• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

biz görücü usulü evlendik bu arada ablamin eşiyle benim eşim hala çocukları oluyor
ve benden herkese tavsiye, lütfen sevgili kızlar aşık olduğunuz adam ile evlenin. çok sevdiğiniz ile evlenin. aşk olmadan olmaz.

not: evet aşığım. aşkıyım, aşığıyım, hastasıyım, hastam.

attım kaç kere hemde ayakkabılarını kapıya bile fırlattım yemin ederm :)))) kızı görme bahanesiyle içeri girdi kendini odaya kitledi ben cikaramiyim diye sabah da ise gitmiş ben uyurken:)
Bide hasta annesine de bakiyorsunuz üstelik. Ya bazen burda küfür etmemek ve ban yememek icin kendimi zor tutuyorum.. Aslinda en cok size kızıyorum. Ha kendiniz zayıfsıniz. Tamam olabilir. Herkes zeyna dogmuyor bu dünyaya. Ama ailenizden hickimsenin haberi yok mu siddet görmenizden? Ve hep boyleydi diyorsunuz, o zaman neden bu adamdan cocuk? Iyi düşünün taşının. Adam sizi bitirmeden durmayacak. Kolay kolay bosan demem. Burda..Ama sizin yerinizde olsam onu evden atmıştım

ve benden herkese tavsiye, lütfen sevgili kızlar aşık olduğunuz adam ile evlenin. çok sevdiğiniz ile evlenin. aşk olmadan olmaz.

not: evet aşığım. aşkıyım, aşığıyım, hastasıyım, hastam.
bende aşk evliliği yaptım aşk ile de adamdan insan çıkacağı şüpheli ama en azından ben seçtim kimse dayatmadi diyorsun

İlk lafını yutturacaktiniz. Hep alttan almak bu densizliklere yol açıyor. İlk eleştirisinde ağzının payını alsa daha cesaret edemezdi. Eşim bazen bana kısasın der. Muhabbet oradan acilmistir. Ona göre öyleyim aramızda neredeyse 30 cm fark var. Direkt cevabım "hadi oradan ben gayet normalim, sen çok uzunsun" olur. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin. Meşhur bir söz vardır kk' da: ufak bir cinnet her şeyi çözer. Koca diye her öküzlüğüne eyvallah diyecek halimiz yok. Tırnaklarınızı çıkarın artık.

attım kaç kere hemde ayakkabılarını kapıya bile fırlattım yemin ederm :)))) kızı görme bahanesiyle içeri girdi kendini odaya kitledi ben cikaramiyim diye sabah da ise gitmiş ben uyurken:)

Burda açıkçası gülümseyecek bir durum göremiyorum. Kızınız bu ortamda buyuyecek. Ve babasının annesine şerefsiz gibi ağır laflara şahitlik yapacak. Ve ilerde cocugu da bu asaglamalara da katar. Dedigim gibi iyi düşünün taşının. Sizi gectim o çocuğun geleceği söz konusu

Eşinizde aşağılık kompleksi var. Size söylediği hakaretlerle kendi eksikliğini örtüyor aklı sıra. Onun saygısızlığına göz yummayın, alttan almayın, siz taviz verdikçe tepenize çıkar.

gerçekten hasta oluyorum hayattan beziyor gibiyim onun yüzünden:KK43:

Bezme bezdir..
Çenenle bezdir. Ezdirme kendini. Hafiften fiziksel şiddet de başlamış..

"Derdin ne senin? Yanıma yakışmıyorsun diye mi bu ezik ezik hareketler? Ben seni eş yoldaş diye seçtim aklına başına al gözümde küçülme" de bak nasıl afallıyor..

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var. Boşanacaksın, başka yolu yok.
Memnun edemezsin zaten. Çünkü toplumumuzdaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu gibi tahakküm hastalığı olan bir adam. Ayrıca niye kendinden tavizler vererek memnun etmeye çalışıyorsun ki??? Adamın seni memnun etmek gibi bir derdi yokken senin niye böyle bir çaban var?

Bence eşinde aşağılık kompleksi var seni bastırarak özgüvenini alıyor elinden resmen psikolojik şiddet bu Allah yardımcınız olsun.Size bu konuda geldiği zamanlarda lütfen alttan alma tavrını koy ben kavga et karşılık ver olay büyüsün anlamında demiyorum da küslüğünü sürdür burnu sürtsün ne demek insan karısına bu şekilde konuşur mu?Kendini moda ikonu sanıyor galiba

Back