- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.283
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medenilik mi oluyor aciklik ya nr alakaO seni ister mi bakayım?
Hayır yani seçme hakkının sende olduğunu düşündüren nedir?
Medeni, aklı başında birini istememek mi? Tam sana yakışır bir tavır olur zaten. Nerede kıskanç, hasta ruhlu biri varsa onu mu tercih edeceksin?
Of offff!Medenilik mi oluyor aciklik ya nr alaka
Hayır başkasının tercihlerine karışmamak medenilik oluyor.Medenilik mi oluyor aciklik ya nr alaka
26 yaşında.Kaç yaşında acaba bilmiyorum ama bu düşünce tarzı umarım değişir. Bu kafayla zor![]()
26 yaşında ama hemcinslerinin kıyafetleriyle yargılara varıyor üstelik sevgili olmadığı adamlarla ilgili gelin güvey oluyor he . Ne denilebilir ki26 yaşında
Evet belli dayanamiyorsun. Rahibe gibi giyinmek ne alaka simdiSenin mantığına göre demek belki de sen rahibe gibi giyindiğin için seni beğenmiyor bu erkekler. Şisman da değilmişsin hem, yoksa niye beğenmesinler değil mi? Öyle demiştin skdnodmfl
26 yaşında.
---
Beni engellemeyi unutmuşsun bu arada, görünce dayanamayıp yazdım yine...
Ya ben illa cikicaz demedim oylesine bir soru sordum26 yaşında ama hemcinslerinin kıyafetleriyle yargılara varıyor üstelik sevgili olmadığı adamlarla ilgili gelin güvey oluyor he . Ne denilebilir ki
Hem yasimi niye soyluyorsunSenin mantığına göre demek belki de sen rahibe gibi giyindiğin için seni beğenmiyor bu erkekler. Şisman da değilmişsin hem, yoksa niye beğenmesinler değil mi? Öyle demiştin skdnodmfl
26 yaşında.
---
Beni engellemeyi unutmuşsun bu arada, görünce dayanamayıp yazdım yine...
Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsunYa ben illa cikicaz demedim oylesine bir soru sordum
"Açık" giyinenlerin erkekleri etkilemek için öyle giyindiklerini ve açık giyiniyorsa eğer aralarında bir şey olmuş olabileceğini düşünüyorsun ya o yüzden dedim. Bu durumda sen açık giyinmediğin için o "açık" kızların gerisinde kalmış olmuyor musun... Senin düşüncen bu.Evet belli dayanamiyorsun. Rahibe gibi giyinmek ne alaka simdi
Tavşan ve dağ ilişkisi oluyor senin tüm konularında ama.Ya ben illa cikicaz demedim oylesine bir soru sordum
He oluyorum benim dusuncem bu degil. Bn burda dusuncemide soylemicem."Açık" giyinenlerin erkekleri etkilemek için öyle giyindiklerini ve açık giyiniyorsa eğer aralarında bir şey olmuş olabileceğini düşünüyorsun ya o yüzden dedim. Bu durumda sen açık giyinmediğin için o "açık" kızların gerisinde kalmış olmuyor musun... Senin düşüncen bu.
Sevgili bulabilen kadınlarla sorunu var sanırsam. İncel erkekler de sevgili bulabilen diğer erkeklerden nefret ederler.Gerçekten soruyorum kadınlara niye bu kadar takiksin. Isteyen istediğini giysin sende kendi giydigin şekle uygun insanlarla birlikte ol. Demek ki adam açık giyinen kadınlarla gayet iyi anlaşıyor ortamı bu sevgiliyi yanlış yerlerde arıyorsun . Kafa yapini da değiştir bak hiç normal şeyler düşünmüyorsun
Femcel buSevgili bulabilen kadınlarla sorunu var sanırsam. İncel erkekler de sevgili bulabilen diğer erkeklerden nefret ederler.