Ne götürsem şimdi ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rbcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Samimiyetin olmadığı herhangi bir is arkadasinin bebegi icin ne götürürdünüz, onu götürün. Ben olsam çok ince düşünmeden tatli, börek, çikolata falan götürürdüm. Ona da değmez derseniz bir sey götürmeyin. Hiç para harcamiyim derseniz evde kek falan yapabilirsiniz, biraz ima olsun isterseniz yarisini götürün😁, biraz daha ima olsun isterseniz yaptiktan 2 gün sonra bayat kek götürün😁

Ben normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işte 🤷‍♀️
Ama bütün marketleri gezdim 330 ml bardak bulamadım :işsiz:
Biri de bana hediye etse ne mutlu olurum 😂😂😂😂
Bana hediye geldi buyuk su bardakları, bende aksine ıcemıyorum onlarla acmadım kutudan ve. Rengarenkler.
Size hediye edebilirim 🥰

Ben normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işte 🤷‍♀️
Ama bütün marketleri gezdim 330 ml bardak bulamadım :işsiz:
Biri de bana hediye etse ne mutlu olurum 😂😂😂😂
benımde gunluk kullandıgım bardaklar buyuk 500 ml lık ben metro toptancı buyuk market varya ordan aldım hem cok uygun hem cok kıbar hem öküzdoyuran cınsınden tam benlık :) memnunum acıkcası

benımde gunluk kullandıgım bardaklar buyuk 500 ml lık ben metro toptancı buyuk market varya ordan aldım hem cok uygun hem cok kıbar hem öküzdoyuran cınsınden tam benlık :) memnunum acıkcası
Ben bulamadım yaaa. Bizim burda da metro yok :(

Vereyim sizin olsun 😂😂😂
sızın genel olarak bakıs acınız yanlıs ama boyle cok mutsuz olursunuz. sıze hedıye edenın kafasına çalar gıbı ıade etmek ıstedıgınız bardagı hedıye etmek ıstemek nedır
sız o bardakları beledıyelerın ıhtıyac sahıplerı ıcın kutuları var guzelce sarıp oraya koyun bence cıksın o bardaklar sızden tum negatıflıgı de goturur ınsallah

Samimiyetin olmadığı herhangi bir is arkadasinin bebegi icin ne götürürdünüz, onu götürün. Ben olsam çok ince düşünmeden tatli, börek, çikolata falan götürürdüm. Ona da değmez derseniz bir sey götürmeyin. Hiç para harcamiyim derseniz evde kek falan yapabilirsiniz, biraz ima olsun isterseniz yarisini götürün😁, biraz daha ima olsun isterseniz yaptiktan 2 gün sonra bayat kek götürün😁
buna ayrıca güldüm 😂

Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Siz kendinizin sinir olduğu biseyi neden ona yapma gibi bir girişimde bulunuyorsunuz siz kendinize bunu yakistiriyormusynuz önce bunu düşünün eşiniz haklı bence gelen hediyeyi iade etmek yerine küçük birşey götürün onların ayıbı kola bardağı getirmek siz daha büyük ayıp yapmayın

Valla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içten
mesele buyuk bır mesele degıl . kullanılmıs hedıyeyı kımse ıstemez kabul bende ıstemem. ama bu bukadar buyuk kin duyacak mevzu degıl fırsat bulunca ıntıkam çanlarının çalacagı yenıdogan bebegı alet edecek durum degıl.
herkes kendıne yakısanı yapar herkes aılesınden gordugu görguyu yayar . o bılmıyormus belkıde elım bos gıdecegıme bunu gotureyım yeterkı oylece gıtmeyeyım dıyecek kadar sacma bır bosluga dusmus yapmıs dusuncesızlık bıtmıs gecmıs 1 sene olmus yahu 1 sene
o 1 senede kac mılyon ınsan öldü-dogdu
abartmayın

Ben kendime yakıstıramıyor um o kadar seçenek varken bazıları hiç gitme dedi mesela gel diyor o yüzden gidicem o günden sonrada görmediğim için içimde kaldı mesela ondan fikir almak için yazdım buraya abartmak için değil. Ayrıca durumu yok demedim onada dikkat çekeyim he var dye banada alsın demiyorum ama bu kadar da aşagılamasın hiç birşey getirmeseydi diyorum sadece kırılma noktam burası

Hediye kendimize yakıstırdıgımız bisey degıl, karsı tarafın imkanları dahilinde yaptıgı guzelliktır
Ben bana göre Dunyadakı en guzel en degerlı seye degerım, ama hani?
Hediye hediyedir. Geri iade etmek, hediyeye kendını degersiz hissetmek falan. Bunlar cok yanlıs seyler.

Buna tam katilmiyorum. Evet bazen durumun olmaz fakat artik her bütceye göre birseyler var. Kullanilmis yada paketinden cikarilmis bardak verilmesi bence degersizlik, hatta rezilliktir. Yani paketli bir sekilde götürse "bizim durumumuz bu" hatta "fazla almisim fakat bardaklari cok begeniyorum, sende sevecegini düsündüm" dese konu sahibi kirilmazdi bence.

Valla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içten
Diyorum ya bana kullanılmış düdüklü geldi hemde kullanıldıktan sonra güzel yıkanmamışından😂😂 Ama Allah var kutusuna koymuş. Belkide kadıncağız önce kalitesini ölçtü öyle hediye etti. 😂😂😂😂

Back
X