Ne gururum kaldı ne onurum

ezelim-2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
29
0
86
Ankara
hep sıkıntılı geçen bi aile yaşantısından sonra kendi ailemi kurmaya karar verdim benim kuracağım ailede mutluluk huzur saygı eksik olmayacaktı ; eşimi ilk gördüğümde işte demiştim beni taşıyabilecek sakin efendi tutarlı bi erkek kısa sürede evlenmeye karar verdik zaten 15 gün içinde nişanlanmıştık bile düğünümüze yakın eşimin geçirdiği trafik kazası bana gelecekte yaşayacaklarımı anlattı ama ben anlayamadım eşim maddi sıkıntıya düşmüştü ben işten ayrıldım herşey ters gidiyordu ama yine her zorluğa rağmen savaşıyordum ev,eşya,düğün derken bütün masrafları ben yaparak eşimle evlendim maddi olarak karşılık beklemedim ama manevi olarak birazdaha fazla saygı duymasını istedim....
ama hiç bir şey düşündüğüm gibi olmadı bırakın saygıyı hergün hakaret hergün rezillikle geçiyor eşimle aramızda kızım haricinde bir bağ kalmadı benim içimde kendini yavaş bitirdi sabahlara kadar içiyor eve geliyor yatıp uyuyor kalkıp gidiyor eviyle bağı bu benimle hiç yok oysa ben neler düşünmüştüm ben annem gibi sabreden kabullenen susan kadın olmayacaktım ama ben annemden daha kötüyüm ne gururum kaldı ne onurum elimde kızımdan başka hiç birşeyim kalmadı

uff ne denır kı ... vala yazcak bısey bulamadım bazen fedakarlıklar yapıoruz ama sonuc hep olmulu olmuyo

Kusura bakmayın ama 15 günde karar verilen evlilik ancak bu kadar olur....

Öle deme ama arkadaşım yaa:(( Valla insanın kendi ailesiyle ilgili sorunları olduğu zaman kaçacak sığınacak yeni bir yuva kurmak istiyor. O psikolojiyle karşsına ilk çıkan sevdiği insanla biranönce hayallerini gerçekleştirmek istiyor. O durumda ne zamanı nede ileride oluşabilecek durumları düşünebiliyor. Ben bu arkadaşmz adına üzüldüm. Allah yardmcısı olsun.

Peki canım hiç eşinle konuşmayı denedin mi?

her defasında hemde çok bittin bende diyorum artık sana karşı bişi hissetmiyorum diyorum tamam diyor özür diloyor ama aynı değişen bişi yok

Allah sabır versin diyorum öncelikle. çok üzüldüm. eşinizin ailesiyle konuşsanız bu durumu :uhm:

ya arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama sanada kızmadım desem yalan olur nasıl 15 gün tanıdığın biriyle evlendinki tamam belki ailenden kaçış olarak gördün ama bak noldu yağmurdan kaçarken doluya tutuldun bak güzelim bu hayatı böyle devam ettiremezsin yani ben kesinlikle öyle bir adama daha fazla tahammül edemezdim sen kızınla kendine yeni bir hayat kursan belki zor olur ama böyle yaşamaktan çokdaha iyidir inan o evlilik çoktan bitmiş zaten anladığım kadarıyla ailendende destek görmüyosun ama mutlaka başka çözümlerde var bence

yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama düşün ki bardak kırılmış artık ama şunu biliyorum o bardak kullanılmasada tamir olabilir ben kararlarımı verdim zaten ama biraz daha zamana ihtiyacım sadece

yaptığımın hata olduğunu biliyorum ama düşün ki bardak kırılmış artık ama şunu biliyorum o bardak kullanılmasada tamir olabilir ben kararlarımı verdim zaten ama biraz daha zamana ihtiyacım sadece
canım tamir derken evliliğini kurtarmayamı çalışıcaksın anlamadım yada ayrılmak içinmi zamana ihtiyacın var ayrılmak içinse tabikide en iyi zamanı sen bilirsin hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım ne diyeyim

Allah yardımcın olsun.
Umarım hakkında hayırlı olan bir kararı almışındır.

arkadaşım senin adına üzüldüm keşke öyle bir hata yapmasaydın iyi olurdu ama malesef olmuş hiçbirşey üzülmeye değmez hele ki söz konusu erkekse! :1no2: :lepi:

Yagmurdan kacarken doluya tutulmak iste...baba evinde bulamadigi huzurlu mutlulugu baska yerde aramak....keskeler bitmez o yüzden hic gerek yok keskelere....yapacaklara bakmak lazim...:teselli:

Bu talihsiz evlilikten sana kar kalan birtek kizin var...onun gelecegi icin onunda senin gibi mutlulugu disarda aramamasi icin onunda yagmurdan kacarken doluya yakalanmamasi icin elinden geleni yap arkadasim...:delphin:

Evliligini kurtarmak yada bosanmak....bu seceneklerin var...hangisini secersin bilemem...bildigim tek sey insanlar degismiyor güzelim...degismiyor:çok üzgünüm:

canım çalışmıyosan çalışmaya başla.eğer çalışıyosan eşine bi iş bul.durumun zor.nasıl çözülür bilmem Allah yardımcın olsun.sonuna kadar savaş.kızın için

canım hakkında hayırlı olsun bencede en doğrusu bu ortada kurtarılıcak bir evlilik göremiyorum ben canım rabbim bizi öyle güçlü yaratmışki hiç üzülme girersin bir işe gül gibi bakarsın çocuğuna o adam seni haketmemiş hemde hiç

Canım benim, umarım sen herşeyi yoluna koyarsın.
15 günde evlenmek sorun değil.
Ben çok biliyorum yıllarca flört edip evliliğinin 3. ayında ayrılan insanlar.
Evlilik öncesi ister 15 gün olsun, ister 15 yıl, erkeği evlendiğin gün tanımaya başlıyorsun.
Bende senin gibi 15. günde evlilik kararı almış ve1. ayda nişanlanmıştım.
Ama çevreme baktığımda benden iyi evliliği olan ya 1 bilemedin 2 çift vardır.
Bu kısmet işi. Eminim eşin, işinden dolayı kompleks ve büyük depresyon içinde.
Ama bu sana eziyet etmesini gerektirmiyor pekala. Demekki bunları hazmedecek kadar kedine güveli biri değil.
Ben boşanmış bir ailenin çocuğu olarak şunu bilmeni isterimki,
Böyle huzursuz bir ailede yetişen çocuk olmaktansa, ayrı anne-baba çocuğu olmak daha sağlıklıdır.
Umarım herşey hallolur, sende mutlu yaşarsın.

Canım hakkında hayırlısı olsun inş herşey istediğin gibi olur biran önce feraha kawuşursun Allah yar we yardımcın olsun

Back
X