Ne götürsem şimdi ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rbcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Demekki durumu yoktu hanımefendi?Aynı bardakları iade etmek nedir?

Valla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içten
Benden üç yaş büyük bir kuzenim var. 6 tane bardak biriktirmek için bayağı bir uğraşmıştı. Koleksiyon yapıyordu, asla da kimseye vermezdi 🤭🤭🤭
Kola bardağı deyip geçmeyin. Cok zor oluyor biriktirmek. Eğer size getiren kişi koleksiyon yapiyorduysa kendisi için cidden değerli bir şey getirmiş.

Ben kendime yakıstıramıyor um o kadar seçenek varken bazıları hiç gitme dedi mesela gel diyor o yüzden gidicem o günden sonrada görmediğim için içimde kaldı mesela ondan fikir almak için yazdım buraya abartmak için değil. Ayrıca durumu yok demedim onada dikkat çekeyim he var dye banada alsın demiyorum ama bu kadar da aşagılamasın hiç birşey getirmeseydi diyorum sadece kırılma noktam burası
ıste ben olsam zaten 1 senedır gorusmedıgım hıc samımıyetım olmayan bırıne gıtmem
bunu da anlamadım hem o mevzudan sonra hıc gorusmedık dıyorsunuz hemde gel dıye cagırıyor dıyorsunuz

Buna tam katilmiyorum. Evet bazen durumun olmaz fakat artik her bütceye göre birseyler var. Kullanilmis yada paketinden cikarilmis bardak verilmesi bence degersizlik, hatta rezilliktir. Yani paketli bir sekilde götürse "bizim durumumuz bu" hatta "fazla almisim fakat bardaklari cok begeniyorum, sende sevecegini düsündüm" dese konu sahibi kirilmazdi bence.
Ben kulağından kupe cikarip veren insanlar gordum, hıcbıseyı yoktu kulağından cıkardı.
Saglıksiz ıyy demeden aldım tesekkur ettim, asla kullanmadım.
Onunda durumu buna yetti cunku.
Oyuzden, hediye beklentilerimiz degıl karsı tarafın gucunun yettıgı seyler diye dusunuyorum bizzat yasadıgım ıcın. Benim bakıs acım bu, yanı bırı 1 kg domateste getirebilir bana bu ne be demem.

Öyle diyorsunuz ama ben insan değil miyim promosyon bardak diyorum hiç getirmeseydi yemn ederim tek birşey beklemedim hiç aklıma bile gelmedi yani

siz evine giderken düz bir kase takımı aldınız peki bu hediye yeni evli birine az değilmi?
arkadaşınız olmayan yabancı birine ilk kez gililince alınan bir hediye bana göre .başka bir takı Vs taktınızmı düğünde .
Size gelen hediyeyé gelince çok samimi olmadığın birine hediye edilecek ürün değil. bendede vardı . çok samimi bir dostum beğeniyordu , bendeydken birgün kullanılmış bardaklarımı hediye ettim. çokda mutlu oldu.

Ben kulağından kupe cikarip veren insanlar gordum, hıcbıseyı yoktu kulağından cıkardı.
Oyuzden, hediye beklentilerimiz degıl karsı tarafın gucunun yettıgı seyler diye dusunuyorum bizzat yasadıgım ıcın. Benim bakıs acım bu, yanı bırı 1 kg domateste getirebilir bana bu ne be demem.
ya komsularım (apartman gorevlısı ve yan daırem) evıme ev gormesıne geldıler aksam eşlı falan . gelırken kavun getırmısler
bır sevındım anlatamam bu sene guzel kokan lezzetlı kavun mevsımınde bıle bulamadım cunku pek meyve yemem ama cok aradım bu sene hep kelek cıktı
kestım yedık valla hapur hupur :KK70: cok kıymete gectı benım ıcın... gordugum an ellerınde gozlerım kalp kalp oldu zaten

o Küpeleri karbonatla tertemiz hijyenik hale getirebilirsin ;)
ayrıca yorumuna katılıyorum 🤗

ya komsularım (apartman gorevlısı ve yan daırem) evıme ev gormesıne geldıler aksam eşlı falan . gelırken kavun getırmısler
bır sevındım anlatamam bu sene guzel kokan lezzetlı kavun mevsımınde bıle bulamadım cunku pek meyve yemem ama cok aradım bu sene hep kelek cıktı
kestım yedık valla hapur hupur :KK70: cok kıymete gectı benım ıcın... gordugum an ellerınde gozlerım kalp kalp oldu zaten
Yani maksat sızı dusunmus olmaları kavun karpuz farketmezdi, bazen evde limon olmuyor limon ıcın evden cıkmak zor geliyo keske o ara bırı bana lımn getirse 🤣🤣🤣

siz evine giderken düz bir kase takımı aldınız peki bu hediye yeni evli birine az değilmi?
arkadaşınız olmayan yabancı birine ilk kez gililince alınan bir hediye bana göre .başka bir takı Vs taktınızmı düğünde .
Size gelen hediyeyé gelince çok samimi olmadığın birine hediye edilecek ürün değil. bendede vardı . çok samimi bir dostum beğeniyordu , bendeydken birgün kullanılmış barskalarımı hediye ettim. çokda mutlu oldu.
Düğüne takı takıp ayrıca düğün masrafını da yardım etti eşim her işlerinde yardımda bulunduk

karbonat parlatıyor kararan gümüşleri , ben başka bujiteri ürünlerindede denedim. valla ışıl ışıl oluyor . rica ederim 🤗
Tam olarak nasıl yapıyorsun ben bir kere biryerde okudum karbonatlı suda biraz kaynatın diyordu, kaynattim kolyemin kaynak yerleri açıldı. Birbirinden ayrıldı. O günden beri gümüş takımlarımı kararmaya bıraktım 😂😂😂

Tam olarak nasıl yapıyorsun ben bir kere biryerde okudum karbonatlı suda biraz kaynatın diyordu, kaynattim kolyemin kaynak yerleri açıldı. Birbirinden ayrıldı. O günden beri gümüş takımlarımı kararmaya bıraktım 😂😂😂
sirkeyle yıkayın dumduz sırke en guzel mıkrop kırandır ve gumuslerı parlatır :)

Düğüne takı takıp ayrıca düğün masrafını da yardım etti eşim her işlerinde yardımda bulunduk

anladım. genede siz kendi kalitenizi gösterin derim. veya gitmek istemiyorsan gitme en iyisi. hiç takma ya
değermi düşünüp stres olmaya. senin değerin o bardkalarlaa ölçülemez. sen kendine bak kendine değer ver. O bardakları kullan veya kullanma. bu tür yaşananları kendi üstüne alınma. Herkes elini cebine atmıyor atamıyor. O zaman kendileri bilir. ben önce vermek güzel insanları mutlu etmek güzel evrene mutluluk yaymak güzel diye hediye alırım. 3 çocukla artık alamıyorum pek. hatta geçen gün dedim bi fırsat bulsam konu komşuya hediye alsam. seviyorum hediyeleşmeyi . şükürler olsun.

hayır kaynatma :D
kuru karbonat olacak elinde kuru olsun ıslak olunca pek etkili olmuyor.
gümüş ürüne direk sür bolca 3 , 4 kez tekrarla. elindeyken farkı göreceksin :)

bence güzel bir hediye alıp götürün biraz utanır belki bebek takımı alın evinede güzel bir şey alın en azından cimri olmadığınızı gösterin.

Back
X