkadaşınız hepsini düşünsün her ihtimali. Ama benim kendi arkadaşım olsaydı asla geri dönmesine izin vermezdim.

Şöyleki anlaşarak ayrılmışlardı ve sevgili zamanlarında çocuk buna çok iyi davranıp kendisini iyi gösterdi hep arkadaşımda onun bir açığını yakalamak için böyle bir şey yapmak istedi ve haklıda çıktı benimde yorumum bu durum için elbette kötü ama o sizlerinde düşünceleerini çok merak ediyor ama bir yandanda hala seviyor çok üzgün çocuk geri dönmek için mesaj atıyor arkadaşımın korkusu evlenirselerde böyle olur mu

Sevgi değil o heves !!
Gerçekten seven insan sevgilisini denemez!! Niye acigini yakalamaya calisiyor ki ?
Bastan güven oluşmamış zaten
Bana sorarsanız bu iş yaş!!

Karşıdakini sahte hesapla test edecek kadar güvensizse ne diye geri dönmeyi düşünüyor? Hadi testi yaptı oğlan da"ben eski sevgilimi seviyorum" dedi testi geçti desek o da yok ilk gördüğüne balıklama atlamış hala neyi düşünüyor? Bu durumun elle tutulur yani yok. Ha bu sahte hesap olayını eski sevgilisine açmasın klasik "sen olduğunu biliyordum" yalanını söyleyecek gerek yok.

Kızlar bu durumda sadece o çocuğun yaptığına ne tepki vereceğinizi merak etmiştik

merhaba kızlar, bir arkadaşım için yazıcam onun üyeliği yok sorun şu ki internetten tanıştığı çocukla sevgili oldular sonra ayrıldılar bu ayrılık sürecinde arkadaşım onu denemek istedi ve 18 yaşında olduğunu belirterek fake bi hesaptan eski sevgilisiyle konuşmaya başladı bu konuşmada ona şu ana kdr kimseyle birlikte olmadım olmak istiyorum seninle olsun yazdı o da ona tamam ben yalnız yaşıyorum ztn :) demiş arkadaşım bu olay üstüne ondan çok soğudu ama aradan baya bi zmn geçti ve sevgilisi ona msj attı ben seni çok özledim diye.. bunun üzerine arkadaşım dönmek istiyor ama bu konuşma olayı yüzünden dönmek istemiyor çok üzgün ve ikilemde ..siz olsaydınız öyle diyen biri için ne düşünürsünüz sevgiliyken baya iyi tanıtmıştı çünkü kendisini ama bir anda gel ben yalnız yaşıyorum demesi çok tuhafımıza gitti siz neler düşünüyorsunuz bunu diyen kişi 30 yaşında arkadaşım 24
Konu açtırması bile saçma. Adamın kalbimin nerde attığı belli.

Birlikte olmak istiyorum diyen kişiye hemen atlaması pek anormal değil. Ama 18 yaşında ve bakire olduğunu söyleyen birine atlayan 30 yaşındaki adam pek normal değil.
Ayrıca arkadaşınızın yaptığı çok çocukca. Bunu karşı tarafa söylese beni denediğini bildiğim için öyle cevap verdim diyebilir. Her sevgili olmak istediği kişiyi de böyle denemesi psikolojik olarak onu yorar. Zaten bir kez ayrılmışlar, bu olay olmadan özledim mesajıyla tekrar bir araya gelselerdi de bir şekilde adamın ne mal olduğu belli olurdu diye düşünüyorum. Böyle oyunlara gerek kalmadan karşısındakini anlamayı, okumayı öğrensin arkadaşınız.

Back
X