- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Kaynananıza "Nasıl giyinmem gerektiğini ben çok iyi biliyorum. Şıklık göreceli bir kavramdır. Giyinme tarzımı eleştirmek kimsenin hakkı değil" diyemediniz mi ? Biraz daha şık olmanızı istemesi ne alaka hiç anlam veremedim. Kaç yaşında insansınız şık olup olmadığınıza karar verecek olan kaynananız değil sizin seçimleriniz benceMerhaba arkadaslar,
Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir
Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
Kendime ceket panzolo almistim yesil
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.
Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?
dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.
Önerilerinize a igim :)
Izmirde bakabilecegim yerleri önerirseniz sevinirim.
Kaynana inat düşman başına siyah elbisesi. İşte elbisen buuuu
Kaynanam çatladı şıklığımdan oh ohhhKV inme geçirir toptan ölür gider en temizi hfddsdd
Nikahımda bir elbise giymiştim beni inanılmaz zayıf göstermişti ve fiyatı da çok uygundu. Eğer yasak değilse link atabilirim hemen her rengi vardı. Kumaşı da çok kaliteliydi. Ben bir forum kurallarına bakayım :) ya da özelden atarım sizeMerhaba arkadaslar,
Pazar günü benim ve esimin davetli oldugu bir dügün var. Biraz hafif ilolu ldugum icin ne giyinecegimi sasirdim. Kayinvalidem biraz daha şık olmami istedi. Gelinin nasil giyinms demesinler istiyor sanirim. Kendiside cok bakimli ve süslü biridir
Bende haliyle kilo alinc kendime ne yakistiracagimi bilemedim. 40-42 beden giyiniyorum kalcam ve gögüslerim biraz iri.
Kendime ceket panzolo almistim yesil
renkte ancak onuda nasil kombinliyecegimi bilemedim. Kisa boylu oldugum icin garip durur diye düsünüyorum.
Elbise giyineyim diyorum ama zarif, şık ve ama abartili olmadan nasil güzel gözükebilirim? Saclarim, makyaj, ve takilar?
dügün sahibi esimin ve ailesinin yakini. En cok fazla tanimiyorum ancak esimin aile dostu.
Önerilerinize a igim :)
Izmirde bakabilecegim yerleri önerirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?