• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne dusunuyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
7.103
4.195
173
30 yas ustu bir kac kisiyi begendim tip olarak ama parmaginda yuzuk vardi. Internettenn de bir kac kisiyle konustum meslekleri iyi ama kadinlarla kisa sureli iliski gecirmis kisiler. Siz ne dusunuyorsunuz bende onyargi olustu?

30 yas ustu bir kac kisiyi begendim tip olarak ama parmaginda yuzuk vardi. Internettenn de bir kac kisiyle konustum meslekleri iyi ama kadinlarla kisa sureli iliski gecirmis kisiler. Siz ne dusunuyorsunuz bende onyargi olustu?
Ne konuda ön yargı oluştu? Bazı evliler yüzük takmıyor ya da tam tersi bekar olup yüzük takan da var. E devletini istemeden medeni halini bilemezsin.

ön yargı olusacak bir durum yok aslında, gunumuzde okul iş hayatı duzene koyma derken 30 u gecıyor zaten. bu işler nasip işi illaki iyiler de kötüler de vardır. önemli olan sizin dogruyu secebilmeniz ve dogru bir birey olmanız

Önce bi görüşün tanıyın. Yüzüklüler için demiyorum. Ama herkesin bi geçmişi var sonuçta.

Yani benim çevremde 30 civarında iyi bekar erkek çok evlenmek istemiyorlar

Ben kocayı 29 yaşında aldım. Daha hala evlenmeye niyeti yoktu akışına bırakalım dedi, bende ciddi düşünmüyorsan kapı orda dedim 1 sene sonra evlendik. Kısaca rahatlarını bozmak istemiyor bazıları, ondan da bekliyorlar.

rainy evli adama okeydin gecen konularda geçmişinde iliskisi olana niye hayir diyorsun
tabii ki iliskisi olacak. ne guzel iste sevmis sevilmis . agac kavugunda seni bekleyecek degildi ya:)
gecmis ilişkilere takılmayı sacma buluyorum. ben nisanlimla tanistigimda 31 yasindaydi, sevgili olduk 33
e adam 33 sene bir kosede beni mi bekleyecek? hic ayrintisini bilmiyorum, hikayelerini bilmiyorum ama umarim kalbi cok kirilmadan - kendinden utanacak seyler yapmadan gelmistir bu yasa. benim icin önemli olan benden sonrasi.
onun icin de oyle olacak ki asla imasini bile yapmaz geçmişimin. Merak edip sormayi gec eski facebookumu foto bulmak icin actigimda asagilara inerken soyle bir bakmaz belki birsey görürüm diye:)
bence gecmisinde eskortlara gitmediyse, bes kizi ayni anda idare etmeyi matah birsey sanmadiysa, evli biriyle iliski kurmadiysa sıkıntı yok.
sen de takilma.
zaten gectigimiz 25 senede hayatina bjri girmedi, girme potansiyeli olanlari da boyle kolay harcama:)

rainy evli adama okeydin gecen konularda geçmişinde iliskisi olana niye hayir diyorsun
tabii ki iliskisi olacak. ne guzel iste sevmis sevilmis . agac kavugunda seni bekleyecek degildi ya:)
gecmis ilişkilere takılmayı sacma buluyorum. ben nisanlimla tanistigimda 31 yasindaydi, sevgili olduk 33
e adam 33 sene bir kosede beni mi bekleyecek? hic ayrintisini bilmiyorum, hikayelerini bilmiyorum ama umarim kalbi cok kirilmadan - kendinden utanacak seyler yapmadan gelmistir bu yasa. benim icin önemli olan benden sonrasi.
onun icin de oyle olacak ki asla imasini bile yapmaz geçmişimin. Merak edip sormayi gec eski facebookumu foto bulmak icin actigimda asagilara inerken soyle bir bakmaz belki birsey görürüm diye:)
bence gecmisinde eskortlara gitmediyse, bes kizi ayni anda idare etmeyi matah birsey sanmadiysa, evli biriyle iliski kurmadiysa sıkıntı yok.
sen de takilma.
zaten gectigimiz 25 senede hayatina bjri girmedi, girme potansiyeli olanlari da boyle kolay harcama:)
Iliskisi olmus olabilir olamaz demiyorum ama gecici iliskiler yasayan biri itici bence. Bazi erkeklerde travmali gecmis iliskisi yuzunden.

Back
X