Doğuma Hazırlık Ne Düşünüyorsunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Rennie34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
49
12
3
31
Birçok Insanımızda olan kız çocuklarına verilemeyen değer, erkek çocuk delisi. veya bir deyimle cehalet. Bu beni çok rahatsız ediyor.
Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

bız kızımız olcak dıye cok mutlu olduk
esım ben kız babası olmalıyım onun kahramanı olmalıyım kız babası olmayan ben babayım demesın dedı
doktor ılk erkek dedı ses cıkarmadı
sonra kesın kız dedıesım herkesı arayıp kızımız olcak dıye sevınc haberı verdı :)

ne güzel birsey. olmasi gerekende bu ztn cnm insallah herkes bizim gibi düsünmeye baslar artik, bizimde bi kizimiz olacak insallah 21. haftanin icerisindeyiz

saglıklı sıhhatlı kucagımıza alalım ınsallah
ısteyen herkese nasıp olsun
evladın kızı erkegı kalmadı hayırlı vatana mıllete faydalı esıne sadık cocuguna ıyı ebevyn olsunda....

Aslında smdi o kadar yok bu önceden daha çok.varmış smdi sorduğun zaman herkes bi kızı olsun istyo ne farkeder kız olms erkek olmuş senin evladın sonuçta çocuk sahibi olmak için çırpınan o kadar kişi varken bunun ayrımcılığını yapmakta çok saçma zaten

Kızlara deger vermeyen türk erkegi hastaneye gittiginde eşine kadin doktorun bakmasini istiyor. :KK34:gercekten sinirlerimi bozuyorlar. Saglikli olsun da kiz erkek ne farkeder. Erkek arkadasim tam tersi kiz cocuklari cok seviyor. Bu dusunceden nefret ediyorum. Cahillik :110:

Aslında smdi o kadar yok bu önceden daha çok.varmış smdi sorduğun zaman herkes bi kızı olsun istyo ne farkeder kız olms erkek olmuş senin evladın sonuçta çocuk sahibi olmak için çırpınan o kadar kişi varken bunun ayrımcılığını yapmakta çok saçma zaten
keske herkes senin gibi düsünse cnm

Evladını kızı erkeği olmaz. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmasıdır.Ayrica kız evladını iyi yetistirebilenin Allah katında mükafatı büyüktür

Bizde de tam tersi eşimde bende kızımız olmasını istiyoruz annemde nedense kız torun istiyor tabiki önce sağlıklı olsun en önemlisi sağlık görümcemde kızı olmasını istiyor biz bu genellemeye dahil değiliz galiba :)

2 oglum var kimse madalya takmadı ;)
Keşke birde kızım olsaydı eşimin ailesi bnm ailem havalara uçardı ..

Benimde 20 günlük bir kızım var :) hamile kaldığımda cinsiyetini merak etmiştim ama sadece meraktı yoksa hakikaten evladın kızı erkeği olmaz :) evlat evlâttır yani :) bir daha hamile kalsam cinsiyetini merak etmem herhalde insan yavrusunu görünce cinsiyeti aklına bile gelmiyor ki:)

Back
X