• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne götürmeliyim?

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
8
Merhaba hanımlar. Cumartesi günü çok yakın bir arkadaşımın oğlu sünnet olacak. Bebek 3.5 aylık, düğün mevlüt vs. büyüyünce yapılacak. Pazar günü arkadaşımı ve oğlunu ziyarete gideceğim ama giderken ne almalıyım, ne götürmeliyim bilmiyorum. 21 yaşındayım öğrenciyim, altın tarzı şeyler alamam. Ne götürülebilir sizce?

Kıyafet alabilirsiniz.. hem bütçenize göre seçeneği çok olan en uygun şey bu bence.. üff toparlayayım seçenek çok olduğu için bütçenize uygun bi şey bulmanız daha kolay olur :)

Bebeğin adını odası için kapı süsü vs yaptırabilirsiniz..
Kıyafet alabilirsiniz..
0- 6ay için kitap alabilirsiniz
İlla bebeğe almaya gerek yok 1 paket lokum alıp gidebilirsiniz tebrige :)

Kıyafet en uygunu o zaman.yanina da şekilli kurabiye yapıp,hamurken delik açarsanız pisince mavi de kurdele takarsiniz sık bir hediye okur bence.sekil mesela çocuğun baş harfi olabilir ya da ayıcık falan

Güzel bi takim al yaninada zarfla bi miktar para koy bi paketde cikilota:21:

fiyatı ne kadardır bilmiyorum ama bir çocuk yeleği yada ceketi al cebine bir 20lik at tamamdır :)

Altın alamıyorsanız para verebilirsiniz...küçük bir oyuncakla birlikte bir zarfa koyun...sünnet çocuğuna oyuncak da alınır

Valla geleneksel hediye giysi tabi ki:)

Lokumlu çikolatalı hediye paketi de olur:)

Kendinin yaptigi bir pasta da olur. Para falan dugunu olunca gotururusun.

0 6 ay için oyunck olbilr sea çıkrn dkkt çekn iyi bişey 70 80 ne kaliteli oyuncak alınır

Geçenlerde kuzenimin kızının diş buğdayı oldu ben de hamileyim aradım annesini Derin kaç numara giyiyo ne marka alıyosun falan diye bebek bezini sordum, o da abla biz şöyle alıyoruz sen şunu al falan diye dedi söyledi ölçüleri bebek bezi aldım. Onu almasaydım bi elbise ayakkabı tarzı bi şey alacaktım ki kullanır mı kullanmaz mı belli değil, sonra gittiğimde kocası elinde büyük bi bezle geldi demek ki ihtiyaçları varmış ki ben de bebek bezini kullanmayağım bi hediyeye tercih ederim.

hiç bişey götürme, düğünde götürürsün bişeyler, öğrenci insan nerden bulsun altını falan yadırgıcaklarını sanmam, çocuk olsa bi oyuncak, yiyecek falan derdimde, 3.5 aylık yani, alacağın bişeyden senin aldığından da anlamaz

Back
X