- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.597
- 248
Yorum yapmayacaktim ama tutamadim kendimi allah askina bi kurdugunuz cumlelere bakar misiniz.acik sacigim ne demek ya bunu baska biri soylese kiyameti koparirsiniz.memeler fora falan bi kadina yakismiyor bu sozler.sizin niyetiniz elbiseleri degil tesetturu kotulemek ve bu 100 km den belli oluyor.ne kendiniz ne de baska kadinlarin giyimi hakkinda bu sekilde konusmasaniz iyi olur.
GÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.
Merhaba kızlar
Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.
Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.
O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .
Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).
Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)
Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?
Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.
Yorum yapmayacaktim ama tutamadim kendimi allah askina bi kurdugunuz cumlelere bakar misiniz.acik sacigim ne demek ya bunu baska biri soylese kiyameti koparirsiniz.memeler fora falan bi kadina yakismiyor bu sozler.sizin niyetiniz elbiseleri degil tesetturu kotulemek ve bu 100 km den belli oluyor.ne kendiniz ne de baska kadinlarin giyimi hakkinda bu sekilde konusmasaniz iyi olur.
Ben tesetturu gozu kapali savunmuyorum diyorum ki biseyi soylemek var soylemek var.bazi cumleleri dogru secip kullanmak lazim.yoksa evet elbise dar buna bisey demiyorumTesetture uygun olmadığını söylemek tesettürü kötülemek mi oluyor? Bende tesettürlüyüm her zaman hakkıyla tesettürlü giyindigimi iddia edemem. Yeri gelir makyaj da yaparım. Ama şahsen alınacak gücenecek bir durum yok bunda. Elbisenin alt kismi bol fakat üst kismi göğüs kısmını belli ediyor cogu tesettür abiye kıyafetinde vücut hatlari belli olabiliyor. Modaya uygun yapılıyorlar çünkü.
Gerçi abiye kiyafet gösterişli ve göz alici bir kiyafet makyaj da yapılıyor haliyle daha dikkat çekici oluyorsunuz tesettüre zaten uygun değil aslında.
Savunmadigimi nerden biliyosunuz allah askina konuyu acik kapaliya getirecekseniz hic konusmayalim.ben kullandigi cumleler uygun degil dedim.acik sacigim dememin sebebi de bu niyetim sadece tesettur olsaydi kendisine soyledigi cunleyide icine katmazdimKeşke bu hassasiyetinizi tesettürü korumak adına tesettürlü olup giyimlerimin tesettürle alakası olmayanlara da gösterseniz.
Ben tesettürlüyüm, bugün tesettür adı altında satılan şeylerin %90 ınını giymem mümkün degil...
bunu dile getiren açık olduğu için mi suçlu oldu?
He ben makyajlı dar giyimli tesettürlü kadına da karışmıyorum. Kendi bilir.. onun da anladığı o demek.. ama hassasiyeti daha yüksek olana da laf gidiyor böyle olunca.. onu da biraz düşünseler keşke
Savunmadigimi nerden biliyosunuz allah askina konuyu acik kapaliya getirecekseniz hic konusmayalim.ben kullandigi cumleler uygun degil dedim.acik sacigim dememin sebebi de bu niyetim sadece tesettur olsaydi kendisine soyledigi cunleyide icine katmazdim
Ben burda kesinlikle acik kapali tesettur olayina girmiyorum.sadece boyle cumleleri sevmiyorum ben bunu guzel bi uslupla dile getirdim.size gore fazla duyar olabilir ama ben boyle seylere dikkat ederim.ayrica ben tesetturu gozu kapali savunmuyorum.kimisi tamamen tesetture uygun giyiniyor kimisi giyinmiyor herkesin kendi bilecegi sey.ya bu duyar biraz fazla değil mi? konu ilgi alanımın çok dışında olduğu için hiç yazmadım sadece3nity 'nın zevkine bayıldım diğerleri korkunçtu. ilk mesajınızda da bir üyeye tesettürü kötülediğini söylediniz ama hiç öyle bir şey söylememişti. yani şunu anlamak gerekiyor tesettürlü olduğu için her şey beğenilmek zorunda değil, tesettürün de çirkini olur.
Scarlet89 bence kötü bir şey söylememiş. ben de kendime açık saçığım derim çünkü öyleyim. şort üzerine croptop giyip kapalı olduğuna kimseyi inandıramam kendimi de. açık saçık olmak hakaret değil ki, kafanızda başka bir yere koymuşsunuz onu ama yanlış düşünüyorsunuz. ayrıca memeler fora demenin neresi kötü? kadına neden yakışmıyor anlamıyorum bunlar hangi düşüncenin ürünü cümleler? gayet de fora yani bazı abiye modellerinde. tamam anlıyorum tesettür konusunda hassas olabilirsiniz ama yeri burası değil çünkü kimse tesettürü eleştirmedi. elbiseler tartışılıyor.
ya bu duyar biraz fazla değil mi? konu ilgi alanımın çok dışında olduğu için hiç yazmadım sadece3nity 'nın zevkine bayıldım diğerleri korkunçtu. ilk mesajınızda da bir üyeye tesettürü kötülediğini söylediniz ama hiç öyle bir şey söylememişti. yani şunu anlamak gerekiyor tesettürlü olduğu için her şey beğenilmek zorunda değil, tesettürün de çirkini olur.
Scarlet89 bence kötü bir şey söylememiş. ben de kendime açık saçığım derim çünkü öyleyim. şort üzerine croptop giyip kapalı olduğuna kimseyi inandıramam kendimi de. açık saçık olmak hakaret değil ki, kafanızda başka bir yere koymuşsunuz onu ama yanlış düşünüyorsunuz. ayrıca memeler fora demenin neresi kötü? kadına neden yakışmıyor anlamıyorum bunlar hangi düşüncenin ürünü cümleler? gayet de fora yani bazı abiye modellerinde. tamam anlıyorum tesettür konusunda hassas olabilirsiniz ama yeri burası değil çünkü kimse tesettürü eleştirmedi. elbiseler tartışılıyor.
KesinlikleTesetture uygun olmadığını söylemek tesettürü kötülemek mi oluyor? Bende tesettürlüyüm her zaman hakkıyla tesettürlü giyindigimi iddia edemem. Yeri gelir makyaj da yaparım. Ama şahsen alınacak gücenecek bir durum yok bunda. Elbisenin alt kismi bol fakat üst kismi göğüs kısmını belli ediyor cogu tesettür abiye kıyafetinde vücut hatlari belli olabiliyor. Modaya uygun yapılıyorlar çünkü.
Gerçi abiye kiyafet gösterişli ve göz alici bir kiyafet makyaj da yapılıyor haliyle daha dikkat çekici oluyorsunuz tesettüre zaten uygun değil aslında.
İmzami atıyorum.Valla tesetturlu tum arkadaslarim sikayetci,hersey yorgan dosek yuzu gibi,kesimler 50cm beli olan kadinlara gore diyorlar. Esim kumas imalati yapiyor tesettur giyime,satilan kumaslar rezalet. Kadin geliyor ferace almaya,naylon poset veriliyor iyice hatlari belli eden tarzda. Ya amac saklamak iken iyice sapmis durumda. Yazik gencecik insanlara satilmaya calisan modeller de kumaslar da cok kotu. İleri yaslara hitap ediyor genelde turuncum
sizin niyetiniz elbiseleri degil tesetturu kotulemek
konuyu acik kapaliya getirecekseniz hic konusmayalim.
Ben de tesettürlüyüm ama hiç beğenmedimGÜNCELLEME: Kızlar sadece elbiseye bakın. Elbiseden gelen kolyeyi kullanmicam. Kendi turalı ( şu herkeste olan) kolyemi kullanıcam ve siyah şal değil bej/gold arası bir renkte eşarp takicam.
Merhaba kızlar
Gorumcem aile içi evde sözden sonra nişan yapmayı düşünmüyordu. Şimdi ise nişan istediğini belirtti ona gore tarih belirlediler. Bende tabi sadece evde söz olacağı için kendi kıyafetlerimden kombin yapmıştım. Şuan gardirobumdan kilometrelerce uzağım ve nisan icin abiye almak farz oldu.
Bulunduğum yerde öyle gezip tozup deneye yanıla kıyafet seçme imkanım yok kırsal bir kesimdeyim.
O yüzden sefamerveden uygun fiyata beden numarama göre bir abiye elbise buldum ama çok kararsız kaldım .
Dolabimda siyah abiye elbisem yok. Ayrıca simetrik etek olması, etek belinin yukarda olması ve pileli olması ( sanki daha zayıf gösterir).
Sefamerveden alışveriş yapma sebebime gelirsek daha önceki alışverişim de yaşadığım bir sıkıntı nedeniyle indirim kuponum var. Ve bu siteye guveniyorum. Sorun çıksa bile bir şekilde durumu düzeltmeye çalışıyorlar ( Neden ısrarla bu site sorularına yanıt olarak)
Sizce sipariş vermeli miyim vermemeli miyim?
Ayrica Jakarli kumas oldugu icin düz bej/gold arasi renkte bir esarp daha gusel durur diye dusundum Ürün gorseli ekte.
Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok tesekkurler.
ahaha bunlara hastayım ya bir düğünde gördüm böyle balık değil ama gelinden daha çok bağırıyordu buradayım diyeBir de kapalı abiye dedim karşıma bu model çıktı
Benim diyen açık kadın giyemez bunu
Eki Görüntüle 2173572
ilk sayfadan itibaren gerginliğe çekmeye başlayan kendisi oldu zaten konuyu.çelişkiler çelişkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?