ne es ne is ne cocuk..

Mizacim sert degil ama biraz çekingenim ama öyle insanlarında hayatlarında birileri var bilmiyorum.. Bakim spor konusunda kendimi o kadar boşladım ki hiçbir şey yapmıyorum. Sosyal hayatim su an neredeyse sıfır yasadigim yerde kimseyi tanımıyorum
Cnm zamanla tanışırsın birileriyle. umudunu kaybetme.Herkes çaba içinde emin ol.

Az salın kendinizi. Bu kadar yüklenmeyin. Insallah güzel bir is cikar karsiniza. Yaşınız da oyle abartılacak gibi cok ileri degil hala gencsiniz ustelik bence insanin en sogru karar verecegi yaşlar olsa gerek 30 ve sonrasi. Kendinize boraz lozitif enerji yukleyin kotu dusunerek kötüyü cagirmayin mutlu bir hayat yasayin
ama yasadigim hayattan memnun degilim değiştirmekteyim istiyorum. Yeni ve güzel insanlar tanımak istiyorum ama nerde nasıl bilmiyorum. Bence hayat cevrende sevdiğin insanlar olduğu sürece güzel yoksa anlamsız

Ben her şeyin bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum.
Bir de sizin yaşlarınızda etrafımda bekar ablalarım var ve çoğunun evlenmek gibi bir gayeleri yok hani olursa olur olmazsa ben böylede mutluyum kafasındalar açıkcası bakış açıları da bana hiç mantıksız gelmiyor. Ki sizi bağlayan çocuk vs. bir şey de yok bu kadar mutsuzlukta boğulmayın. kimine Allah kariyer verir kimine eş kimine çocuk. Elinizde olanla mutlu olmaya bakın zaten kısmetinizde hayırlı bir damat adayı varsa sizi bulur :)
Ben de öyle kisiler tanıyorum cevreye mutluyum diye gösteriyorlar ama içlerinde mutsuz ya da bunun ezikliğini yasadiklarini düşünüyorum. Mesela öyle tanidigim arkadaşlarım telefon bagimlisi saat bası arayıp konuşmak istiyorlar günkü kendilerini yalnız hissediyorlar

Çok mu saçma düşünüyorum acaba ama imkanınız varsa bulunduğunuz şehirden yada ülkeden başka bir yere mi gitseniz ? Belki de nasibiniz başka yerdedir.
Aslında öyle bir imkanım var is icin farklı bir yere de gidebilirim ama her seye tekrar sıfırdan başlıcam o zaman. Biraz cesaretsizim.

Aslında öyle bir imkanım var is icin farklı bir yere de gidebilirim ama her seye tekrar sıfırdan başlıcam o zaman. Biraz cesaretsizim.

İmkanınız varsa bence değerlendirin. Belki de gittiğiniz yerde daha mutlu olacaksınız. Bunu kırmak için de cesaretli olmalısınız öteki türlü sadece hayatınızdan şikayet eder, yerinizde sayarsınız. Hadi bir cesaret edin kendinize güvenin nedense içime gittiğiniz yerde nasibinizin beklediği gibi bir his doğdu :)

ama yasadigim hayattan memnun degilim değiştirmekteyim istiyorum. Yeni ve güzel insanlar tanımak istiyorum ama nerde nasıl bilmiyorum. Bence hayat cevrende sevdiğin insanlar olduğu sürece güzel yoksa anlamsız
Evet hayati sevdiğimiz imsanlar guzellestirir size katılıyorum ama bunun icin kendinizi uzmeyin cunku uzsenizde bisey degismeyecek. Kendi kendinize mutlu olmaya bakin. Mesela 1 yildir yanimda cok sevsigim dostlarim ailem yok evet esim var ama is dolayisiyla onlada ayda bir görüşüyoruz. Kendi kendime mutlu olmayi ogrendim. Alisverise kendim cikiyorum, kahve icmeye kendim gidiyorum ve mutluyum evet bir arkadasim olsa guzel olurdu ama yurtdisi oyle hemen kolay arkadas edinebileceginiz bir yer degil. Sadece salın akisina bırakın. Once is sorununuzu halledin sonra gerisi inanin gelir. Kendinizi cok yipratmayin. Siz birseyin uzerinize ne kadar cok duserseniz o sey elinizden o kadar kayar gider.

neden bu kadar korkutuyor her seye sifirdan baslamak,
yasiniz da genc bir yas,
sanki boyle her seye benden gecti artik diyen teyzeler gibisiniz bazi yorumlarinizda.

elinizde tonla imkan varken, gencken saglikliyken neden denemeyesiniz ki?

bugun esim sordu, kendini yolun yarisinda hissediyor musun diye,
dedim yok valla hissetmiyorum,
daha yapmak istedigim onca sey var ki, yolun basindayim sanki.

Yanlış anlamayın ama bu saatten sonra çok zor ama imkansız değil.İş en önemlisi.Herşeyden önce onu halledin ki uğraşınız olursa daha az kaygı taşırsınız.

Evet hayati sevdiğimiz imsanlar guzellestirir size katılıyorum ama bunun icin kendinizi uzmeyin cunku uzsenizde bisey degismeyecek. Kendi kendinize mutlu olmaya bakin. Mesela 1 yildir yanimda cok sevsigim dostlarim ailem yok evet esim var ama is dolayisiyla onlada ayda bir görüşüyoruz. Kendi kendime mutlu olmayi ogrendim. Alisverise kendim cikiyorum, kahve icmeye kendim gidiyorum ve mutluyum evet bir arkadasim olsa guzel olurdu ama yurtdisi oyle hemen kolay arkadas edinebileceginiz bir yer degil. Sadece salın akisina bırakın. Once is sorununuzu halledin sonra gerisi inanin gelir. Kendinizi cok yipratmayin. Siz birseyin uzerinize ne kadar cok duserseniz o sey elinizden o kadar kayar gider.
Mesajiniz çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Saydiklarinizi ben de tek basıma yapıyorum zaten ama bir yıldan fazla bir zamandır. Bir süre sonra anlamsizlasiyor. Ise bir başlayayım bakalım neler değişecek hayatimda.

neden bu kadar korkutuyor her seye sifirdan baslamak,
yasiniz da genc bir yas,
sanki boyle her seye benden gecti artik diyen teyzeler gibisiniz bazi yorumlarinizda.

elinizde tonla imkan varken, gencken saglikliyken neden denemeyesiniz ki?

bugun esim sordu, kendini yolun yarisinda hissediyor musun diye,
dedim yok valla hissetmiyorum,
daha yapmak istedigim onca sey var ki, yolun basindayim sanki.
Evet ruhen yaslanmış bir teyze gibi hissediyorum:) Otuzlu yaşların basında çok enerjiktim hayata yeni baslamis gibiydim ama ikinci yarısından sonra çok değişti ruh halim. Sanırım elde edemediklerimden dolayı özgüvenim çok düştü.

Evet ruhen yaslanmış bir teyze gibi hissediyorum:) Otuzlu yaşların basında çok enerjiktim hayata yeni baslamis gibiydim ama ikinci yarısından sonra çok değişti ruh halim. Sanırım elde edemediklerimden dolayı özgüvenim çok düştü.

elde edemediklerinize degil de ettiklerinize mi odaklansaniz.
Yurtdisindasiniz degil mi, yanliz yasiyorsunuz bir de,
bir yan ile tek basina seyehat edemeyen insanlar var, siz onlarin yaninda ohoooo.
bence yapabildiklerinizi yabana atmayin, ve istediginiz hayata sahip olabileceginiz umudunu da yitirmeyin.

Önce işinize odaklanın, kendi hayatınızı kurun. 30'lar yeni 20'ler yeni trend bu. Kaldı ki 35 yaş da geç değil ki, başlamadığınız her gün geç kalıyorsunuz. İşinizi elinize alın, para kazanmaya başlayın, hayatınızı tuttuğunuz yerden yakalayın. Eş ve çocuk biraz sizin dışınızda gelişen şeyler, ama iş öyle değil.
:)) çok sevdim bu trendi

Merhaba hanimlar, dertleşmeye geldim. Yas 35 yolun yarisi eder, Dante gibi ortasındayım ömrün ama elde var sıfır. Cabaladim ama olmadı. Bir kere evlendim fiziki ve psikolojik şiddet yaşadım bitirdim, kariyer yapcam diye cocuk yapmadım. Evliligi oturtucam diye kariyeri erteledim. Simdi elimde hicbir şey yok ne ev ne araba, ne is ne doğrular düzgün bir arkadas. Arkadaslarim var ama gercek arkadas diyemem. Insani yoran cinslerden. Evlilik icin yasadigim yeri birakmistim zaten, geride dönmedim dönmekte istemiyorum. Hayatta hic amacim yokmuş gibi hissediyorum calismak, sevdiğim biriyle yuva kurmak istiyorum ama olmuyor olmuyor iste. Is bulmak icin kariyerimi tamamlamak icin caba harciyorum ama karşıma sevebilcegim ya da sevemeyecegim hic kimse dikmiyor. Çok mu çirkinim yaslandin mi neden olmuyor anlamıyorum...
Siz şu an tüm olumsuzluklari dusunuyorsunuz. Egerki sadece kotu yonden olaya bakarsaniz guzellikler size ulaşmaz. Kaderimizi guzel yapalim diye ugrasiyoruz. Ugraşmaliyiz da ama yinede bazi kader kismet işleri bizlerin karariyla olmuyor. Bir kere internetde bir psikoloq bu durumdan kurtulma yollari anlatmisdi. Bir kagida hedeflerini yazacaksin. Ama sirayla. Mesela : is aramak ---> isime alismak---> kendimi gekisdirmek dil ogrenmek---> VE SAIRE gibi. Ve hedeflere dogru adim adim irelilemeye çalisacaksin. Hayat erkekden mi ibaret? Hayatin merkezine erkek faktoru koyan kadinlarin çogu şu an kadin olduklarini bile unutdular. Hep ev isi, koca dayagi ve saire gibi zorluklar ceken evliler bir suru var. Isinize odaklanin. Kendinjzi gelisdirin. Ve kaderinizin gidisatini izleyin

hayatta her şeyin en hayırlısını dileyin.. olumsuz olucaksa olmasın.. sırf evlenmek sırf çocuk için vs.. ve oturup beklemeyin kısmetinizi, harekete geçin. kovalayın bişeyleri.. olmadı mı. sağlık olsun.. sonuçta çabaladım dersiniz. umarım istediğiniz hedeflere kavuşursunuz

Evliyim cocukluyum ama simdiki aklım bundan bi 10 sene önce olsaydı önce iş konusunu oturturdum ondan sonra diğerlerine yonelirdim.
Bekar çalışan arkadaşlarımda en azından sen yuvani kurdun çocuklarını büyüttün diyor onlara artıları eksileri anlatacak kadar enerjim yok acikcasi çünkü onlar ona odaklandığı için bakış acılarını değiştirmeyeceğimin farkındayım artık.
Demem o ki bakış acısını değiştirmek gerekiyor. Ne iş ne es ne çocuk doğru zamanda hayatında olmazsa mutluluk vermiyor. Sıralamasını iyi yapmak lazım.

Merhaba hanimlar, dertleşmeye geldim. Yas 35 yolun yarisi eder, Dante gibi ortasındayım ömrün ama elde var sıfır. Cabaladim ama olmadı. Bir kere evlendim fiziki ve psikolojik şiddet yaşadım bitirdim, kariyer yapcam diye cocuk yapmadım. Evliligi oturtucam diye kariyeri erteledim. Simdi elimde hicbir şey yok ne ev ne araba, ne is ne doğrular düzgün bir arkadas. Arkadaslarim var ama gercek arkadas diyemem. Insani yoran cinslerden. Evlilik icin yasadigim yeri birakmistim zaten, geride dönmedim dönmekte istemiyorum. Hayatta hic amacim yokmuş gibi hissediyorum calismak, sevdiğim biriyle yuva kurmak istiyorum ama olmuyor olmuyor iste. Is bulmak icin kariyerimi tamamlamak icin caba harciyorum ama karşıma sevebilcegim ya da sevemeyecegim hic kimse dikmiyor. Çok mu çirkinim yaslandin mi neden olmuyor anlamıyorum...
herkesin derdi ayrı. bende hepsi birden var. evladım için çok şükür. Allah sağlık versin yüzü hep gülsün ama geri kalanı ne bileyim... iş ayrı sıkıntı zaten. başımda ego delisi bir yönetici ile uğraş dur. sürekli stres. evlilik desen apayrı problem. çocuktan sonra herkes evliliğin bir parçası konumuna geldi. eş kişisi orta yolu bulamıyor. kısacası ev de stres... Allah beterinden korusun diyorum artık sadece.
yani demem o ki, sanırım hayırlısını istemekte fayda var. önemli olan mutluluğunuz. 35 yaş çok geç bir yaş değil. vakti geldiğinde belki gerçekten mutlu olacaksanız "olsun" diye dua edin derim. onun dışında da bulunduğunuz durum ile de mutlu olmanın yollarını bulun. umarım herşey sizin için de yoluna girer.

Back
X