- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
Aman sen de kimsenin yorumunu beğenmiyorsun. Konu açma o zaman. Ya da bir günlük al ona yaz her gün.Sen hala ne yazip duruyorsun gider misin umarim oyle birini bulursun
Zfulya senin bana bu dusmanligin neden yani. Biriyle tartisinca da mutlu oluyorsun belli. Yazma dedigim halde yaziyorsun ben cidden seni anlamadimAman sen de kimsenin yorumunu beğenmiyorsun. Konu açma o zaman. Ya da bir günlük al ona yaz her gün.
"23 Haziran 2022
Sevgili günlük, bugün sevgilim olur mu sence?"
diye.
Düşman değilim rainyy, ilk başlarda normal yorum yapıyordum, sonra baktım ki bir şey değişmiyor, ben de dalgaya vurmaya başladım artık. Bir de sanki bir tek ben dalga geçiyormuşum gibi muamele yapma, belki üslubum bir tık daha serttir ama sana yapılan yorumların ana fikri aşağı yukarı aynı.Zfulya senin bana bu dusmanligin neden yani. Biriyle tartisinca da mutlu oluyorsun belli. Yazma dedigim halde yaziyorsun ben cidden seni anlamadim
Sen insanlarla tartismamada karisip laf sokuyorsun farkinda misin surekli bir laf sokma cabasindasinDüşman değilim rainyy, ilk başlarda normal yorum yapıyordum, sonra baktım ki bir şey değişmiyor, ben de dalgaya vurmaya başladım artık. Bir de sanki bir tek ben dalga geçiyormuşum gibi muamele yapma, belki üslubum bir tık daha serttir ama sana yapılan yorumların ana fikri aşağı yukarı aynı.
Hayatım hepimizin gocası var. Bir senin yok. Anla artık!Sen hala ne yazip duruyorsun gider misin umarim oyle birini bulursun
Gerizekali duzgun konus benimle
Ay evet jdjdjHayatım hepimizin gocası var. Bir senin yok. Anla artık!
Çünkü kendisi bir hayal kahramanı sonra biz durum tespiti belirtince ...... Mısın diye banlanıyoruz ama işteSenin bu açıklıkla derdin nedir ? Birinin konusunda sevgilim isterse kapalı giyinirim yazmıştın . Açık giyinince noluyor ?
Çocukla aranda birşey bile yok kendi kendine gelin güvey olup kiskandin mi bide
Bulmamış uzaktan bakıyor sadeceAmannnn sen boşver o kızıyakışıklı çocuk bulmuşsun oh mis onu düşün kızı niye düşünüyorsun raniyyyy...
rainny yetiştimm.senin yerine kapı gibi savunacağım .o çocuk asıl gurban olsunnn rainyy me hıhhhhhBulmamış uzaktan bakıyor sadeceÇocuğun kendisinin varlığından haberi olduğunu sanmıyorum ne yazık ki
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazıKizlar biri var cocuk yakisikli geliyor ama yakin arkadasi kiz ve acik giyiniyor aralarinda bir sey var midir olur mu bende kiskancim.
Erkekle bozmussun kafayiKizlar biri var cocuk yakisikli geliyor ama yakin arkadasi kiz ve acik giyiniyor aralarinda bir sey var midir olur mu bende kiskancim.
vanessam da öyle ama ben bu iki üyeyi nedense pek bi sevdim.kanım ısındıErkekle bozmussun kafayi
Senin de kimi niye sevdiğin belli değil hxhchvanessam da öyle ama ben bu iki üyeyi nedense pek bi sevdim.kanım ısındı
yooo devamlı söylüyorum.onlar da beni severler kıskanmaSenin de kimi niye sevdiğin belli değil hxhch
Vanessa ve Rainy'yi kıskandigim ortaya çıktı, daha da buralara gelmem, elveda KKyooo devamlı söylüyorum.onlar da beni severler kıskanma
e herkesin konularını merakla beklediği üyeler.hem de sevimliler.kaynana görümce konularından bin kat iyi vallaVanessa ve Rainy'yi kıskandigim ortaya çıktı, daha da buralara gelmem, elveda KK
Kadınlara karşı bir hırsı var da çözemedimÇünkü kendisi bir hayal kahramanı sonra biz durum tespiti belirtince ...... Mısın diye banlanıyoruz ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?