- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
İşte bu yüzden o beğendiğin türde erkekler sana sümüğünü atmıyor. Keşke anlasan ama nerde.Iyi olmus sana
Bana bir şey olmadı ki, ben gülüp geçtim, numaraları engelledim. Bunlar nişanlıydı, 6 sene boyunca kız bana takıktı ve en sonunda nişanı attılar
bozma moralini kankamınİşte bu yüzden o beğendiğin türde erkekler sana sümüğünü atmıyor. Keşke anlasan ama nerde.
Açığım ya o yüzdendirNEyine taktiysa artik :)
şimdi açık var açık var.senin derecen on üzerinden kaçtır mesela bacım?Açığım ya o yüzdendir
Çok saf o zaman demek ki.Gerçekten bilmiyor olabilir.
Epey açığım göğüs dekoltesi filan. Var ki gösteriyoruzşimdi açık var açık var.senin derecen on üzerinden kaçtır mesela bacım?
Epey açığım göğüs dekoltesi filan. Var ki gösteriyoruz
Sonuç olarak adam takık kızı sepetlemiş neticeye bak.NEyine taktiysa artik :)
Zihniyetim dapdar olsun ama ben gidem nerede medeni, açık görüşlü erkek var ona düşem.İşte bu yüzden o beğendiğin türde erkekler sana sümüğünü atmıyor. Keşke anlasan ama nerde.
Gerizekali duzgun konus benimleİşte bu yüzden o beğendiğin türde erkekler sana sümüğünü atmıyor. Keşke anlasan ama nerde.
İroniye bakGerizekali duzgun konus benimle
hah bir hakaret etmen eksikti.gene banlanacaksın ayrı düşeceğizGerizekali duzgun konus benimle
O bile umrumda degil dedigi lafi gormuyor musun ceycey :)hah bir hakaret etmen eksikti.gene banlanacaksın ayrı düşeceğiz
Sen aşırı düzgün konuştun tabi çünkü.Gerizekali duzgun konus benimle
İşte açık ve sosyal kadını bulup kapatmaya eve tıkmaya çalışan adam = rainy . Avcı ruhu.Zihniyetim dapdar olsun ama ben gidem nerede medeni, açık görüşlü erkek var ona düşem.Muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin.
Sen hala ne yazip duruyorsun gider misin umarim oyle birini bulursunİşte açık ve sosyal kadını bulup kapatmaya eve tıkmaya çalışan adam = rainy . Avcı ruhu.
Kocam var ki benim.Sen hala ne yazip duruyorsun gider misin umarim oyle birini bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?