- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Ahaha bu ben40-42 beden kilolu bir beden değil bence, gayet sağlıklı bir kadın bedeni. Yalnız kayınvalidem bana biraz şık giyin dese eşofmanla giderdim ama o benim kendi uyuzluğum tabii. Siyah bir elbise giy git bence. Siyah her zaman iyidir.
Herkesin zevki farklı tabi ama ben renkli, tarz ayakkabıyı severim hele ki renkli stilettoyla bayılırımBunu da beğendim nasıl: https://ty.gl/3pn8dmqsxl
40-42 beden kilolu bir beden değil bence, gayet sağlıklı bir kadın bedeni. Yalnız kayınvalidem bana biraz şık giyin dese eşofmanla giderdim ama o benim kendi uyuzluğum tabii. Siyah bir elbise giy git bence. Siyah her zaman iyidir.
Güzel ama yarım gram altın parası. Olmaz bu iş.
40 normal insan evladı bedeni bence de, medyada pompalanan kadın bedeni imajı yüzünden kadınlar kendilerini kötü hissetmesin
Ben 42 bedenim ve baya tombiğim şuan boyla çok alakalı bence40 normal insan evladı bedeni bence de, medyada pompalanan kadın bedeni imajı yüzünden kadınlar kendilerini kötü hissetmesin
Ben 42 bedenim ve baya tombiğim şuan boyla çok alakalı bence
Madem kısasınız güzel bir stiletto giyin. Ceket takım fıstık yeşili mi? Öyleyse değişik bir stilettoyla herkesi şaşırtın mesela zebra, bunun gibi
Makyajda pembe/kırmızı ruj kullanın, ben bu pembeleri kışın seviyorum:
saçınızı da topuz gibi ağır modeller yerine daha modern modeller yaptırın derim.
Son olarak altın zincir kolye, güzel bir altın halka küpe patlatın yıkın geçinfıstık yeşili altın rengiyle de olur roseyle de bronzla da artık ne severseniz
İlle de elbiseye asla gerek yok, ben iş gereği pantalon+ceket severim her zaman güzel taki ve makyajla kopar giderim
Ben de salak gibi zayıf zayıf doğurdum sonradan tombikleştim hamilelik kilosu bile değilTombiklik güzel bence. Ben ortaokuldan beri tombiğim :)
Konu sahibinin kaynanasına da danışabilirsinBir dügüne davetli olsam sana danisirim kiz
Haha aynen bende40-42 beden kilolu bir beden değil bence, gayet sağlıklı bir kadın bedeni. Yalnız kayınvalidem bana biraz şık giyin dese eşofmanla giderdim ama o benim kendi uyuzluğum tabii. Siyah bir elbise giy git bence. Siyah her zaman iyidir.
Bir dügüne davetli olsam sana danisirim kiz
Merhaba arkadaslar,
Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir
Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
Kendime ceket panzolo almistim yesil
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.
Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?
dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.
Önerilerinize a igim :)
Izmirde bakabilecegim yerleri önerirseniz sevinirim.
Ben de salak gibi zayıf zayıf doğurdum sonradan tombikleştim hamilelik kilosu bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?