Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konuda ön yargı oluştu? Bazı evliler yüzük takmıyor ya da tam tersi bekar olup yüzük takan da var. E devletini istemeden medeni halini bilemezsin.30 yas ustu bir kac kisiyi begendim tip olarak ama parmaginda yuzuk vardi. Internettenn de bir kac kisiyle konustum meslekleri iyi ama kadinlarla kisa sureli iliski gecirmis kisiler. Siz ne dusunuyorsunuz bende onyargi olustu?
On yargi derken iyiler evlenmistir geriyede boyle travmasi olan falan kalmistirNe konuda ön yargı oluştu? Bazı evliler yüzük takmıyor ya da tam tersi bekar olup yüzük takan da var. E devletini istemeden medeni halini bilemezsin.
Önce bir görüş tanış, şimdi bazı erkekler prenses modunda. Ama hâlâ iyi , güvenilir,sadık erkeklerin olduğuna inanıyorum.On yargi derken iyiler evlenmistir geriyede boyle travmasi olan falan kalmistir
Kuzum burada her gün lanet boşanilasi koca hikayeleri okuyoruz. Öyle iyiler evlenmiş geriye çürükler kalmış diye düşünme. Evlilerin de bir kısmı çürük.On yargi derken iyiler evlenmistir geriyede boyle travmasi olan falan kalmistir
Iste bazilarida evlenmeye karsiYani benim çevremde 30 civarında iyi bekar erkek çok evlenmek istemiyorlar
Tabi oyleKuzum burada her gün lanet boşanilasi koca hikayeleri okuyoruz. Öyle iyiler evlenmiş geriye çürükler kalmış diye düşünme. Evlilerin de bir kısmı çürük.
Düzgün birini bulamıyoruz diyorlar bir de yaş olarak yaşıtlarına bakmıyorlarIste bazilarida evlenmeye karsi
Duzgun yasamali ozaman.20li yaslarami bakiyorlarDüzgün birini bulamıyoruz diyorlar bir de yaş olarak yaşıtlarına bakmıyorlar
Evet genelde öyle yaşıtı ile olanlar uzun süreli ilişkide yeni ilişki için küçüklere yöneliyorlarDuzgun yasamali ozaman.20li yaslarami bakiyorlar
rainy evli adama okeydin gecen konularda geçmişinde iliskisi olana niye hayir diyorsun30 yas ustu bir kac kisiyi begendim tip olarak ama parmaginda yuzuk vardi. Internettenn de bir kac kisiyle konustum meslekleri iyi ama kadinlarla kisa sureli iliski gecirmis kisiler. Siz ne dusunuyorsunuz bende onyargi olustu?
Senin için evli bekar fark etmiyo zatenOn yargi derken iyiler evlenmistir geriyede boyle travmasi olan falan kalmistir
Sen neden kaldın?On yargi derken iyiler evlenmistir geriyede boyle travmasi olan falan kalmistir
Iliskisi olmus olabilir olamaz demiyorum ama gecici iliskiler yasayan biri itici bence. Bazi erkeklerde travmali gecmis iliskisi yuzunden.rainy evli adama okeydin gecen konularda geçmişinde iliskisi olana niye hayir diyorsun
tabii ki iliskisi olacak. ne guzel iste sevmis sevilmis . agac kavugunda seni bekleyecek degildi ya:)
gecmis ilişkilere takılmayı sacma buluyorum. ben nisanlimla tanistigimda 31 yasindaydi, sevgili olduk 33
e adam 33 sene bir kosede beni mi bekleyecek? hic ayrintisini bilmiyorum, hikayelerini bilmiyorum ama umarim kalbi cok kirilmadan - kendinden utanacak seyler yapmadan gelmistir bu yasa. benim icin önemli olan benden sonrasi.
onun icin de oyle olacak ki asla imasini bile yapmaz geçmişimin. Merak edip sormayi gec eski facebookumu foto bulmak icin actigimda asagilara inerken soyle bir bakmaz belki birsey görürüm diye:)
bence gecmisinde eskortlara gitmediyse, bes kizi ayni anda idare etmeyi matah birsey sanmadiysa, evli biriyle iliski kurmadiysa sıkıntı yok.
sen de takilma.
zaten gectigimiz 25 senede hayatina bjri girmedi, girme potansiyeli olanlari da boyle kolay harcama:)
Beni begenmediler bende onlari begenmiyim birazSen neden kaldın?