• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :( kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler

herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :KK43: kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler
Esinize sordunuzmu amaci nedir?neden dogru duzgun konusmuyo tasliyo.yada nasil gyinmenizi istio acikmi kapalimi gosterislimi gosterissizmi bunlari bi ogrenin.arti lutfen size agir itham bulundigunda sessz kalmayin sessiz kaldikca ezilirsiniz

Bence eşin kendini senden baya aşağıda görüyor. Ne kadar güzelsen o kadar üstüne geliyor sanırım.
Ki sizi tanımam etmem ama kesin dış görünüş olarak eşinden daha iyisindir.
Normal bir insan oo ne kadar şık olmuşsun der. Hadi diyelim abarttın farkına varmadan o zaman biraz fazla mı olmuş falan yapar yani. Şerefsiz düğüne mi gidiyosun ne?!

Sorununuz giyim kusam degil esiniz sizinle zitlasmak icin bahane ariyo kalbinizi kirmak istemem ama sizi sevmiyor gibi geldi bana anlattiklariniza bakilirsa benim esimde begenmez giyimimi o spordan hoslaniyor bi kot tsort giyiyim bisey demez ama ben firfirli suslu biseyler giysem olmamis bu diyor eskiden aglardim simdi ben boyle begeniyorum cok ta guzel oldu diyorum konu kapaniyor

Daha taze evliliginiz sizi sevmedigini begenmedigini düsünmeyin erkekler ilk bi kac sene bekarlik hayatlariyla evlilik hayatlarini birbirine karistiriolar coxukta olunca kadinin ilgisi cocuga yogunlasiyo inanin cocugu bile kiskanir hale gelip pireyi deve yapabiliolar ben cok yasadim evliligimin ilk yillarinda buna benzer seyler artik 12 seneyi devirdik hersey rayina oturdu

Sizi sevmiyor sanırım bıkıp gitsin istiyor birde taviz tavizi doğuruyor ne yazıkki insanların bizi eleştirmesine yine biz izin veriyoruz o sizi eleştirdikçe sizde onu eleştirin inceldiği yerden kopsun böyle yaşanmaz ki hasta edecek sizi
gerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden:(

Back
X