• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dusunuyorsunuz

O seni ister mi bakayım?
Hayır yani seçme hakkının sende olduğunu düşündüren nedir? :deli:
Medeni, aklı başında birini istememek mi? Tam sana yakışır bir tavır olur zaten. Nerede kıskanç, hasta ruhlu biri varsa onu mu tercih edeceksin?
Medenilik mi oluyor aciklik ya nr alaka

Eyvah yaz da geldi, artık açık giyinen giyinene… yakın arkadaşı kız olan erkeklerle sevgili olanlara sabırlar diliyorum :dua:

Senin mantığına göre demek belki de sen rahibe gibi giyindiğin için seni beğenmiyor bu erkekler. Şisman da değilmişsin hem, yoksa niye beğenmesinler değil mi? Öyle demiştin skdnodmfl

Kaç yaşında acaba bilmiyorum ama bu düşünce tarzı umarım değişir. Bu kafayla zor 😅
26 yaşında.

---

Beni engellemeyi unutmuşsun bu arada, görünce dayanamayıp yazdım yine...

Senin mantığına göre demek belki de sen rahibe gibi giyindiğin için seni beğenmiyor bu erkekler. Şisman da değilmişsin hem, yoksa niye beğenmesinler değil mi? Öyle demiştin skdnodmfl

26 yaşında.

---

Evet belli dayanamiyorsun. Rahibe gibi giyinmek ne alaka simdi

26 yaşında.

---

Hem yasimi niye soyluyorsun

Ya ben illa cikicaz demedim oylesine bir soru sordum
Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsun

Evet belli dayanamiyorsun. Rahibe gibi giyinmek ne alaka simdi
"Açık" giyinenlerin erkekleri etkilemek için öyle giyindiklerini ve açık giyiniyorsa eğer aralarında bir şey olmuş olabileceğini düşünüyorsun ya o yüzden dedim. Bu durumda sen açık giyinmediğin için o "açık" kızların gerisinde kalmış olmuyor musun... Senin düşüncen bu.

"Açık" giyinenlerin erkekleri etkilemek için öyle giyindiklerini ve açık giyiniyorsa eğer aralarında bir şey olmuş olabileceğini düşünüyorsun ya o yüzden dedim. Bu durumda sen açık giyinmediğin için o "açık" kızların gerisinde kalmış olmuyor musun... Senin düşüncen bu.
He oluyorum benim dusuncem bu degil. Bn burda dusuncemide soylemicem.

Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsun
Sevgili bulabilen kadınlarla sorunu var sanırsam. İncel erkekler de sevgili bulabilen diğer erkeklerden nefret ederler.

Back
X