- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Niye hep biz alttan almak zorundayiz..hep idare etmek onların nabzina gore kendimizi ayarlamak zorundayız..hic de bi kere arayan da olmam surekli hizmet eden de..herkes herkesi oldugu gibi kabul etsin..onlar ( kv kp vs) adilce davrandigi surece problem olmaz benim acimdan kantarin topuzunu kaciriyorlarsa da kendi geleceklerini kendileri belirlemis olur.
Bu erkekler evlendikten son niye eşleriyle ailesi arasında kalırlar ya.
Hep bi değiştirme çabası bi memnuniyetsizlik.
Madem bu kdr şikayetci boşa gitsin ya evlilikmi bu
Birşey konuşamayacaksan
Birşey paylaşamayacaksan
Gece kafanı rahat huzurlu yastıga koyamayacaksan
Dolaşıp gezip gülüp eylenemeyeceksen ne anlamı kaldı artık bu evliligin.
Ailesinide alsın başına çalsın
boşan gitsin kuklayla evlensin.
Eğer mutlu bir evliliğin olmasını istiyorsan arkadaşım eşinin annesini babasını el üzerinde tutacaksın.Hani diyosun ya beni adam yerine koymuyorlar en son benim haberim oluyo diye işte bunu aşmak için tabiki kişiliğinden taviz verme ama biraz onları yağlayıp ballayacaksın el üzerinde tutacaksın kv ni daha çok sen arayıp soracaksın.Yani malesef oyunu kuralına göre oynaman lazım.Hani yanlış anlaşılmasın oyun diye adlandırmanın nedeni bunu yapmayınca işte gelin şöyle böyle diye seni kötülerler. Kendini asla kullandırma ama yapıcı olan taraf sen ol adım atan sen ol eğer kötü insanlar değillerse onlar da sana iyi davranırlar.Her şey karşılıklı ben buna inanıyorum sen iyiysen herkes iyidir.Bir de bazı erkekler annelerinin etkisinde çok kalırlar hele ki her şeye alınıp darılan bir kv varsa.
Çocuğunuz yoksa yeter yıprandığın kaç kurtul derim. Varsa zaman ver biraz düşünsün bakalim..
Buradan sizin bir evliliginiz varmis gibi gorunmuyor zaten. Surekli artniyetli bir sekilde tum ailenin size karsi tepkisini gormek istemeyen bir esiniz var. Zaman istiyorum ne demek. Ben olsam ona guzel bi zaman verirdim.
Düşünmek için zaman istemiş ya düşünsün bakalım siz konuşmaya çalışmayın. Eğer çok uzarsa bu süre konuşursunuz kararın nedir diye.çocuk yok ama eşimi de anlamıyorum boşanalım deyince kıvırıyor, öbür türlü naptığı belli değil kendince bir şeyleri çözememiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?