Ne düşünüyorsunuz?

Galiba ben de yeşil ışık yakıcam çıkarken sevebilirim belki, ezik bulmuyorum da fazla kibar işte öyle birisiyle yorucu olur gibi geliyo ama tanıyacam kendisini hem sevgi zamanla olmaz mı eski erkek arkadaşlarım yakışıklı diye çıkmıştım tek amaçları öpüşmek yiyişmekti beni sevmemişlerdi sonradan anladım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum
Sürekli tip odaklı bakmışsınız zaten karşı cinse. Dış görünüş önemsiz demiyorum ama aradaki çekim, karakter bunlar ilişkinin sürekliliği için daha önemli. Gerisi size kalmış artık olur mu olmaz mı zaman gösterir.

tıp okuduğu için değil zeki ve iyi kalpli olması da var amerikaya gitme planı varmış mesela sınavlarına hazırlanıyo beraber gitsek nasıl olur felan diye takılıyo bana ilgili yani ben öyle dalga geçen kızlardan değildim kesinlikle o tip kızları bilirsin işte.
Erkekler hep cinsellik düşünür ya öyle değil işte beni soruyo nasıl yaşadığımı merak ediyo moralim bozukken güldürmeye çalışıyo. Ama karar verdim ben de istiyorum artık onunla sevgili olmak inşallah gelecekte de çok severim
Bildiğin banker bilodaki zeynepsin sen.

Sürekli tip odaklı bakmışsınız zaten karşı cinse. Dış görünüş önemsiz demiyorum ama aradaki çekim, karakter bunlar ilişkinin sürekliliği için daha önemli. Gerisi size kalmış artık olur mu olmaz mı zaman gösterir.
Ya bana kızmayın hepiniz kendimi çok kötü biriymiş gibi hissettim, arkadaşlarımın bakış açısını yazmıştım gözlerim doldu okudukça görüşleri

tıp okuduğu için değil zeki ve iyi kalpli olması da var amerikaya gitme planı varmış mesela sınavlarına hazırlanıyo beraber gitsek nasıl olur felan diye takılıyo bana ilgili yani ben öyle dalga geçen kızlardan değildim kesinlikle o tip kızları bilirsin işte.
Erkekler hep cinsellik düşünür ya öyle değil işte beni soruyo nasıl yaşadığımı merak ediyo moralim bozukken güldürmeye çalışıyo. Ama karar verdim ben de istiyorum artık onunla sevgili olmak inşallah gelecekte de çok severim
O zaman konu açarken şişman,gözlüklü,sivilceli ama tıp okuyo diye belirtme nedenin nedir? Konunun çocuğun tıp okumasıyla ne alakası var mesela? Çevrem ne tepki verir yazman falan? Konu açarken çocuğun dış görünüşü hakkında bu kadar olumsuz şeyler yazmak yerine üstü kapalı bir şekilde bahsedebilirdin. Kızlar biri var dış görünüş olarak pek iyi değil ama zeki ve iyi kalpli ne yapmalıyım sizce? Gibisinden yazabilirdin. Böyle bakınca çocukla sırf geleceğe yatırım olsun diye beraber olmayı düşünüyomuşsun gibi anlaşılıyo.

Anladım da nasıl anlatabilirdim ki başka ama onun sevgisini karşılıksız bırakmıcam belki çok güzel bir aşkımız olur seveni sevmek en mantıklısı bence
O işler öyle olmuyor işte. Sadece bir tarafın sevmesiyle olmaz bu işler. İki tarafında sevmesi lazım. Belkilerle yürümez bu iş. Belki bende severim belki bende aşık olurum diyerek olmaz. Daha fazla üzersin karşındakini. Biraz olsun hoşlanıyo olsan neyse dicem de sende pek öyle bir durumda yok gibi. İnşallah çocuğu daha çok üzmezsin.

Şişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Valla adamı öve öve bitirememissin. Hay Allah'ım ya adam zaten senin düşüncelerinin bu olduğunu bilse döner kendi aklını sorgular.

Galiba ben de yeşil ışık yakıcam çıkarken sevebilirim belki, ezik bulmuyorum da fazla kibar işte öyle birisiyle yorucu olur gibi geliyo ama tanıyacam kendisini hem sevgi zamanla olmaz mı eski erkek arkadaşlarım yakışıklı diye çıkmıştım tek amaçları öpüşmek yiyişmekti beni sevmemişlerdi sonradan anladım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum
Bu kafayla daha çok uğraşırsın.

Beyfendiyi tarif ederken kullandığınız cümlelere bir bakın. İyi kalpli, sevecen, şefkatli ama görünüş olarak çok hoşuma gitmeyen biri deseydiniz tepkiler çok daha farklı olurdu. İnsanları değerlendirme biçiminiz hoş değil. Aşağıdaki cümleleri bir okuyun isterseniz.

Şişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...

Back
X