• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne giysem

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
slm kızlar

yarın dışarı çıkıcaz
kot etek giymeyi düşünüyorum
üstüne bluz hava serin olursa ceket
ama.........

daha önce kot etek giymedim
ne tarz ayakkabı giyilir kot etekle

bu arada eteğin boyu dizboyu
ve benim hiç babet ayakabım yok
daha doğrusu ayak numaram çok küçük olduğndn babet bulamıyorum

cvp yazarsanız sevinirim
şimdiden tşkrlr

Bence yarın etek giyme çünkü hava bugün ki gibi olacak bi güneş bi yağmur bi fırtına :/

slm kızlar

yarın dışarı çıkıcaz
kot etek giymeyi düşünüyorum
üstüne bluz hava serin olursa ceket
ama.........

daha önce kot etek giymedim
ne tarz ayakkabı giyilir kot etekle

bu arada eteğin boyu dizboyu
ve benim hiç babet ayakabım yok
daha doğrusu ayak numaram çok küçük olduğndn babet bulamıyorum

cvp yazarsanız sevinirim
şimdiden tşkrlr

fırtınada etekler fora olmasın sonr:52:

fırtına var etek yerine başka birşey giyersen rahat edersin diye düşündüm

Kot eteğin lacivertse,lacivert opak çorap ve lacivert süet babet çok yakışıyor.
Açık mavi ise,saks mavi opak ve siyah babet olabilir mesela...

Ayağın küçükmüş.Topuklu ayakkabı bulamasan anlarım da...
Babetten kolay ne var ? Çocuk reyonlarına bakabilirsin.

Altına spor ayakkabı giyme de, ne giyersen giy canım ya. Etek bu çünkü içine mutlaka kilotlu çorap giymen gerekecek, spor ayakkabı ve kilotlu çorap çok afedersiniz kızlar ama ya çook kroca kötü duruyor. Ha yaz olsaydı, içine kilotlu çorap giymeden giyiyor olsaydın belki olabilirdi.

kot etek kolay kolay açılmaz canım rahatca giy bence...ama bacakların üşüyebilir...opak çorap giy... babetin yoksa güzel bi topuklu ayakkabı olur bence....eskiden kot denilince akla hep spor şeyler geliyor...mesela spor ayakkabı olmadan yakışmaz gibiydi ama artık kotlar herşeyle giyiliyor...ben bi düğünde gördüm görmeden önce olsa gülerdim ama görünce çok beğendim...kadın kot pantolon giymiş...altına da taşlı açık bi abiye ayakkabı giymiş hemde yüksek topuklu...üzerinde de çok abiye tarzı bi bluz vardı...yani duysam saçma derdim görünce çok beğendim gözler kadının üzerindeydi kot ile bu kadar hoş kombin yapılabileceğini düşünmezdim...bence kot etek altına topuklu ayakkabı olur hemde güzel olur...

Istanbul da ısen haava soguk bu havada kot etekk gıyemezsın usuyebılırsın ama baska sehırde yasıyorsan ayakkabı olarak duz taban bır ayakkabı her zaman olabılır...

Kot etekten toptan vazgeçsen?

Belki bana öyle geliyordur ama bi kadına kot etek hiç bi türlü yakışmıyor, tabi 7-8 yaşında değilse. :ssz:

Moda bloglarından biraz baktım da, stilettolarla giymişler genelde. :34:

kot eteği ben de çok seviyorum (tabii resimdekiler gibi değil, daha kısa seviyorum)

ama artık çok demode...

illa kot etek giyicem diyorsan da kısa giy.. altına da güzel bir çizme yada babet...

kot eteği ben de çok seviyorum (tabii resimdekiler gibi değil, daha kısa seviyorum)

ama artık çok demode...

illa kot etek giyicem diyorsan da kısa giy.. altına da güzel bir çizme yada babet...

arkadaş eteğim dizde dediği için resimleri koydum,kota mini yakışıyor bence de,ayrıca ilk resimdeki kombini beğendim ben.pembe ceketle uymuş.mini kot etek demode olmaz ya.

Back
X