Ne giden ne de kalan bir erkekle ne yapılmalı?

Tomris_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
32
27
38
29
Merhabalar. Ben 20 yasindayim. 24 yasinda olan erkekle yarim kalmis icinden cikamadigim problem icin cozum onerisi almak istiyorum.:110:

İlk bulusmada seninle bu yolda cok eglenecegiz , sincap gibisin insanin sevdikce sevesi geliyor dedi. İstiyordu beni çok kararlıydi. Ama adam 2. Bulusmadan sonra yok oldu ortaliktan.
Bana hep anı yasa diyordu. Ben de ben gelecek odakliyim ozel seyleri esimle yasamak isterim demistim. Veda ederken sarildik elimi de optu. Sonra adamdan ses yokkk.:cry:

2 defa sebebini sordum ;
Çok yoğunun calisiyorum , yüzyilin isiyle ugrasiyorum , sana ilgi lazim sevgi lazim ben bunlari su an veremem vaktim yok ,seni istiyorum ama şu an değil .gibi bahaneler sundu bana.

20 gun icinde sadece 2 defa konustuk. Aramadi mesaj atmadi . Dogumgunumukutladi. Canim benim dogum gunun kutlu olsun tatlim diye.

Tam aklimdan atacagim Swarmdan checkinlerimi begeniyordu. Ya kal ya git be adam dedim cok sinirlendim.
Swarmdan sildim onu. Istagramdan da takipten ciktim. :KK34:

Sizce haketmedimi ? O kadar kirginim ki. Benu yarim biraktigi icin. Biliyorum aklimdan attigim an geri donecek ama aklimdan nasil atabilirim ?

"Anı Yasa" demisse o erkekle uzun vadeli bir iliski olmaz. Bir gorunup bir kaybolur, bir arar bir aramaz, oyle veya boyle bahaneler turetir.

Yuzyılın isi.. Ne yapıyor ulkeyi mi kurtarıyor da omuzlarında bu kadar yuk var ??

"Anı Yasa" demisse o erkekle uzun vadeli bir iliski olmaz. Bir gorunup bir kaybolur, bir arar bir aramaz, oyle veya boyle bahaneler turetir.

Yuzyılın isi.. Ne yapıyor ulkeyi mi kurtarıyor da omuzlarında bu kadar yuk var ??

Ben senun fikirlerine bayiliyrum :)
Okul taksitini oduyor ek is yapiyormus falan ama bahane bunlar
Ona olan tum duygularimi kagida dokuyorum.
Sonra telapatik bag kurmaya calisiyorum ama becerebiliyor muyum bilmiyorum
Sadece geri donsun benden caldigi enerjiyi geri odesin yeter

Guzel yavrum, 20 yasındasın, enerjiksin, hayat dolusun ustelik icinde bulundugun yas en guzel yaslardan biri.. Anı mı yasa dedi bu cocuk pekala.. O kapıyı kapat, bir daha acma ve Onsuz Anı Yasa.. Geri donus yapıp seni yoklayacaktır. Bu konu acıldıgında da Savunmaya gecip, tek bir kelime soylemeye curret ederse bahane icerikli.. Ona "Bana anı yasamamı soylemistin. Simdi o anı layıkıyla yasıyorum :KK66:" demen yeterli olacaktır. Enerjini ona harcamaya degmez. Sen kendine yakısanı yap cunku sana layık degil bu cocuk.

Guzel yavrum, 20 yasındasın, enerjiksin, hayat dolusun ustelik icinde bulundugun yas en guzel yaslardan biri.. Anı mı yasa dedi bu cocuk pekala.. O kapıyı kapat, bir daha acma ve Onsuz Anı Yasa.. Geri donus yapıp seni yoklayacaktır. Bu konu acıldıgında da Savunmaya gecip, tek bir kelime soylemeye curret ederse bahane icerikli.. Ona "Bana anı yasamamı soylemistin. Simdi o anı layıkıyla yasıyorum :KK66:" demen yeterli olacaktır. Enerjini ona harcamaya degmez. Sen kendine yakısanı yap cunku sana layık degil bu cocuk.

Bencede oyle tesekkur ederim :)

Bir takım uygulamalardan silebildigine gore bunu da yapabilecek guctesin sen.. Hadi bakalım adımların devamı gelsin, bu sayede de cok daha guzel bir kapı acılacak sana.. ;)

Back
X