ne es ne is ne cocuk..

canim benim senin nickinde hayir yok bi kere, melankolik :) yahu at su ismi ve üzerindeki etkilerini, inan bana kimse melankolik takilan insanlarla cok da olmak istemiyor, ne yasla alakali bu ne de kariyerle, enerjini düzetlmeye bak derim,

not: (ben de 30 lu yaslardayim ve bekarim ha bi de issizim)

Aynı üyenin aynı konularla ilgili 109472874820. konusu... yordunuz.
Cidden yahu

Konu sahibi at artık geç kaldım evli değilim çocuğum olmayacak düşüncesini

Nereden biliyorsun evlensene belki bir ömür çocuk olmayacak
Ya da mutsuz bir evliliğin olacak
Hayatı akışına bırakarak yasamayı dene bence
Yaşın hariç herseyi değiştirmek senin elinde
Geçte kalmış değilsin ayrıca

Cidden yahu

Konu sahibi at artık geç kaldım evli değilim çocuğum olmayacak düşüncesini

Nereden biliyorsun evlensene belki bir ömür çocuk olmayacak
Ya da mutsuz bir evliliğin olacak
Hayatı akışına bırakarak yasamayı dene bence
Yaşın hariç herseyi değiştirmek senin elinde
Geçte kalmış değilsin ayrıca
Evli oldugunuzu varsayıyorum. Bekar ve otuz üstü arkadaşlarım günde on kere ariyor ayni dertten yakınmak icin. Ben de ara sıra buraya yazıyorum dertleşmek icin ne yapayım?

canim benim senin nickinde hayir yok bi kere, melankolik :) yahu at su ismi ve üzerindeki etkilerini, inan bana kimse melankolik takilan insanlarla cok da olmak istemiyor, ne yasla alakali bu ne de kariyerle, enerjini düzetlmeye bak derim,

not: (ben de 30 lu yaslardayim ve bekarim ha bi de issizim)
Mutlumusunuz peki? aslinda calismamak beni evli olmamaktan daha çok üzüyor galiba. Sürekli evli oturunca kendimi ise yaramaz hissediyorum ve saldikca siliyorum. kendimi.

neden bu kadar korkutuyor her seye sifirdan baslamak,
yasiniz da genc bir yas,
sanki boyle her seye benden gecti artik diyen teyzeler gibisiniz bazi yorumlarinizda.

elinizde tonla imkan varken, gencken saglikliyken neden denemeyesiniz ki?

bugun esim sordu, kendini yolun yarisinda hissediyor musun diye,
dedim yok valla hissetmiyorum,
daha yapmak istedigim onca sey var ki, yolun basindayim sanki.

zaten aslında burası daha yolun başı

ilk 20 yılı sayma bile bebeksin çocuksun ergensin

kendini 20 gibi bulsan 25 e kadar iş güç yaşam kurma modu yine kafalar oturmamış

asıl hayat 25 sonrası başlıyor 75 e kadar desek daha elli yıl oluyor

10 yıl geçmiş daha yolun başındasın yani

Evli oldugunuzu varsayıyorum. Bekar ve otuz üstü arkadaşlarım günde on kere ariyor ayni dertten yakınmak icin. Ben de ara sıra buraya yazıyorum dertleşmek icin ne yapayım?

ben evliyim hem de erken evlendim

26 yaşımda evlendiğimde herkes çok erken neden evleniyorsun dedi

çevremdeki kadınların çoğu 33 ve sonrasında evlendi

evlenmemiş olan 40 yaş üstü çevremin de 10 yıl önce de şimdi de ağzından bu tarz cümleler duymadım

ama boşanmışları tekrar evlendirmeye çalışanlar gördüm mesela

hatta aman çevrenize bakın uygun birileri varda evlendirelim muhabbetlerini de duydum

ama çok gençsiniz daha önünüzde ne kapılar açılır

Yok isi bırakmadım master yapmam gerekiyordu bulunduğum ülkede is imkanım olsun diye onu sadece baya ağırdan adim evlilik yüzünden.
Evlilikle mastır in ne alakası var onu hiç anlamadım. Çocuk yüzünden olsa anlarım ama cocuk yokken insanın bir sürü vakti oluyor.
Sonuçta kocanız da gündüz çalışıyordu siz de mastır yapabilirdiniz.

Hayatı bir akışına bırak bu kadar düşünme. Olucaksa eş de olur işde olur. Allah hayırlısını versin. İşin olur eşin olmaz bış ver gez toz eğlen paranı ye nedir bu kadar kendini üzmek.

Hayatta herşeyin bir zamanı var. Her şey nasip kısmet. Sizin icin en hayırlı olacak olan zamanda hayırlı iş ve hayırlı insanlar tanımanızı dilerim

Rızk deyince insanların aklına sadece para geliyor.
Sağlık en büyük rızktır.
Ömür rızktır.
Yani bende çok kötü durumdayım iş anlamında ama düşününce çok param olup hastanede harcamaktan iyidir diyorum.
Her zaman şükredecek birşeyler var.
Geç kalma işine gelince bunun bir prosedürü yok ki. Yaş 35 olunca işin evin kocan olursa tamamsın diye bir kural yok ki.
Benim çevremde çok var çalışmak istemeyip hayatını çocuklarına ve kocasına adayan. Ya da çalışıp kendim yerim diyen evlenmeyip tek yaşayan.
Bu kadar kurmayın kafanızda. İş bulun, çalışın. Gerisi olur olmuyorsa bin hayır arayın. Bu devirde düzgün eş bulmak çok zor.
Allah yardımcınız olsun.

Yazdiklariniz hayatin gayesi,basari oykusu falan degil ki,hayattaki tek amacimiz zaten bunlar degil,uzulmeyin lutfen. Herkesin her konuda bir yerlerde nasibi vardir ben buna inaniyorum. Belki yer degisikligi size iyi gelecektir,aklinizin ve kalbinizin sesini dinleyin. Allah saglik versin,gerisi hallolur

Yazın bizim için hiç sakıncası yok ama size yazık
Bu kadar endekslemeyin kendinizi yurtdışında yaşıyorsunuz ne güzel asgari ücretli bir iş bulun hiç olmazsa Avrupa’yı gezin bol bol
Kendinize ilgi alanı bulun
Bu karamsar enerjiyi üstünüzden atın çünkü çok takınca olmuyor
Bu sadece bu konuyla ilgili değil herseyde öyle çok kafaya takınca olmuyor

Kimse dort dortluk hayat yasamiyor. Bende evlenemiyorum diye bunalima giriyodum is bulamiyordum asiri monoton bir hayatim vardi.sonra esimle evlendim calisiyordum ama kendi meslegim degildi biraktim.tamam hersey guzeldki babam kanser oldu uc dort ay icinde kaybettik ve ben hamileydim bir ay sonra dogum yaptim. Dogumdan sonra kendi meslegimle ilgli calismaya basladim.evlendim cocugum oldu ama babam yok 😓 hayatta hic bir sey tam olmuyor herkeste bir dert var. Herseyin hayirlisini isteyin bundan sonrasinda. Neolucagimiz belli degil.belki bizde sonunda yalniz kalip yalniz olucez bilemiyoruzki

Önce işe odaklanın, sonra kendinizi mutlu edecekler şeyler yapın. Bir spor yapın vücudunuz daha da fit oldukça hem kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz hem de spor yapınca kendinizi müthiş dinç hissedeceksiniz, beyin serotonin salgılayacak mutlu olacaksınız. Kitap okuyun inanın kitap kadar insanı mutlu eden ve bakış açısını değiştiren nadir şeyler var.
Arkadaşa çok takılmayın, madem gerçek dost değil vakit geçirin zamanınız geçsin çay için vs. Zaten gerçek dost zor bulunur.
Tek başına yapabileceğiniz daha bir sürü şey bulabilirim. Netflix teki dizilere takılın mesela, how i met your mother izlemediyseniz keyfinizi yerine getirir🙂
Evlilik nasıl olsa olur, arkadaşım şu an 40yaşında hatta 41 ve aşık olduğu insanı yeni buldu evleniyorlar.

Mutlumusunuz peki? aslinda calismamak beni evli olmamaktan daha çok üzüyor galiba. Sürekli evli oturunca kendimi ise yaramaz hissediyorum ve saldikca siliyorum. kendimi.

mutlulugum sartlara ve sahip olmadigim seylere bagli degil, evet skliyorum ama mutsuz degilim, kendimce mücadele ediyorum, sahip olduklarima odaklanmaya calisiyorum ve salmadim kendimi, siz de salmayin lütfen

Back
X