- Konu Sahibi ballilokum
-
haa yanlis anlamayin her görüstügümüzde sirf bu konulari konusmuyoruz. hep 24 saat sohbetimiz bu olmuyo tabiiki baska seylerde konusuyoruz ama bazen aciliyo iste bu konularda.
Arkadaşım ister 24 saat konuşun ister 4 saat beni ilgilendirmez!
İstediğini soran istemediğini işitir.
Genç bir adamın nasıl tatmin olduğunu merak ederseniz aldığınız cevap hoşunuza gitmez tabii.
Konu nasıl oraya geliyorsa adamın da kamera karşısında sizin gözünüzün önünde o işi yapması okadar doğal!
arkadas bi konuda demekki napacagını bilememiş ""konu ne olursa olsun cinsellik vsss herhangi bişi
konu aldatma olunca entrika başka bişi olunca büyük ilgiyle oturup konusursunuz böyle bi konuda nie hemen tepki gösteriosunuzzkii ??
kızın nişanlısı sonuçta sıradan yoldan geçen bi erkek deil ve demekki birbirlerine bu tarz konularda pek açık deillermiş böyle oluncada o tavırları karşısında ne yapacagını bilememiş nedenini anlayıp ölçememiş olabilir. bizden yardım istemiş ne var bunda?? begenmeyen okumasın ozaman hayret bişisiniz zorlamı okutuyo size! istediğini soran istemediğini işitir demişsiniz hoşuna gidicek-gitmicek bi fikir mi verdiniz ki ona bunu söylüyosunuz sadece konuyu begenmemişsiniz onun eleştirisini yapıyosunuz ' her insanın sorunu sorununun kaynagı farklı olabilir kafasını bulandıran şeyler farklı nedenlerden kaynaklanabilir biraz saygı duyalım lütfen!
töbe estafurllah.yani herkes normal karşılamış ama öyle çokta hoş bi durum değill...
ya dün yine oldu bu.. ama bu sefer yani baya belli ediyodu. dün gercekten farketmemi mi bekliyor diye düsündüm.. önceleri belli etmeden yapmaya calisiyodu cünkü. dünde kasitli belli olsun gibi bi hali vardi. artik anlamami mi istiyo bilmiyom ki.
ya erkekler bu konuda nasil düsünür hic bilmiyorum ki. yani farkettigimi söylesem nasil bir tepki alirim ki. onu mu bekliyor bilmemki. yani yoksa baska konularda kendisi acilir bana beni beklemez gayet rahatta konusabiliyoruz aslinda.
napmam gerekiyo bilmiyorum. yani utandirirmiyim. kasitlimi yapiyo of bilmiyom.
ha bu arada kirici yorumlar olmasin lütfen. ha herkes yaptigi dogru desin istemiyorum. yani uygun bir dille uyarirsaniz yine anlarim.
burada paylaşıp nışanlının özelını yazdığını kendısı bılse kafanın karışmış olmasına anlayış göstermezdı arkadaşım..kırılır hatta kızardı..
madem bellı etmeye çalışır halı vardı sor bır kere napıyorsun dıye..zor olmasa gerek bu..özelını daha fazla paylaşma bnce..
Nişanlınla konuştunmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?