Ne geliyor ne gidiyor:(yardim lütfenn

Devabyyb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
57
25
3
35
Kizlar malum şahısla 2 yil once tanıştık ilk zamanlarımız cok güzeldi her ilişkinin basi gibi neyse beynimizin dengesizlikleri sayesinde bitti
2 yil boyunca donem donem mesaj atti ben hep sonu guzel olur die iyi davrandım sonu nda arkadaşlığa bağladı,bende arkadas olarak görüşmek dogru gelmiyor dedim ve görüşmeyi kestim. Sonra yine mesaj atınca baya kotu davrandım beyimiz düşünmüş taşınmış tekrar deneyelim dedi bende istiyorum ya , sen bozdun sen topla o zaman deyip topu ona attim daha 20 gün oldu görüşmeye başlayalı 7 gundur mesaj atmıyor aramıyor, şimdi ben tepkimi koymak istiyorum kendisine 3 seçeneğim var;
1- Birswy soylemeden heryerden engelleyip ulasamamasini sağlamak (eminim dönüp dolaşıp yine beni huzursuz edecek) ki ben artik görüşmek istemiyorum
2- onun yazmasını bekleyip dengesizliklerini yüzüne vurup net bir şekilde görüşmek istemediğimi söylemek
3- onun aramasını beklemeden içimden dengesizlerini söyleyip yine görüşmemek
Bu kadar kotu olmak istemiyorum ama duygularimla oynanmış gibi hissediyorum değersiz hissediyorum;hangisi daha kirici ve degersiz hissettirir ona kendini
Lütfen yardim edin 😇

1- Birswy soylemeden heryerden engelleyip ulasamamasini sağlamak (eminim dönüp dolaşıp yine beni huzursuz edecek) ki ben artik görüşmek istemiyorum
Şu seçenek beni o kadar rahatlatır ki
Bi önceki ciddi ilişkimden aynen böyle ayrılmıştım. Hiçbiyerden ulaşamamıştı. Demiştim, dicektim, onuda deseydim streslerine ne gerek var cidden?
İnşallah olmasın ama evliliğim bigün bitecek olursa beni tek strese sokacak şey ayrılma aşaması olur. Aileler, mahkemeler vs. Tertemiz ayrılmak varken...

Offf heryerimden sinir çıkıyor,birde şey geldi aklıma onun aramasını beklesem de sey mi desem,sen arayip sormayinca ben sen yok mussun gibi devam ettim falan mi desem🤣

Şu seçenek beni o kadar rahatlatır ki
Bi önceki ciddi ilişkimden aynen böyle ayrılmıştım. Hiçbiyerden ulaşamamıştı. Demiştim, dicektim, onuda deseydim streslerine ne gerek var cidden?
İnşallah olmasın ama evliliğim bigün bitecek olursa beni tek strese sokacak şey ayrılma aşaması olur. Aileler, mahkemeler vs. Tertemiz ayrılmak varken...
Haklisin ama brn daha çok hissettirdigi degersizligi onada hissettirmek istiyorum 🤣🤣🤣

Yok sayın. Bi anda bıçak gibi kesin.
hissettirdiği şeyleri hissettirmek istediğinizde anlayabilecek kapasiteye sahip biri gibi durmuyor. Yok yere kendinizi yıpratıyor gibi duruyorsunuz.

Yok sayın. Bi anda bıçak gibi kesin.
hissettirdiği şeyleri hissettirmek istediğinizde anlayabilecek kapasiteye sahip biri gibi durmuyor. Yok yere kendinizi yıpratıyor gibi duruyorsunuz.
Evet çok istedim çok bekledim çok yıprandım,aynı yerde çalışmaya başlayacağız yakinda bicak gibi kesmek en net tavır aslinda

senin gibi adam olmaz olsun lanet olası pislik deyip son bir konuşmalı ve Allah senin belanı versin deyip engellemelisin her yerden...

dayanamadim yazdim birseylerin içimde kalmasını istemedim,aslında istediğim direk engellemekti ama ona ceza vereceğim derken kendimi ifade edemediğim için beynimde söylemek istediklerimi tekrarlayıp duracaktım. İçimdekileri soyleyip engelledim heryerden

Back
X