- Konu Sahibi ezelim-2008
hep sıkıntılı geçen bi aile yaşantısından sonra kendi ailemi kurmaya karar verdim benim kuracağım ailede mutluluk huzur saygı eksik olmayacaktı ; eşimi ilk gördüğümde işte demiştim beni taşıyabilecek sakin efendi tutarlı bi erkek kısa sürede evlenmeye karar verdik zaten 15 gün içinde nişanlanmıştık bile düğünümüze yakın eşimin geçirdiği trafik kazası bana gelecekte yaşayacaklarımı anlattı ama ben anlayamadım eşim maddi sıkıntıya düşmüştü ben işten ayrıldım herşey ters gidiyordu ama yine her zorluğa rağmen savaşıyordum ev,eşya,düğün derken bütün masrafları ben yaparak eşimle evlendim maddi olarak karşılık beklemedim ama manevi olarak birazdaha fazla saygı duymasını istedim....
ama hiç bir şey düşündüğüm gibi olmadı bırakın saygıyı hergün hakaret hergün rezillikle geçiyor eşimle aramızda kızım haricinde bir bağ kalmadı benim içimde kendini yavaş bitirdi sabahlara kadar içiyor eve geliyor yatıp uyuyor kalkıp gidiyor eviyle bağı bu benimle hiç yok oysa ben neler düşünmüştüm ben annem gibi sabreden kabullenen susan kadın olmayacaktım ama ben annemden daha kötüyüm ne gururum kaldı ne onurum elimde kızımdan başka hiç birşeyim kalmadı
ama hiç bir şey düşündüğüm gibi olmadı bırakın saygıyı hergün hakaret hergün rezillikle geçiyor eşimle aramızda kızım haricinde bir bağ kalmadı benim içimde kendini yavaş bitirdi sabahlara kadar içiyor eve geliyor yatıp uyuyor kalkıp gidiyor eviyle bağı bu benimle hiç yok oysa ben neler düşünmüştüm ben annem gibi sabreden kabullenen susan kadın olmayacaktım ama ben annemden daha kötüyüm ne gururum kaldı ne onurum elimde kızımdan başka hiç birşeyim kalmadı