Ne dusunuyorsunuz

Aman sen de kimsenin yorumunu beğenmiyorsun. Konu açma o zaman. Ya da bir günlük al ona yaz her gün.

"23 Haziran 2022

Sevgili günlük, bugün sevgilim olur mu sence?"

diye.
Zfulya senin bana bu dusmanligin neden yani. Biriyle tartisinca da mutlu oluyorsun belli. Yazma dedigim halde yaziyorsun ben cidden seni anlamadim

Zfulya senin bana bu dusmanligin neden yani. Biriyle tartisinca da mutlu oluyorsun belli. Yazma dedigim halde yaziyorsun ben cidden seni anlamadim
Düşman değilim rainyy, ilk başlarda normal yorum yapıyordum, sonra baktım ki bir şey değişmiyor, ben de dalgaya vurmaya başladım artık. Bir de sanki bir tek ben dalga geçiyormuşum gibi muamele yapma, belki üslubum bir tık daha serttir ama sana yapılan yorumların ana fikri aşağı yukarı aynı.

Sen insanlarla tartismamada karisip laf sokuyorsun farkinda misin surekli bir laf sokma cabasindasin

Açık giyiniyorsa aralarında %100 bir şey olur. Biz eşimle tanıştığımızda kıştı, kazak mont giydiğim için etkilenememiş. Yaz gelince aramızda bir şey oldu. Tatile gittik, bikinili görür görmez de nikahı bastı hemen. Şortun, cropun kısalığına göre de etkilenme seviyesi değişiyor aklında bulunsun.

Senin bu açıklıkla derdin nedir ? Birinin konusunda sevgilim isterse kapalı giyinirim yazmıştın . Açık giyinince noluyor ?
Çocukla aranda birşey bile yok kendi kendine gelin güvey olup kiskandin mi bide
Çünkü kendisi bir hayal kahramanı sonra biz durum tespiti belirtince ...... Mısın diye banlanıyoruz ama işte

Amannnn sen boşver o kızıyakışıklı çocuk bulmuşsun oh mis onu düşün kızı niye düşünüyorsun raniyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…