- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
Bence Kids değil de erkek takıntılar diyebiliriz. Vanesa vs..Aslında forum Kids şeklinde bir bölüm acsalar..
Böyle sutu subyanlar konularını oraya acsa..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Kids değil de erkek takıntılar diyebiliriz. Vanesa vs..Aslında forum Kids şeklinde bir bölüm acsalar..
Böyle sutu subyanlar konularını oraya acsa..![]()
Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsun
Sevgilisi olan kizlar acikmi giyiniyormusKizlar biri var cocuk yakisikli geliyor ama yakin arkadasi kiz ve acik giyiniyor aralarinda bir sey var midir olur mu bende kiskancim.
Ahahah sayende öğrendim, olmalıydı böyle bir terim.Femcel bu![]()
Uydurmadım bu arada var böyle bir terim.
Benim çevremdeki bütün kadınlar açık giyiniyor nerdeyse. Bu durumda etraftaki bütün kadınları kıskanmam mı gerekiyor?Durust ol senin sevgilin olsa kiskanmaz misin
Yani sevgilinin yakin arkadasi boyle onu soruyorumBenim çevremdeki bütün kadınlar açık giyiniyor nerdeyse. Bu durumda etraftaki bütün kadınları kıskanmam mı gerekiyor?
Sen gerci kizma qma cinssin biraz sana sormamistimYani sevgilinin yakin arkadasi boyle onu soruyorum
Tamam. Erkek arkadaşımın çevresindeki bütün kadınlar açık giyiniyor. Kıskanmıyorum.Yani sevgilinin yakin arkadasi boyle onu soruyorum
Yakin arkadasi olsa. Ve fazla acik. Ben cevresindeki kadinlari sormuyorum canim onu bende kiskanmamTamam. Erkek arkadaşımın çevresindeki bütün kadınlar açık giyiniyor. Kıskanmıyorum.
Herkes senin gibi ilk defa gordugu cocugun tum ozelliklerine yiyecek gibi bakmiyor demek ki, arkadasta olabiliyor . Rahat ol , o birinin senin varligindan haberi bile yokturEtkilenebilir diye dusundum
rainyy seni hep savunayım diyorum ama bu açtığın konuna ne yazayım bilemedim.yorum bile yapamıyorum şaşkınlıktanKizlar biri var cocuk yakisikli geliyor ama yakin arkadasi kiz ve acik giyiniyor aralarinda bir sey var midir olur mu bende kiskancim.
Evet var öyle yakın arkadaşları. Ben kıskanmıyorum.Yakin arkadasi olsa. Ve fazla acik. Ben cevresindeki kadinlari sormuyorum canim onu bende kiskanmam
Gerçekten bilmiyor olabilir.Rainy çok mu safsın yoksa bizimle eğleniyor musun, belli değil.
O kadar konu açtın, şu yazdıklarını ne cevaplar geleceğini gayet biliyor olman lazım.
Etkileneceğini düşündüğün çocuktan ne bekliyorsun hep bu düşünceyle mi yaşayacaksın amaan, ilerde ne olacak gözleri kapalı gezecek değil yaEtkilenebilir diye dusundum
Iyi olmus sanaEvet var öyle yakın arkadaşları. Ben kıskanmıyorum.
Benim de yakın erkek arkadaşlarım var. Ama geçmişte bir tanesinin kız arkadaşıyla ciddi sorun yaşamıştım. Kız abuk sabuk zamanlarda zorla çocuğa beni aratıp "Fulya lütfen anlatır mısın, biz seninle şu şu tarihte naptık, aramızda bir şey oldu mu" diye sordurtuyordu. Sonra da elinden telefonu alıp bana bağırıp çağırıyordu. Ne dediysek inanmıyordu. Çocuk normal arkadaşımdı, bu ilk aramadan sonra arkadaşlığımı bitirdim, ama kızın tacizleri yıllarca sürdü. Var yani senin gibiler, çevrelerine böyle işkence ediyorlar.
sen bakma bunlara .ben seni eğlenceli ve sempatik buluyorumSizede soru sorulmuyor neyse sormadim sayin
Tesekkur ederim cok ustume geliyorlarsen bakma bunlara .ben seni eğlenceli ve sempatik buluyorum![]()
Bana bir şey olmadı ki, ben gülüp geçtim, numaraları engelledim. Bunlar nişanlıydı, 6 sene boyunca kız bana takıktı ve en sonunda nişanı attılarIyi olmus sana