Ne götürsem şimdi ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rbcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rbcl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
284
393
53
Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek medi

Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek medi
butcesı yoktur evınde kullanmadıgı ceyızlıgı getırmek ıstemıstır
begenmedıysenız ıhtıyac sahıbıne verırsınız
kırık degıl kullanılmıs degıl defolu degıl... kullanılmamıs paketlı urun degıl mı?
o gordugunuzu bılmıyordur bıle o telasında nerde aklında kalsın .
sız kendısıne hedıye mı alcaksınız sımdı tekrar onu mu soruyorsunuz pekı ?

Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.

Hayır paketli falan değil bildiğiniz kola bardagından kullanmış mı bilmiyorum

Yaptigi cok ayip bence en kotu gider insan normal bardak alir 15 20 liraya var takimlar. Promosyon bardakmi getirilir. Siz tekrar ne hediyesi getirmeyi soruyorsunuz anlamadim

Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
hah sımdı anladım ... haklısınız ozaman oylece ozensız davrandıgı ıcın kullanılmıs bardak hedıye etmek nedır
yok sız o bardakları goturmeyın cok ayıp bır kere sıze kullanılmıs bardakları getırdıgı ıcın hedıyede goturmeyın yarım kg karısık kuru pasta alın gıdın cayın yanına
elınız de bos gıtmemıs olursunuz

aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine
Eşiniz haklı Gelen hediye geri götürülürmü çok ayıp bişey

Gitmemek olmazda yani ben alınmakta halsızmıyım bilemedim tanımayan insanlar olarak size danışmak istedim. Kendime yakıştıramıyorum elim boş gitmeyi eşime bez pastası yapayım dedim haketmiyor lar boşver dedi.

Gitmemek olmazda yani ben alınmakta halsızmıyım bilemedim tanımayan insanlar olarak size danışmak istedim. Kendime yakıştıramıyorum elim boş gitmeyi eşime bez pastası yapayım dedim haketmiyor lar boşver dedi.
Hediye kendimize yakıstırdıgımız bisey degıl, karsı tarafın imkanları dahilinde yaptıgı guzelliktır
Ben bana göre Dunyadakı en guzel en degerlı seye degerım, ama hani?
Hediye hediyedir. Geri iade etmek, hediyeye kendını degersiz hissetmek falan. Bunlar cok yanlıs seyler.

evınden acılmıs kullanılmıs esya getırecegıne hıc getırmeseymıs daha ıyıymıs bende bu hedıye mevzularında hassasım yapcaksan tam yap yoksa yapma a 101den 6 cay bardagı getırse makbule gecerdı . sız hep kosusturmussunuz esınızın hakkı emegı gecmıs ama sıze boyle onemsız davranmaları bu yuzden zorunuza gıtmıs.

ben sunu anlamadım esınız degmezler dıyor ya

e ozaman nıye gorusuyorsunuz kı ? hem hıc bırseye degmedıklerını dusunup hem arkadaslık nıye yapılır

Yani bu tatsız olayı sürdürmekte bu ısrar neden anlamadım. Kırıldıysan ve o zamandan beri görüşmediysen bebeğe bi tulum alıp adet yerini bulsun diye gidersin ve aradaki mesafe devam eder. Veya çok zoruna gittiyse eteğindeki taşları dökersin duruma göre arkadaşlığınız devam eder. Neden böyle kopuk bi iletişimle ima yolunu tercih ediyorsun ki? Ayrıca söylemeden geçemicem kendi çocukluk arkadaşıma bile ev temizliği çeyiz serme vs işine girmem. Bana böyle şeyler tamamen işgüzarlık geliyor, daha önceden çok samimiyetin var mıydı gelinle veya çok ısrar etti mi yardım etmen için?

Hediye kendimize yakıstırdıgımız bisey degıl, karsı tarafın imkanları dahilinde yaptıgı guzelliktır
Ben bana göre Dunyadakı en guzel en degerlı seye degerım, ama hani?
Hediye hediyedir. Geri iade etmek, hediyeye kendını degersiz hissetmek falan. Bunlar cok yanlıs seyler.
kesınlıkle ya... o bardaklar tekrar gıder mı ınsan utanır , elı bos gıtmek ıcıne sınmıyor ama bardakları tekrar goturmeye tamam dıyor :)

evınden acılmıs kullanılmıs esya getırecegıne hıc getırmeseymıs daha ıyıymıs bende bu hedıye mevzularında hassasım yapcaksan tam yap yoksa yapma a 101den 6 cay bardagı getırse makbule gecerdı . sız hep kosusturmussunuz esınızın hakkı emegı gecmıs ama sıze boyle onemsız davranmaları bu yuzden zorunuza gıtmıs.

ben sunu anlamadım esınız degmezler dıyor ya

e ozaman nıye gorusuyorsunuz kı ? hem hıc bırseye degmedıklerını dusunup hem arkadaslık nıye yapılır
mecbur görüyorlar birbirlerini aynı yerde çalısıyor lar

Back
X