• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dusunuyorsunuz

Durust ol senin sevgilin olsa kiskanmaz misin
Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsun

Kizlar biri var cocuk yakisikli geliyor ama yakin arkadasi kiz ve acik giyiniyor aralarinda bir sey var midir olur mu bende kiskancim.
rainyy seni hep savunayım diyorum ama bu açtığın konuna ne yazayım bilemedim.yorum bile yapamıyorum şaşkınlıktan

Yakin arkadasi olsa. Ve fazla acik. Ben cevresindeki kadinlari sormuyorum canim onu bende kiskanmam
Evet var öyle yakın arkadaşları. Ben kıskanmıyorum.

Benim de yakın erkek arkadaşlarım var. Ama geçmişte bir tanesinin kız arkadaşıyla ciddi sorun yaşamıştım. Kız abuk sabuk zamanlarda zorla çocuğa beni aratıp "Fulya lütfen anlatır mısın, biz seninle şu şu tarihte naptık, aramızda bir şey oldu mu" diye sordurtuyordu. Sonra da elinden telefonu alıp bana bağırıp çağırıyordu. Ne dediysek inanmıyordu. Çocuk normal arkadaşımdı, bu ilk aramadan sonra arkadaşlığımı bitirdim, ama kızın tacizleri yıllarca sürdü. Var yani senin gibiler, çevrelerine böyle işkence ediyorlar.

Not: "Açık" giyiniyorum.

Evet var öyle yakın arkadaşları. Ben kıskanmıyorum.

Benim de yakın erkek arkadaşlarım var. Ama geçmişte bir tanesinin kız arkadaşıyla ciddi sorun yaşamıştım. Kız abuk sabuk zamanlarda zorla çocuğa beni aratıp "Fulya lütfen anlatır mısın, biz seninle şu şu tarihte naptık, aramızda bir şey oldu mu" diye sordurtuyordu. Sonra da elinden telefonu alıp bana bağırıp çağırıyordu. Ne dediysek inanmıyordu. Çocuk normal arkadaşımdı, bu ilk aramadan sonra arkadaşlığımı bitirdim, ama kızın tacizleri yıllarca sürdü. Var yani senin gibiler, çevrelerine böyle işkence ediyorlar.
Iyi olmus sana :D

Back
X