ne etsem kiiii?

Kimlabu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
162
58
34
Birçok kişiye göre rahat bir yaşamım var bekarım ailemle yaşıyorum memurum. Sıkıntı olan şey hiçbir şey yapacak hali kendimde bulamıyorum.Tombulum mesela kendime diyet için söz veriyorum tutamıyorum.Günü dolu dolu geçirmek istiyorum bir türlu olmuyor.Sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum öğlen geliyorum ama uyumasam baş agrısı oluyor.Gün boyu uyku akşam tv .Her gün aynı.Spora yazıldım gidecek hal bulamıyorum sıkılıyorum orada.Yürüyüse gideyım dıyorum halim yok.Dil kursuna yazıldım çalışmak icimden gelmiyor.Bir türlü silkinip kendime gelemiyorum. :KK43:

Birçok kişiye göre rahat bir yaşamım var bekarım ailemle yaşıyorum memurum. Sıkıntı olan şey hiçbir şey yapacak hali kendimde bulamıyorum.Tombulum mesela kendime diyet için söz veriyorum tutamıyorum.Günü dolu dolu geçirmek istiyorum bir türlu olmuyor.Sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum öğlen geliyorum ama uyumasam baş agrısı oluyor.Gün boyu uyku akşam tv .Her gün aynı.Spora yazıldım gidecek hal bulamıyorum sıkılıyorum orada.Yürüyüse gideyım dıyorum halim yok.Dil kursuna yazıldım çalışmak icimden gelmiyor.Bir türlü silkinip kendime gelemiyorum. :KK43:
Bir arkadaş bulsan senininle aynı hedefleri olan. Hem beraber hepsi daha zevkli olur, hem birbirinizi gaza getirirsiniz.

Yaş kaç? Ben de çok tembelim ya..

kıçını kaldırmanın zamanı geldide geçiyor malum yaza az kaldı :KK14:

Şimdi tüm tembeller de burada toplanacak, bize çözüm üretecek birileri lazım halbuki :KK48:

En mantıklısı telefonuna alarm kur canım mesela işten geldin yattın atıyorum 6 ya saat kur kalk sonra 6,30a kur spora git atıyorum 8e kur dil kursuna çalış ama o alarm çalıp da yapmazsan kötü bişey olacak gibi sanki mecbursun gibi düşün hatta yapamazsan kendine ceza ver atıyorum en sevdiğin diziyi vs izlememe cezası ver. ve bütün alışkanlıkların oluşma süresi 21 gün. bi belgeselde izledim 21 gün boyunca aynı saatte aynı şeyi yaparsan mesela 6da spora gidersen 22.gün vücut onu isteyecek enerjin olacak spora gitme ihtiyacı hissedeceksin. bekarsın sorumlulukların yok şimdiden ne yaptın yaptın evlenince fırsat bulamayacaksın bu güzel günlerini değerlendir canım öpüyorum

En mantıklısı telefonuna alarm kur canım mesela işten geldin yattın atıyorum 6 ya saat kur kalk sonra 6,30a kur spora git atıyorum 8e kur dil kursuna çalış ama o alarm çalıp da yapmazsan kötü bişey olacak gibi sanki mecbursun gibi düşün hatta yapamazsan kendine ceza ver atıyorum en sevdiğin diziyi vs izlememe cezası ver. ve bütün alışkanlıkların oluşma süresi 21 gün. bi belgeselde izledim 21 gün boyunca aynı saatte aynı şeyi yaparsan mesela 6da spora gidersen 22.gün vücut onu isteyecek enerjin olacak spora gitme ihtiyacı hissedeceksin. bekarsın sorumlulukların yok şimdiden ne yaptın yaptın evlenince fırsat bulamayacaksın bu güzel günlerini değerlendir canım öpüyorum

bugün denedim valla 1 e alarm kurdum ama 3 te anca uyanabıldım ..arkadslar da kendımde bosuna para verdım bak deıp vıcdan azabı cekiyorum ama değisim sıfır

bugün denedim valla 1 e alarm kurdum ama 3 te anca uyanabıldım ..arkadslar da kendımde bosuna para verdım bak deıp vıcdan azabı cekiyorum ama değisim sıfır
öncelikle kararlı olcan canım ve dediğim ceza sistemini de uygulamayı düşün. sevdiğin bişeyden mahrum et kendini. ben de yaptım aynı şeyleri ama sonradan anladım hata olduğunu. yatmak uyumak seni bunalıma sokar hiçbişeyden zevk almazsın. hayat akıp gidiyor canım sen geriye baktığında iş-uyku-tv mi görmek istersin kilolu biri mi olmak istersin? bak ben şimdi veremiyorum kiloları. koca yemek bekler herkes bebek bekler misafir çay bekler patron mesaiye kalmamı bekler... ne spor ne diyet ne arkadaş kaldı ne dost. zamanını boşa geçirme. aynılarını yaşadığım için sert konuşuyorum kusura bakma ben bi yandan kendi gençliğime kızıyorum sana yazarken

Bence de değerlendir. Ben de o saatte işe gidiyorum ama geldiğimde daha bir kere uyumamışımdır. Evli ve çocuklu olunca mümkün olmuyor. Ki iki otobüs değiştiriyorum yürüyorum falan anca işe gidiyorum. Kendime bu kötülüğü yapamam de. Çünkü inan bi insan zayıflamak isteyip bunun için bir şey yapmıyorsa kendine eziyetten başka da bir şey yapmıyor.

Kan tahlili yaptır

Kiz cok tembelim diyo, sen de oglen yatmis kiza 6 y kur saati diyosun
Tam tembele gore bi oneri olmus :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de tembellikte cok basariliyimdir, ama 6ya kadar yatmak zor hedef valla :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kiz cok tembelim diyo, sen de oglen yatmis kiza 6 y kur saati diyosun
Tam tembele gore bi oneri olmus :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben de tembellikte cok basariliyimdir, ama 6ya kadar yatmak zor hedef valla :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:-):-):-)alemsin canım ya farketmemiştim onu saatleri öylesine yazmıştım. şimdi baktım da komik olmuş :confused:
onu da biz mi düşüncez canım saatleri de kendi ayarlasın o kadar da değil yani :KK71:

Şu ara bende tembelim ama 25 yaşında oğlumu kuçaklamışdım :emir_bebek:27 de kızımı:anneadayı: 5 yıl dolu dizgin geçti bu ara durdu tembellik baş gösteriyor:KK45:Bi an önce evlenir çocuk yaparsan iyi yoksa bu tembellikle zor:KK54:

X