Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruýorum isteKızın açık giyinmesiyle çocuğun aşık olma potansiyeli doğru orantılı diyorsun yani
En son öleceksin erkek diye diye..
Normalde de aklima gelebilir ama acik giyinince daha da dusunduruyorTesettürlü olsa aralarında birşeyler var mı diye düşünmeyecek miydiniz ? Ya da siz daha kapalı giyiyorsanız kendinizi yetersiz mi hissetmek istemiyorsunuz?
Bize Sorma..Çocuğa sor.Soruýorum iste
Normalde de aklima gelebilir ama acik giyinince daha da dusunduruyor
Etkilenebilir diye dusundumYakın arkadaşı kızla aralarında bir şey var mı demeniz yetmiyor mu?
Neden açık giyiniyor diye belirtiyorsunuz nasıl bir alaka kurdunuz
Çünkü kendisinin açık giyinen kadınlarla, güzel kadınlarla, çekici kadınlarla, özgüvenli kadınlarla hatta direkt kadın cinsiyle sorunları var.Yakın arkadaşı kızla aralarında bir şey var mı demeniz yetmiyor mu?
Neden açık giyiniyor diye belirtiyorsunuz nasıl bir alaka kurdunuz
Aslında forum Kids şeklinde bir bölüm acsalar..Senin bu açıklıkla derdin nedir ? Birinin konusunda sevgilim isterse kapalı giyinirim yazmıştın . Açık giyinince noluyor ?
Çocukla aranda birşey bile yok kendi kendine gelin güvey olup kiskandin mi bide
Kalbimi kirdin sayyoulovemeAslında forum Kids şeklinde bir bölüm acsalar..
Böyle sutu subyanlar konularını oraya acsa..![]()
Oyle biriyse ben istemem zatenDaha geçen gün bir konuda ahkam kesiyordunuz. Sevgilin kapalı giyin diyorsa kapan diyordunuz.
İnşallah o kız da sevgilisidir. O adam da medeni biridir muhtemelen, kapalı giyin diye baskı yapmıyordur kıza, kız da istediğini giyiniyordur. Sizin zihniyetinize inat inşallah hep böyle seviyeli ilişkilere uzaktan bakarsınız.![]()
Bacım ama sen insanlarla kafa buluyorsun artık..Kalbimi kirdin sayyouloveme
Kaç yaşında acaba bilmiyorum ama bu düşünce tarzı umarım değişir. Bu kafayla zorAslında forum Kids şeklinde bir bölüm acsalar..
Böyle sutu subyanlar konularını oraya acsa..![]()
O seni ister mi bakayım?Oyle biriyse ben istemem zaten
Yav etrafta da keko çok sen nasıl sevgili bulamadin bende onu anlamıyorum .Oyle biriyse ben istemem zaten