Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve benden herkese tavsiye, lütfen sevgili kızlar aşık olduğunuz adam ile evlenin. çok sevdiğiniz ile evlenin. aşk olmadan olmaz.
not: evet aşığım. aşkıyım, aşığıyım, hastasıyım, hastam.
Bide hasta annesine de bakiyorsunuz üstelik. Ya bazen burda küfür etmemek ve ban yememek icin kendimi zor tutuyorum.. Aslinda en cok size kızıyorum. Ha kendiniz zayıfsıniz. Tamam olabilir. Herkes zeyna dogmuyor bu dünyaya. Ama ailenizden hickimsenin haberi yok mu siddet görmenizden? Ve hep boyleydi diyorsunuz, o zaman neden bu adamdan cocuk? Iyi düşünün taşının. Adam sizi bitirmeden durmayacak. Kolay kolay bosan demem. Burda..Ama sizin yerinizde olsam onu evden atmıştım
bende aşk evliliği yaptım aşk ile de adamdan insan çıkacağı şüpheli ama en azından ben seçtim kimse dayatmadi diyorsunve benden herkese tavsiye, lütfen sevgili kızlar aşık olduğunuz adam ile evlenin. çok sevdiğiniz ile evlenin. aşk olmadan olmaz.
not: evet aşığım. aşkıyım, aşığıyım, hastasıyım, hastam.
biz görücü usulü evlendik bu arada ablamin eşiyle benim eşim hala çocukları oluyor
attım kaç kere hemde ayakkabılarını kapıya bile fırlattım yemin ederm :)))) kızı görme bahanesiyle içeri girdi kendini odaya kitledi ben cikaramiyim diye sabah da ise gitmiş ben uyurken:)
gerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden![]()
evlendiginizdrn beri mi tavrı bu burcu ne birdegerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden![]()
Adam şiddet uyguluyor, burç mu soruyorsun bacım sen???evlendiginizdrn beri mi tavrı bu burcu ne birde