Ne hamilelik miş arkadaş?

Hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Binbir zahmetle hamile kalanlar ve zor bir hamilelik süreci geçirenleri tenzih ederim ama hamilelik bir hastalık değildir, arkadaşlara hamileyken ilgilenmedin tribi yapmayı da komik buluyorum, hamileler isterlerse eşlerine istedikleri nazı yapsın ama ailelere, arkadaşlara tavır yapmak 😬
3. Tedavim de gebe kaldım üstelik ikiz bebeklere şöyle bir kendimi yerlere atıp asermeler yapmadım 😅 pişman mıyım hayır ne gerek var. Kolay bir hamilelik geçirdim asermem de hiç olmadı. Komik geliyor bana

Ayyy en uyuz olduğum insan tipi..kızlarda bir sözlenme nisanlanma evresinde,bir de hamilelikte bir piremseslik güncellemesi geliyor ya, uyuz oluyorum. Simaracaksan git kocana simar, bana ne? Evleniyorsun da benimle mi evleniyorsun? Ya da çocuğun olacak da benim adımı mi vereceksin?
Ba na ne?
Neyse ki piremseslik donemi evlenip evliliğin ne oldugunu idrak edince, hamilenin de doğurup bebek ile nevri dönünce bitiyor, şükür:)

Bende hamile kalmadan once diyordum nasil cani cekiyor hamilelerin bence atiyorlar diye ama gercekten hamile kalinca allah belami verdi.. 3 aylik hamileyim hazirsn ayinda canim nasil kestane istiyor. Ne alaka yani kestanede olup bitmem oyle. Aglicam artik o derece.. esim sukur bulmustu bi yerden ama gercekten oyle bisey var hamileyken cani cekiyor insanin. Birde kismetse olur vardi o zaman kanal d de onu gorunce kusmaya basliodum 😂 jingle bile duysam midem kalkiodu cok sacma.. hamilelikte vucut hormonlar acayip degisiyor bence yada herkesin hamileligi bir degil. Bende cok zor ve hassas gecirdim o donemi o nedenle hamileleri hos gorun kalbini kirmayin he diyin gecin zor donem..

Hamileyken ekstra şımaranlar bana ne kadar garip geliyorsa hamileyken şöyle güçlüydüm, doğuma yakın 10 km koştum, hiç oturmadım, en güçlü benim, hergün baklavalar açtım ohooo gibi söylemlerde garip geliyor. Neyin ispatı bu? Şehrin anahtarını mı verelim? 😃

Hamileyken ekstra şımaranlar bana ne kadar garip geliyorsa hamileyken şöyle güçlüydüm, doğuma yakın 10 km koştum, hiç oturmadım, en güçlü benim, hergün baklavalar açtım ohooo gibi söylemlerde garip geliyor. Neyin ispatı bu? Şehrin anahtarını mı verelim? 😃
Maalesef bu insanlar her işini kendi yapmak zorunda kalmış ve bir şey istemekten çekinen, kendinde bunu asla hak göremeyen, hep yük olurum korkusu taşıyan insanlar. O yüzden böyle abartılı davranışlar sergileyebiliyorlar. Kendimden biliyorum. Şehir anahtarı verilse şehir girişinde bekleyip insanlara kolonya tutacak bir zihniyetteyim diyeyim siz anlayın.😅

Valla o bana o dönemler trip atmaya başladı ama ben ne olduğunu bile anlamadım .. Çünkü bana göre eskiden nasılsa öyle ilerliyordu..Bir kaç kere aradım sürekli ağladığından, hamilelikten, hormonlarından filan bahsetti..Arada mesaj attım iyimisin şimdi diye "ay hamilelik işte hormonların tavan " dedi hep..Sonra beni ortak bulunduğumuz WhatsApp grubundan attı ve sebebini sorunca sen benle hamileyken hiç ilgilenmedin ben sana küstüm dedi, e ben napaydım zaten başka şehirdeyim normal görüşme rutinimizde aramışım. Her gün mü aramalıydım.
O dönemde ona hiç kocandan ilgi bekle filan demedim,şimdi benim hamile olduğumu duydu,sende ilgi beklicen şu olacak bu olacak diyor. Bekliyeceksem de ondan beklemiycem ya. Zaten benim için bir yıldır ortada arkadaşlık kalmamıştı.
Şimdi sen de hamile kaldın ya, bi korktu o yaptığı ne varsa sen de yapacaksın diye. Ayy yannndık falan dedi, kendi de farkında aslında yaptığı saçmalıkların ama bir yandan da senin de öyle yapman için dua etti, sana diyecekti ki "Baaakk, bunlar normalmiş hamilelikte gördün mü, keşke zamanında empati yapsaydın şimdi rahat ederdin. '' tekrar trip atacaktı. 😂 Ama beklediği olmadı, tabi iyi olmadı bu.

Şimdi sen de hamile kaldın ya, bi korktu o yaptığı ne varsa sen de yapacaksın diye. Ayy yannndık falan dedi, kendi de farkında aslında yaptığı saçmalıkların ama bir yandan da senin de öyle yapman için dua etti, sana diyecekti ki "Baaakk, bunlar normalmiş hamilelikte gördün mü, keşke zamanında empati yapsaydın şimdi rahat ederdin. '' tekrar trip atacaktı. 😂 Ama beklediği olmadı, tabi iyi olmadı bu.
Evet muhtmelen benim de aynı şekilde davranma mı bekledi..Hatta evet ya oluyormuş hamilelikte haklısın falan demeliydim, o zaman arkadaşlığımız kaldığı yerden devam edecekti, o da haklı çıkmış olacaktı😂Bide şey dedi bana şimdi sende ligi göremezsen arkadaşlarından sakın alınma, üzülme tamam mı..Ne diyim peki dedim sadece😂

Evet muhtmelen benim de aynı şekilde davranma mı bekledi..Hatta evet ya oluyormuş hamilelikte haklısın falan demeliydim, o zaman arkadaşlığımız kaldığı yerden devam edecekti, o da haklı çıkmış olacaktı😂Bide şey dedi bana şimdi sende ligi göremezsen arkadaşlarından sakın alınma, üzülme tamam mı..Ne diyim peki dedim sadece😂
Negzel eline bir rövanş fırsatı geçmişti. Bütün hevesi kursağında kaldı. Baya hırs yapmış.

eger samimiyetiniz yoksa elinizdeki seye atlamasi dogru degil bence cevabini vermisssiniz .
ama ogretmenler odasinda herkesin turşu yedigini düşünmek istemiyorum ,
öğrencilere yazık 😂

Kizlar sabahlari kusmam oluyo ve sonrasida agzimda tuhaf bir tat kaliyo o yuzden canim birsey isteyip yiyemiyorum tavsiyeniz ne olur lutfen yardim edin bana

Back
X