Eskiden saygı ve sevgi vardı,insanlara güven duygusu vardı..
Herşey vardı aslında,daha mutluyduk daha sevecendik..
Şimdi öylemi,herkesler mutsuz yüzler gülmez olmuş artık..
Hayat şartları bizi böyle yaptı..
Katılıyorum ama o hayat şartlarını da biz bu noktalara getiriyoruz bence.
Yaş ilerledikçe anlıyor insan bazı şeyleri (yaşınıza saygım sonsuzHanimKelesimiGetir ) kendi açımdan.
Çocuk sahibi olduktan sonra anladım ki hayatımda ne kadar gereksiz şeylere üzüldüğümü...
Anne - baba değerini... aslında ne kadar bazı şeyleri göz ardı ettiğimi...
Herşey elimizde..
Bugün bana selam verene ve gülümseyene bende aynı şekilde yanıt veriyorsam benim için sorun yok.
Ancak bana surat asana ve somurtana gülümseyerek yaklaşabiliyorsam işte bu başarıdır...
Bence kilit nokta burada!
Tahammülsüzlük... Kimsenin kimseye tahammülü yok.
Surat mı astı - çok umrum bende asarım olur biter...
Halbu ki bir gülümseme bile nelere kadir!
Yaş ilerledikçe anlıyor insan bazı şeyleri (yaşınıza saygım sonsuzHanimKelesimiGetir ) kendi açımdan.
Çocuk sahibi olduktan sonra anladım ki hayatımda ne kadar gereksiz şeylere üzüldüğümü...
Herşey elimizde..
Bugün bana selam verene ve gülümseyene bende aynı şekilde yanıt veriyorsam benim için sorun yok.
Ancak bana surat asana ve somurtana gülümseyerek yaklaşabiliyorsam işte bu başarıdır...
Herşey elimizde..
ne kadar guzel ne kadar icten yazmissiniz..ve ne yazik ki cok haklisiniz..hersey eskide kaldi..38yasindayim.ve cocuklugumu gencligimi simdiki nesille karsilastirdigimda cok uzuluyorum.ve kizima hep eski zamanlarimi anlatiyorum.biz bilgisayar cocuklari degildik.cok oyuncaklarimiz yoktu.ben biraz daha sansliydim evet cunku benim babam memurdu ve istedigim herseyi alirdi.ama ben hic unutmam bir arkadasimin bebegi yoktu onunla evcilik oynarken ben cay takimlarimi bebeklerimi alir yanina giderdim ve hepsini ona verirdim.neden mi ..elinde orguden yapilmis karpuzunu bana versin diye..paylasirdik.kiskanmazdik.acirdik.merhametimiz vardi.buyuge saygimiz ..simdi herkesin elinde bir telefon bir tablet..misafirlikte bile sohbet yok millet birbiriyle yarisir halde..kim nereye gitmis kim ne yapmis..bir fesatlik bir merak. Sosyal medya insanlari asosyal yapmis.aldatmak basitlesmis..her yerde bir kolay erisim..ulke durumu malum..bazen bunlari dusununce iyiki bir cocugum var diyorum..korkuyorum..iyi gunler gorsun diliyorum.hergun bin tembihle ugurluyorum okula..cunku guven yok artik..niye boyle oldu insanlar bilmiyorum ama gercekten gelecek gunlerden dahada korkuyorum...ve sizi bu guzel yazinizdan ve duyarli davranisinizdan dolayi yurekten kutluyorum. .
Umutlar biterse hayat biter...insallah yarinlar guzel olur..Teşekkür ederim. Bebeği olmayan arkadaşınız bana çocukluğumu hatırlattı. Benimde yoktu ve olan arkadaşım da benimle paylaşırdı. Çocuklarımız iyi günleri hakediyor, umarım en kısa zamanda hepimiz silkelenip kendimize geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?