Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bundan bahsediyorum almasın hiç birşey ama kalıpta onuda getirmesin yani görünce şok geçirdim onu getireceğine biray bardagı alsın bimden ya onuda geçtim almasn ya ben birşey inde değilim zaten onlar gelince ikramda sınır tanımıyorum kendileri bile diyor çok yapmıssın dye ben olsun diyorum onlara gidince aynı saygıyı görmüyorum yemek içmekte değil mesele ben deger veriyorum ama karsılık görmüyorum cam kase diyenlere çeyizinde o yoktu onu aldım hatta kendi dedi yok dye aklımda kalmıstı alıyım demişti dye aldımBen hediye olaylarında ben çok hassasım, maddiyat kesinlikle olay değil. Konu sahibi içtenlikle diyor ki hiç bir şey getirmese yine olurdu ( o bardaklar kızın kendi çeyizinden bir şey, belki de kullanılmıştır) bence haklısın.
Hediyenin büyüklüğüne küçüklüğüne asla bakmam, karşındakinin beni düşünmesi değerli hissettirmesi yeterlidir. Ancak öyle şeylere şahit oluyorum ki bakıyorsun sana promosyon bardak getirmiş, ama sigarasından kısmıyor yada başka bir şeyinden. Aslında maddi durumdan da değil belki zorlasa yirmi liraya da alabileceği çay bardak seti yada kahve bardağı var. Olay tamamen karşısındakine özenmemek. Kendim de maddi olarak zorda olduğum ve kendi harcamalarımdan kısarak arkadaşlarıma hediye almam gereken durumlar oldu, yine olsa yine yaparım. Bu benim karşındakine verdiğim değerdir.Yada bakıyorum sen gittiğinde hazır bir pasta çayla geçiştiriyor, başkalarına el emeği pastalar, börekler, çörekler yapılıyor. Demekki istese sana da aynı özeni gösterebilir, herkese aynı davranan yada gördüğü muameleye karşılık öyle davrananlara lafım yok.Üstelik sen karşındakine değer verip özendiğin halde bu özensizce muameleyi görüyorsun.İnsan kendini değersiz hissediyor haklı olarak.
Bence bebeğe hediye falan almayın, güzel bir pastaneden tuzlu ve tatlı kuru pasta alın, gidin. Böylece aranızdaki hediye sırasına da son vermiş olursunuz. O bardakları geri götürmek size yakışmaz, hiç o duruma düşürmeyin kendinizi.
Birşey bekleyecekseniz siz de yapmayın arkadaşım. Içimden gelmeyen kimseye bisey yapmam. Karşılıkta beklememSevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek medi
Siz 6 cam kase götürmüşsünüz bana göre vasat ve özensiz bir hediye ama cam sakızı götürülebilir tabi onun yaptigi da dogru degil ama görgü sahibi degildir düşünmemiştir bence.Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Hiç bir beklentide değildim gerçekten söylüyorumBirşey bekleyecekseniz siz de yapmayın arkadaşım. Içimden gelmeyen kimseye bisey yapmam. Karşılıkta beklemem
Zaten bunun için sordum ne yapayım diye buradakilere akıl danısayım dedim fevri davranmayayım istedimSiz 6 cam kase götürmüşsünüz bana göre vasat ve özensiz bir hediye ama cam sakızı götürülebilir tabi onun yaptigi da dogru degil ama görgü sahibi degildir düşünmemiştir bence.
Sizin bebege 6 bardak iade gibi goturmenizse sizin ayıbiniz olur bu kadar öfkeli kinci düşünen biri şahsen bebegimi gormeye de gelmemeli.
Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Size promosyon bardak getirmek dışında hiç kötü bir sözü, kötü bir davranışı oldu mu ya da incitecek bir şey yaptı mı nispet yapar gibi davranışlara girdi mi?Öyle diyorsunuz ama ben insan değil miyim promosyon bardak diyorum hiç getirmeseydi yemn ederim tek birşey beklemedim hiç aklıma bile gelmedi yani
Size promosyon bardak getirmek dışında hiç kötü bir sözü, kötü bir davranışı oldu mu ya da incitecek bir şey yaptı mı nispet yapar gibi davranışlara girdi mi?
Eğer bu bardak getirmek dışında bir şey yapmadıysa olumsuz düşünmeyin gönül koymayın, belki bardakları gördüğünüzde beğendiğinizi düşünüp getirmiştir olamaz mı?
Bakın size kendimden bir hikaye anlatayım, daha 1-2 haftalık evliydim, mahalledeki komşu teyzeler hem hayırlı olsun demek istemiş hem de mahallelerine yeni taşınan beni tanımak istemişler, yan komşum olan teyze haber verdi kızım müsaitsen yarın sana gelebilir miyiz diye, buyurun dedim ertesi gün geldiler, sağolsunlar kimi cam kase, kimi sehpa örtüsü, kimi tülbent birşeyler getirmişler, bir teyzede belki de son dakika haber verdiler bilemem bir gazete kağıdına 6 tane yemek kaşığı 6 tane yemek çatalı sarmış, bir poşetciğe koymuş verdi hayırlı olsun çocuğum dedi teşekkür ettim, belli ki evinden belki de kullandığı çatal kaşıklardandı ama gönül koymadım zira eli boş gelirse mahçup olur diye düşündü, belki ay sonuydu cebinde parası kalmamıştı, belki hediye alacak imkanı yoktu.
Hangi niyetle getirdiğini bilmiyorsunuz, hediyeyi geri götürmek ayıp olur, beğendiğinizi düşünerek kırılacağınıza ihtimal vermeden getirdiyse mahçup olursunuz.
İlla gidip hediye götürecekseniz size yakışanı yapın alın bir tulum vb bir şey hayırlı olsun deyip verin.
Hala aynı şeyi söylüyorsunuz, getirilen hediye geri götürülmez. Hediye almayın, gitmeyin siz bilirsiniz ama tutup aynı bardaklar götürülmez.Bana kötü bir sözü olmadı ama imkanı var biliyorum bunada anlam veremedim yani imkanı var dye gidip lüks bişeye almasına gerekyok hatta hiç birşey almasın birşey beklemedim ki ben yeni evli sonucta ihtiyacı olur birikim yapar bak bebeği oldu ona harcamak isteyebilir gerçekten birşey beklemedim ben ama bu ne mana onada anlam veremedim kendi kullanmadığını başkasına hediye gibi götürmek ya ben yapamam bunu kalkıp evden rafda duranlar hediye mi gider bende mi var tuhaflık herseye aklı erenler bunları düşünemez mi ben zaten götürüp bardağı şak diye önüne koymucaktım tbki bebeğine birşeyler düşündüm ama evine almak yerine canım biz bunları kullanmadık senin evin kalabalık oluyor kullanırsın sen tarzı vericektim
Bahsettiğiniz hanımefendi nasıl biridir, ne düşündü de o bardakları getirdi bilemem ama bazen bazı insanlar ince düşünemez ya da ince düşünce sandığı şey aslında karşısındakini kırar, cola bardaklarını getirdiyse belki de onun çeyizlerini yerleştirirken ne güzel dediniz belki beğendiğinizi sandığı bir an yakaladı ve ona istinaden getirdi bilemiyorum, yine kendimden örnek vereyim kızım 1 yaşındaydı triko kazak pantolon bir takım aldım ona, belki benzerini bulup görselini paylaşsam aman ne sıradan bir takım denecek bir şey ama bir arkadaşım ki onun da 5 aylık kızı vardı takımı çok beğendi, o da o takımdan daha iyisini alabilecek durumda ben de onun kızına o takımdan belki çok daha güzelini bulacak durumdayım ama anlık oldu her şey, bir anda kızımın üzerinden çıkarıp arkadaşıma verdim, X çok beğendin, al bunu senin cimcimeye giydirirsin dedim, belki başkaları için çok düşüncesizce incelikten uzak bir davranıştı ama içimde fenalık yoktu, ki kızım o takımı birkaç kere giymişti, yıkandı paklandı kullanılmış yani ama takımı beğendiğini görünce vermek istedim, o an vermeyip aynısını bulmaya çalışmalıydım belki ya da daha güzelini bulup hediye etmeliydim fakat düşünemedim ama arkadaşımla samimiyet vardı benim niyetimi anlamıştır hiç gönül koymadı.Bana kötü bir sözü olmadı ama imkanı var biliyorum bunada anlam veremedim yani imkanı var dye gidip lüks bişeye almasına gerekyok hatta hiç birşey almasın birşey beklemedim ki ben yeni evli sonucta ihtiyacı olur birikim yapar bak bebeği oldu ona harcamak isteyebilir gerçekten birşey beklemedim ben ama bu ne mana onada anlam veremedim kendi kullanmadığını başkasına hediye gibi götürmek ya ben yapamam bunu kalkıp evden rafda duranlar hediye mi gider bende mi var tuhaflık herseye aklı erenler bunları düşünemez mi ben zaten götürüp bardağı şak diye önüne koymucaktım tbki bebeğine birşeyler düşündüm ama evine almak yerine canım biz bunları kullanmadık senin evin kalabalık oluyor kullanırsın sen tarzı vericektim
Tamam da çok ince iscilikli mesela telkari tarzı takıları böyle kuru karbonatla temizlemek mümkün olmaz kihayır kaynatma
kuru karbonat olacak elinde kuru olsun ıslak olunca pek etkili olmuyor.
gümüş ürüne direk sür bolca 3 , 4 kez tekrarla. elindeyken farkı göreceksin :)
Tamam da çok ince iscilikli mesela telkari tarzı takıları böyle kuru karbonatla temizlemek mümkün olmaz ki![]()
Kesinlikle bundan bahsediyorum almasın hiç birşey ama kalıpta onuda getirmesin yani görünce şok geçirdim onu getireceğine biray bardagı alsın bimden ya onuda geçtim almasn ya ben birşey inde değilim zaten onlar gelince ikramda sınır tanımıyorum kendileri bile diyor çok yapmıssın dye ben olsun diyorum onlara gidince aynı saygıyı görmüyorum yemek içmekte değil mesele ben deger veriyorum ama karsılık görmüyorum cam kase diyenlere çeyizinde o yoktu onu aldım hatta kendi dedi yok dye aklımda kalmıstı alıyım demişti dye aldım
Denemek lazım, bir sekilde temizlemeyi öğrenmem gerek. Dünyanın parasını veriyorum kuyumcuya profesyonel temizlik içindiş fırçası ile deneyin. veya avcunu doldur korbonatla her tarafına girer muhtemelen
Bi yerden gelmiştir. Bir kaç takım. Birini size getirmiştir. Siz de evine buzdolabı almamışsınız. Ne önemi var ki?Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek medi