Ne götürsem sizce. Fikir???

Bez almak bana çok saçma geldi, biri bana bez getirse ister yedi kat yabancı olsun tuhaf gelir, hoşlanmam, hem bebeklerin cildi farklı olabilir. Büyük kizima prima pişik yapmıştı, hem bedeni değişebilir, bir numaradan bir paket kullanip, taşırdığı için ikiye geçmiştik, demem o ki bez elinde kalabilir, bir citcitli badi alın madem, giydirmezse bile hediye götürür

sadece merhaba sı olduğu için bence bez olurdu ama sonradan yazmış tel numarası bile vermemiş bez bile fazla geldi şimdi bana:))

konu sahibi illede gideceksen 10-15 liralık birşey al beze o kadar para verme fikrimi değiştirdim:KK70:
sorma ya öylesine istedim Hatta ben de vereyim dedim yok eşim kızıyor dedi.bi daha konuyu açmadım.belki de yeni geldiği için güvenmemiştr. Ya da eşi kızıyordur belki yabancılara numaranı verme falan diye.bilemedim :KK53:

sorma ya öylesine istedim Hatta ben de vereyim dedim yok eşim kızıyor dedi.bi daha konuyu açmadım.belki de yeni geldiği için güvenmemiştr. Ya da eşi kızıyordur belki yabancılara numaranı verme falan diye.bilemedim :KK53:
Yaşını başını almış çoluklu çocuklu kadına bak. Kocası kızıyormuş. Çocuk gibi. Neyse siz de Cidden çok olgunsunuz. Hediye bile düşünüyorsunuz.

Yaşını başını almış çoluklu çocuklu kadına bak. Kocası kızıyormuş. Çocuk gibi. Neyse siz de Cidden çok olgunsunuz. Hediye bile düşünüyorsunuz.
Güvenmediğinden heralde..
Sağol canım

Kız bebeğe çok ürün var. Şirin mi elbise alabilirsiniz 20 liraya çok çeşit var birde kek yapın goturuverin.

Back
X